Gradiška: Dunjić preuzima DNS!?

Nakon što im je zabranjen izlazak na izbore, Slavko Dunjić i dio kadrova "Izvorne SDS", su odlučili da se infiltriraju na liste drugih političkih stranaka. 

Republika Srpska 10.06.2016 | 21:13
Gradiška: Dunjić preuzima DNS!?

Poseban pik imaju na Demokratski narodni savez preko čije bi liste mogli da se domognu odborničkih mjesta. U DNS-u međutim, nisu objeručke prihvatli ovakvu ideju. Naprotiv, Dunjićevi pokušaji da svoje pione infiltrira na njihove izborne liste prijete da izazovu ozbiljne probleme u ovoj stranci.

Situacija je posebno komplikovana u Gradišci, jedinoj opštini u koj je tzv. "Izvorni SDS", uspio formirati ozbiljniji opštinski odbor.

Apelaciono odjeljenje suda BiH je nedavno odbilo žalbu "Izvorne SDS", na odluku Centralne izborne komisije kojom se ovoj organizaciji zabranjuje učešće na izborima. Utvrđeno je da "Izvorna SDS" u sudski registar nije upisana kao stranka već kao udruženje građana, kao i da postoji sumnja u falsifikovanje službenog dokumenta zbog čega pojedincima iz ove "stranke" prijeti i krivična odgovornost.

Pojedici, međutim ni nakon zabrane ne odustaju od mešetarenja na političkoj sceni.

Ideju Slavka Dunjića, i "Izvorne SDS", da na izborima učestvuju na njihovoj listi, u gradiškom DNS-u ne žele ni da čuju. Strahuju od "izbornog inženjeringa" u kome su se Dunjić i ekipa, koju bi on sada doveo u DNS, već odavno "proslavili". Radi se o tome da su se na listama različitih političkih stranaka nalazili "spavači" koje nisu kontrolisale te partije, već njihov stvarni šef, Slavko Dunjić.

Nakon što je na izborima 2014. izabran na za narodnog poslanika sa liste SDS-a, Dunjić je ubrzo promijenio stranu i stupio u otvoreni savez sa režimom Milorada Dodika. On i njegove pristalice uskoro su uz otvorenu podršku SNSD-a,  formirali "Izvorni SDS", koji je od samog osnivanja forsiran u režimskim medijima kao "vrlo ozbiljna politička opcija" i korišten za napade na opoziciju, a naročito na SDS.

Dunjićevim stopama je krenula i grupa odbornika u skupštini opštine Gradiška čime je razbijena dotadašnja skupštnska većina.

Još dok je igrao važnu ulogu u lokalnom SDS-u, Dunjiće je u redove te stranke preveo PDP-ove odbornike Predraga Ljubičića i Dušana Kočića, čime je pokazao ko je njihov pravi šef. Kada je šef napustio SDS, Ljubičić i Kočić su zajedno sa njim prešli u novoformirani "Izvorni SDS". Za svojim pravim šefom u izvornjake je prešla i odbornica SDS-a Mirjana Dakić. Mirjana Dakić je vrlo bliska sa Tihomirom Mihajlovićem, koji je, samo formalno, predsjednik opštinskog odbora "Izvorne SDS".

Pravi i jedini šef svima njima je Slavko Dunjić, a njegova desna ruka je Radomir Pjanić, takođe bivši SDS-ovac. Za razliku od Mihajlovića koji je samo njegov poslušnik, Pjanić je Dunjićev najpouzdaniji saradnik. On je za Dunjića uradio i ključni posao u predizbornoj kampanji 2014. godine, dok je Mihajlović samo fromalno igrao ulogu šefa, kojom se sada rado hvališe. Dunjić je toga itekako bio svjestan i kada je odlučio da Mihajlovićeve prenaglašene ambicije uguši tako što će ga kandidovati za načelnika opštine, sa šansom da, u najboljem slučaju, ostvari rezultat na nivou statističke greške.

Pjanić u lokalnim političkim krugovima kotira kao vrhunski majstor izbornog inženjeringa, koji ne voli da se kandiduje, ali zato zna kako da "progura" svoje favorite sa izbornih lista.

Nema sumnje u to, kako bi pored "izvornog" pojačanja i njihovog dobro uvježbanog izbornog inženjeringa, kandidati DNS-a prošli na sopstvenim odborničkim listama. U redovima DNS-a su svoje utočište nakon političkog prevrata u lokalnom parlamentu našli i odbornici Slavko Mekinjić i Marinko Šljivar. Mekinjića je, čim je napustio SDS, Dane Malešević zaposlio u Ministarstvu prosvjete, što je izazvalo negodovanje starih kadrova ove partije. Biviš PDP-ovac Marinko Šljivar, je međutim mnogo veći razlog za brigu rukovodstvu DNS-a u Gradišci. Svima u ovoj stranci je jasno da je Šljivarov pravi šef Zoran Adžić predsjednik gradiškog SNSD-a.

Adžić, koji je i na čelu "Elektrodistibucije" u Gradišci, je prije nekoliko mjeseci Šljivara nezakonito primio u radni odnos u tom preduzeću. Vladimir Janković, predsjednik DNS-a u Gradišci, zasigurno nema dileme kakva ga politička sudbina čeka sa ovakvim kandidatima na listi.

DNS u Gradišci je na dobrom putu, da postane gnijezdo za "kukavičja jaja" iz koga će Dunjić i Adžić po potrebi uzimati šta im treba po već utvrđenoj recepturi.

Akciju ubacivanja u DNS-ove redove Dunjić uveliko pokušava dogovoriti sa vrhom ove stranke, u čemu računa na podršku Dane Maleševića, aktuelnog ministra prosvjete i kulture RS. Dunjić preko Maleševića nastoji nagovoriti Marka Pavića, predsjednika DNS-a da izvrši pritisak na rukovodstvo ove stranke u Gradišci.

Sličnan scenario, prema pouzadnim informacijama Dunjić i ekipa nastoje primijeniti na još neke manje političke stranke u Gradišci u čije redove, odnosno na izborne liste, se pokušavaju infiltrirati kadrovi koje oni kontrolišu. 

Autor: Miljan Kovač

Izvor: Impuls

Komentari / 229

Ostavite komentar
Name

Đorđo

10.06.2016 19:22

Miljane,ovaj put si pogriješio. Dunja nas je nadmudrio, potpisao je novu koaliciju. Vlado Janković je napravio spisak odborničke liste koju neće da pokaže Danetu Maleševiću. Eno Daneta i Marinka Šljivara u gradskoj kafani, izbezumljeni. Dunja i Janković su nas prešli-

ODGOVORITE
Name

Bivsi DNS Gradiska

10.06.2016 21:54

Bio sam pre 6-7 godina u Gradiskom DNS-u.Mislio sam da je to nesto novo i dobro.Medjutim to se pretvorilo u skup raznih fukara i interesdzija koji zele da se docepaju love na razne lopovluke.Tako je koncipirana stranka.Lopov do lopova od vrha na dole.Volio bih da SDS i SNSD naprave koaliciju samo zbog ovih sitnih fukara koji su umislili da su mnogo veliki i bitni.Pocevsi od Mekinjica i ostalih fukara koji su u Gradiskom parlamentu.I Zoka Latinovic je jedini normalan i pametan covjek u vlasti a vi sad talambasajte tu koliko hocete....

Name

Hm

10.06.2016 19:23

Mala stranka velikih apetita.

ODGOVORITE
Name

Gradiska SNS

10.06.2016 19:25

Bogami ovaj Dunjic ce mnogima pomrsiti konce u Gradisci...opasan je

ODGOVORITE
Name

Re SNS

10.06.2016 19:47

A prica se da ste mu vi rezervna varijanta ako ne uspije sa dns_om.

Name

Јоја с Козаре

10.06.2016 19:32

ДНС је стјециште пропали чланова СзП, који су на прошлим изборима добили више гласова од преварени бирача него ова странка на изборима. Зна Маркан шта ради, а онај ко га зна, зна да су они његова потрошна роба. Сјетите се како су такви до сада пролазили код њега, Срето ти било докторе Дуњићу, повратка из политичке провалије више нема.

ODGOVORITE
Name

istok

10.06.2016 19:37

Dunja, opasan lik, neumoran. Bravo Dunjiću, samo naprijed.

ODGOVORITE
Name

raspali se

10.06.2016 19:38

Švraka kandidat za načelnika........Potrošio je Zorana Latinovića,uništio sds i sada je pdp u ekspanzji

ODGOVORITE
Name

ESDEESOVAC

10.06.2016 19:44

Kakva ekspanzija PDP.Za njih je Zoka Latinović izmislio tablicu množenja i mala i velika slova azbuke. Pa napušta ih i Ljubimče čakaq, doduše ide u SNSD, ali nek se okreće.U pitanju je trampa, Zvjezdan Panić pelazi iz SNSD u PDP. Ko bi znao šta će biti sutra ili u nedeljicu.

Name

?

10.06.2016 19:58

Otkud znas da Cakalj odlazi u SNSD a Panic u PDP, jel to ozbiljno?

Name

otkud taj transfer?

10.06.2016 20:00

Ne vjerujem za čaklja ! On je među tri vodeća čovjeka u pdp-u... A žao mi zorana, švrakac ga baš potrošio.

Name

nije korektno

10.06.2016 20:02

Dr Švraka je veliki gospodin, i sigurno najbolji kandidat za načelnika ispred szp

Name

ESDEESOVAC

10.06.2016 20:09

Sigurno je, stalno je na kafi u jednom kafiću sa Adžićem. Ali prevarili su se, nisu znali da su snimljeni, pa su Švraka i Latinović dobili video snimak i izbezumili se. Agro zona je sad djelo SNSD. A o svemu mi pričao i načelnik odjeljenja za boračku zaštiru. On navodno ima zadatak da uhodi čaklja.

Name

čuj kafa?

10.06.2016 20:29

Pa zašto je upitna ta kafa sa ljudima iz druge stranke???!!!! Ljubče je svjetski čovjek, a švraka se pokazuje kao mali miš ako mu to zamjera.

Name

ПДП

10.06.2016 20:32

Причајте шта хоћете, пдп је послије избора друга странка у Градишци. И логично је да ми дамо кандидата за начелника...господина Швраку

Name

ESDEESOVAC

10.06.2016 20:34

I ja mislim da je Čakalj svjetski čovjek i da bi ga svaka partija željela, ali da ga špijunira taj Miljić, baš mi je nelogično.

Name

Radomir

10.06.2016 20:37

Mislim da sam ja u prednosti nad dr Švrakom. Po čemu je Bijelić bolji od mene. U Šumariji sam ga slao po cigare.

Name

e Radomire

10.06.2016 21:18

Vrijeme je da sada pdp isturi kandidata. Ko vam je kriv...Zoka doveo Krsmana da ga savjetuje.... A sad adio....i ko zna kad....i ko zna gdje

Name

PDP

11.06.2016 17:45

Znamo mi da bi vama odgovarao Zoran da se opet kandiduje pa da nas pregazite. Nismo toliko naivni, sada ide Švraka i pobjeđuje.

Name

da nije previše??

12.06.2016 16:51

Malo li Švrakac ima funkcija??? De stavite ga za kandata ...... ne bi prešao 4000 glasova, i to od cijele koalicije

Name

SDS-tvrdu jezgro

13.06.2016 08:35

Samo Zoran za načelnika. Taman posla da to damo Švraki ili Đorđiću, ne zna se koji je alaviji.

Name

maja

10.06.2016 19:39

Sta se to dogadja sa danasnjim muskarcima?! PAPCI, Preletaci, bolesni karijeristi... Dunjic, Stevandic, Banjac... "visoki" principi! Njihove zene vjerovatno znaju gdje I'm fali nekoliko centimetera,sto bi za takve tipove rekao veliki Dusk Radovoc.

ODGOVORITE
Name

Lika

10.06.2016 19:40

Slavko Dunjic, je velika prijetnja i Darku Banjcu novopečenom Dnsovcu. Banjac uveliko priča da je naslednik Marka Pavića,kada se on iz bilo kojih razloga povuče sa čela stranke.Kaze sledeće:Nedeljko Cubrilovic (bolestan),Spomenka Stevanović (pijana), Dane Malešević (korumpiran), Nedjo Trninic (neozbiljan), Lejla Rešic (muslimanka.Jedini covjek koji može da stane na čelo DNS sam je reče Banjac u jednom Dubickom kafiću.Ako Dunjic udje u Dns, Banjceve se želje neće ostvariti...

ODGOVORITE
Name

bezbjednjak

10.06.2016 20:18

Brate puno lupas kad izostavljas Balabana i Rodica

Name

Bivsi NDP-Gradiska

10.06.2016 19:40

Haha..ovi u Gradisci se bas boje predstojeci izbora..zasto???

ODGOVORITE
Name

dobitna kombinacija

10.06.2016 19:43

Čini mi se da će dns postati vodeća stranka u Gradišci. Svaka čast Vladimiru Jankoviću, preuzeo ze stranku koja nije imala ni jednog odbornika....Sada ima 4, a poslije izbora 8-9 sasvim sigurno.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

10.06.2016 21:57

Koja 4???Nece imati ni jednog nakon izbora.Sta ste to dobro uradili za grad osim sto ste se satrali boreci da svoje bulje uvalite u fotelje???Sta to Jankovic uradi dobro za druge osim sto je kupio mercedes i udvostrucio svoj biznis????

Name

Bravo

10.06.2016 19:45

Gospodin Malešević se pokazuje da je vodeći političar u Gradišci. Od Jankovića stvara dostojnog naslednika. Šta reći nego, svaka čast

ODGOVORITE
Name

Ahahahaha

10.06.2016 21:58

Ovaj komunisticki skolovani lopov????Ma daj nemojte me z...bavatu.Pa on ne zna recenicu da sastavi ali je prvi dan ministrovanja strpo pare u dzep....neca ta ala ni sekunde.To je najveci lopov medju lopovima u Gradiskom DNS.

Name

Gradiska

10.06.2016 19:47

Dunjic..Dunjic..izgleda da je najopasniji politicar a i najjaci dok svaki dan o njemu pisete i njega spominjete..izgleda stvarno da preuzima DNS GRADUSKA!!!

ODGOVORITE
Name

Jovanka

10.06.2016 19:47

Opet papci u novoj partiji, hahahha. Pomutio im se onaj izvor što su pominjali prevaranti. Poslije oktobra ih neće biti nigdje. Ko će to iz DNS-a glasati za papke

ODGOVORITE
Name

Izvor

10.06.2016 19:58

E Jovanka,kako ti to znaš. Mora da ti je to komšinica Stana pričala jutros na kafi. Al vidćeš Jovanka da si se prevarila. Opasan je onaj Mihajlović. Za njega će glasati najmanje 1340 žena. Pobijediće

Name

Milos

10.06.2016 19:48

Svje istina,tekst je odlican. Dunjiceva posledja igra!

ODGOVORITE
Name

Jovanka

10.06.2016 20:54

Kaze Stana da ce biti guravo. Pobice se ISIL-ovci oko liste

Name

DNS Gradiška

10.06.2016 19:50

Super, baš ste nas obradovali. Sada sam siguran da smo najjača stranka u Gradišci, naravno sa našim predsjednikom Jankovićem.

ODGOVORITE
Name

Dns

10.06.2016 19:53

Dunjic ce imati posle oktobra 9 odbornika sigurno...i DNS vodeca stranka u Gradisci..svaka cast VLADIMIRU JANKOVICU???

ODGOVORITE
Name

симпатизер

10.06.2016 19:55

Ово ми се свиђа ;) Питам се само ко је више уплашен ......да ли у СДС-у или у СНСД-у. Ово ће бити права опција за многе који не излазе на изборе јер раније нису имали за кога гласати.

ODGOVORITE
Name

SNSD senjak

10.06.2016 19:55

Pa sta hocete..DUNJIC komanduje i nama pa moze i dns..a vidite da radi svaki dan da pokopa sds i pdp i uradice to sigurno..opasan je on politicar

ODGOVORITE
Name

odličan tandem

10.06.2016 19:57

Janković sada dobija krila. On na čelu stranke , a ima podršku takve dvojice iskusnih političara. Njemu predviđam veliku političku karijeru.

ODGOVORITE
Name

Luka

10.06.2016 19:57

Ovo je takav cirkus?! Nebi me cudilo da jednog dana neki srpski patriota sa kalasnjikovim jednom i zauvijek zaustavi manipulisanje srpskog naroda.Sram vas bilo!Sve ste obesmislili!

ODGOVORITE
Name

Ilija

10.06.2016 19:58

Svi papci na jednom mjestu. Sta mislite ko bi na toj listi prosao za odbornika?

ODGOVORITE
Name

Bato Lujka

10.06.2016 20:02

Sve je pod kontrolom. Zvjezdan je napš, Dane nam se redovno javlja, Marinko kontroliše Jankovića, jedino se Tihomir oteo kontroli.

ODGOVORITE
Name

Ilija topola

10.06.2016 20:04

Ja glasam za Dunjica gdje god bio..a vi mozete pisati za njega sta hocete...lazete sve

ODGOVORITE
Name

Prijedor

10.06.2016 20:05

Pokazuje se po ko zna koji put koliki je vizionar gospodin Marko Pavić. Svaka čast!

ODGOVORITE
Name

PD

10.06.2016 21:08

JEL SE TI ŠALIŠ NA MARKA POLA RAĆUN

Name

Milan

10.06.2016 20:08

Hoće li se iko i kad pozabaviti mojim konkursom za radno mjesto? Nadam se da neće :(

ODGOVORITE
Name

snsd

10.06.2016 20:17

Znamo milano da si dokazani stručnjak.....biće za tebe mjesta i kada dođe Adžić

Name

nevena

10.06.2016 20:22

Ma ti si sitna boranija.Kolateralna štetica mamina mazo.

Name

Mrakić

10.06.2016 20:23

Ma pusti Milane, što bi se oni bavili sitnim igračima kao što smo ja i ti. Zoran je to radio,Švraka takođe pa vidiš kako prolaze. Adžić će gospodski da se odnosi prema radnicima, znam čovjeka.

Name

Zabrinuti SNSD-ovac

10.06.2016 20:10

Izgleda od oktobra Dunjic i DNS vodeca stranka u Gradisci..

ODGOVORITE
Name

krokodilske suze

10.06.2016 20:15

Šta se vi brinete za Jankovića???? Brine vas što će dns da bude vodeća snaga u Gradišci, naravno Janković nije upitan. On je lider nove generacije.

ODGOVORITE
Name

Dns bot

10.06.2016 22:01

Ahahaha...tacno po instrukciji napisano....bili ste i bicete nistarije u Gradisci jer ste fukare@!!!Razumijete????To je stranka lopova i interesdzija....

Name

Mila

10.06.2016 20:19

Ne mogu da vjerujem da je Slavko Dunjic dozvolio sebi da mu se cineli grad smije. Zasto?

ODGOVORITE
Name

Pdp

10.06.2016 20:23

Dokle vise taj DUNJIC..ukopat ce nas..

ODGOVORITE
Name

Strah je to

10.06.2016 20:25

Naravno da mnogima ne odgovara jak dns, ali eto zabranjujući izvornjake nama ste pomogli. Hvala vam.

ODGOVORITE
Name

Gunđalo trebovljani

10.06.2016 20:26

Haha...ode SZP u opoziciju...bas su se uplasili..sta ce sad Dončić???

ODGOVORITE
Name

Goran

10.06.2016 20:26

Kako vas nije sramota da pisete gluposti. Zasto ne pisete o Latinovicu cestitom i postenom covjeku,jedina svijetla tacka u gradisci. Sve ostalo je sljam!

ODGOVORITE
Name

preporuka

10.06.2016 20:26

Cim vidis ljekara u politici odmah povuci vodu!

ODGOVORITE
Name

Re preporuka

11.06.2016 11:17

Treba im zabraniti Zakonom da se bave politikom. Nemaju kada lijeciti ljude, bitnija je politika,skupstina,fotelje i mesetarenje. J... ih Hipokrat.

Name

Nedeljko

10.06.2016 20:28

Sjaj i bijeda Holivuda vs Gradiska!

ODGOVORITE
Name

Bezbjednjak

10.06.2016 20:35

Jankovic od pomenuti licnosti jedini bar radi nesto privatno , ostavi bez politike ne znaju posaditi gredicu luka. Jankovic ima buducnost ako se okruzi mladim, obrazovanim ljudima I tako bude jedino alternativa u Gradisci sa DNS

ODGOVORITE
Name

DNS Banja Luka

10.06.2016 20:46

Napokon dobro promisljanje. Podrzavam

Name

DNS Banja Luka

10.06.2016 20:52

Odlican komentar. Podrzavam

Name

Toba

10.06.2016 20:38

Dns.... 2020 prvi u rs i u Gradisci

ODGOVORITE
Name

Milkica

10.06.2016 20:39

Jedno je sigurno, Gradišci je potreban treći politički blok. Ovi se ukopali u rovove, očima se ne mogu gledati....za koje god bih glasala, nema razlike. Zato mi se dopada ovo, naravno ako je istinito.

ODGOVORITE
Name

Naprednjak

10.06.2016 20:40

I mi odosmo u opoziciju od oktobra...a rekao sam da Dunjica ne diraju..sta smo trazili to smo i dobili!!@

ODGOVORITE
Name

kompleks

10.06.2016 20:45

Švraka uporno želio da bude mali Dunjić......Zoran ga slijepo slušao! sada nas sve to skupo košta.

Name

DNS Gradiška

10.06.2016 20:43

Hvala Latinoviću i Krčmaru što zabraniše izvornjacim da idu na izbore. Dok se nekome ne smrkne, drugima ne svane. Kladim se da će dns imati najmanje 9 odbornika. Bez nas niko neće moći da formira vlast u Gradišci.

ODGOVORITE
Name

SDS

10.06.2016 21:06

DNS nece preci cenzus u opstini Gradiska, to je valjda jasno kao dan.

Name

MARKO

10.06.2016 21:12

POSLE izbora nema Daj Nama Samo.dns.BAGRO

Name

DNS Banja Luka

10.06.2016 20:44

Dajte prostora mladim i obrazovanim ljudima. Dosta je i gradu istih ljudi. Treba dati sansu Jankovicu, koga licno uvazava i Pavic

ODGOVORITE
Name

Crveni karton

11.06.2016 18:07

Jesi nasao licnost koja uvazava Jankovica.Taj android ne zna sta je rekao prije 5 minuta.Jankovic neka se posveti poslu koji ima a mani se politike jer toliko ima obrazovanih sto ne mogu dobiti posao.

Name

Sds

10.06.2016 20:46

Ee moj Zoka...da si bio pametniji i slusao Dunjica a ne sto slusas Doncica i Svraku bio bi nacelnik jos 4 godine a ovako...u Troselje saditi kupus???

ODGOVORITE
Name

Kočićevo

10.06.2016 20:54

Ako bude imao rasade. Ali ima on stan u Novom Sadu, pričaju članovi SDS ametilice o tome

Name

Sale

10.06.2016 21:00

Zato će Švraka da bude kandidat za načelnika. On na tome 4 godine radi. Latinović nasjeo....ko mu je kriv. Uostalom bolje Švraka nego Đorđić

Name

MARKO

10.06.2016 21:10

Nrod voli stabilne stranke ,dunjić preletać dns u rasulu ,SDS sigurno pobjeđuje

Name

Đuna

11.06.2016 21:13

SDS sada može da tipuje na Sašu Lazića....mislim da je logično da Lazić bude predsjednik skupštine. Ispekao je zanat uz Dončića. Napred SDS

Name

Potkozarje

10.06.2016 20:50

Nama je dosta svih partija. Vrijemenje za pokret koji ce vratiti potkozarju dostojanstvo. Nadam se da ce DNS kao stranka Kozare s ovim mladim ljudima poput Jankovica koji je okupio Blagojevica, Malesevica,Feancuza, Stanisljevica, pa i Panica ako dovede dobiju u svoje redove vratiti duh i zivot u selo kao najveci potencijal Gradiske. Momci nemojte da vas stare komunjare razjedine

ODGOVORITE
Name

.....

11.06.2016 06:14

Ljudstvo je to...Blagojevicu ne zna se ni koja stranka po redu

Name

Francuska

11.06.2016 10:08

Francuzu prva stranka :-))))))

Name

Oficir

10.06.2016 20:59

E moji dnsovci ne znate šta vam u stranku dolazi. Ne bi se ja radovao da sam na vašem mjestu.

ODGOVORITE
Name

Lola

10.06.2016 20:59

Ne znam zast vise pominjete Jankovica,za desed dana vidjecem sta ce se desavati u Gradisc. Neki novi vjetrovi.

ODGOVORITE
Name

DNSGr

10.06.2016 21:00

DOčekao mekinjic da opet bude sa svojim sefom u istoj stranci

ODGOVORITE
Name

SDS 1990

10.06.2016 21:01

ETO SRECE DA NAM DUNJIC NIKAD NIJE NI BIO U STRANCI!!!!! ZBOG NJEGA I JESMO BILI OPOZICIJA 12 GODINA

ODGOVORITE
Name

Hahaha

11.06.2016 06:39

Tek ste sad donji, kad je Dunjić otišao.Žao mi vas je.Toliko očekivanja, a ono..........

Name

sanja dodik

10.06.2016 21:04

i hoću li ja sad biti šefica računovodstva kako mi je obećano? ili sekretarica u fondu?

ODGOVORITE
Name

PDP Gradiska

10.06.2016 21:50

Necea ti nista biti.Prodavala si pokvarene lubenice.

Name

Sds-ovac

10.06.2016 21:11

Zna li neko Kad ce Krcmar zakazati sastanak sds-a,cini mi se da se to nece desiti. N

ODGOVORITE
Name

Sds Turjak

10.06.2016 21:15

Mi glasamo za Mihajlovica...a to znaci za DNS..napred i Dunjic do pobjede

ODGOVORITE
Name

Rako

10.06.2016 21:17

Dunjic je obicna lopuza.Izbruko se.Sad prelazi u Dns.

ODGOVORITE
Name

Bosna

10.06.2016 21:19

Neka kaze Dunjic kako je oteo od mene za vrijeme rata novac i maltretirao moju porodicu.Mi bosnjaci smo prosli pakao zbog toga covjeka.Bio je zagovornik da nas se strpa u logore.

ODGOVORITE
Name

Dns

10.06.2016 21:20

Ne moze on u nasu stranku.To su samo price.Ako udje nas 30 izlazimo is dns a.

ODGOVORITE
Name

Amarela- Mihajlovic

10.06.2016 21:22

Ja Amarela dobijam otkaz u skoli.Hocu upravni odbor.

ODGOVORITE
Name

Ekg

10.06.2016 21:23

Dns Lego movie papaka.Stranka papkara.

ODGOVORITE
Name

Papak

10.06.2016 21:24

Ja Dunjic Slavko izjavljujem javno da sam papak.

ODGOVORITE
Name

Sanja Vujcic Dodik

10.06.2016 21:24

Mi smo prodavali pokvarene lubenice bolnici.

ODGOVORITE
Name

Amarela- Mihajlovic-Dunjic

10.06.2016 21:25

No smo ljubavni trojac.

ODGOVORITE
Name

Sdsovac pravi

10.06.2016 21:25

U ovoj igranki najgore je prosao sds a sve zahvaljujuci Latinovicu i Krcmaru...dali sve pdp-u...a oni gledaju samo svoj interes....propast

ODGOVORITE
Name

milan

10.06.2016 21:58

E moj druže....dugo je trebalo da to shvatite. Sada je kasno

Name

Re Sdsovac pravi

11.06.2016 10:05

Svaka cast druze. U pravu si. Dodik jedino u zivotu sto je rekao dobro i tacno to je sta znaci PDP. Teski foteljasi i uhljebi.

Name

Cetnik

10.06.2016 21:25

Vi iz DNS-a ste komunjare.

ODGOVORITE
Name

Lazo

10.06.2016 21:28

Cini mi se da se Jankovicu ne pise dobro. Stize ekipa koja pred sobom gazi sve. Provjereni borci za prljave poslove. Nedaj se Jankovicu!

ODGOVORITE
Name

Drug

11.06.2016 06:02

E moj Jankovicu,pa neces dozvoliti da ti neki Dunjici,Mihajlovici preuzmu stranku a tebe izbace.

Name

tito

10.06.2016 21:34

Cuj covjece koji se zadnjih smije iz izvora vode pije.lijepo ste se smijali sud potplatii pokušali svašta Al izvor se ne dira od izvora sve krece male rijeke, a kako bijese tiha voda brige dere cuvjte se vode hladne u tople dane jer neznante, Sta može da vas snadje. Kako jednom reče neko i tvoje je vrijeme prošlo dosla nova snaga mlada iskopala izvor sa 258 glava. Glava tema gradiske IZVORNA SDS :)

ODGOVORITE
Name

PDP Gradiska

10.06.2016 21:54

Amarela smijesna si.

Name

Pohlepan

10.06.2016 21:35

Koliko je taj Dunjic pohlepan covjek.

ODGOVORITE
Name

Dns

10.06.2016 21:35

Dunjic preuzima DNS al malo sutra.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

10.06.2016 21:36

Koliko se Dunjic izbrukao,svako mu se smije.Izbrukali su se i njegovi poslusnici.

ODGOVORITE
Name

Vinca

10.06.2016 21:37

Koliko je taj Dunjic zao covjek.

ODGOVORITE
Name

Slavko Mekinjic

10.06.2016 21:37

Zajebacu ja i DNS.

ODGOVORITE
Name

Radumilo

10.06.2016 21:40

Svi se oni nazivaju doktorima.Dunjic nikada nije pregledao pacijenta a diplomu primarijusa je kupio u Zagrebu za 40 hiljada evra.Mihajlović kupio u Beogradu nesto jeftinije 15 hiljada evra.Neka pokazu svoje dipmlome.Lazni doktori sa kupljenim diplomama.

ODGOVORITE
Name

Amarela ( Mihajlovic) Drinic

10.06.2016 21:41

Mene ceka otkaz u skoli.Ja samo zelim upravni odbor,nista vise.

ODGOVORITE
Name

Razočaran

10.06.2016 21:42

SZP definitivno nista za 4 godine nije uradio...SNSD vec je bio..pa i ne čini se lose ovaj DNS..mozda oni nesto promijene na bolje..

ODGOVORITE
Name

Ceto

10.06.2016 21:53

Vi ste komunjare

Name

pero

10.06.2016 21:44

Izgleda da se ovi SDS-ovci vise plase PDP-a nego crvenih. I treba. Svraka i ekipa uzece 10 mandata. Znaju ljudi kako se to radi. Na terenu rade uveliko dok se ovi slazu i preslaguju.

ODGOVORITE
Name

Mirko

11.06.2016 06:01

Nikoga se sds ne boji.

Name

Re pero

11.06.2016 10:03

Ako Svraka uzme tih 10 mandata onda treba cijelu Gradisku kolektivno na terapiju. Psihijatrijsku. U PDP u su najveci foteljasi. Slatkorjecivi a samo maznjavaju za sebe. Eto Vam Svrakin primjer. Sta bi jos mogao biti u Gradisci. Komandir policije.

Name

boba

11.06.2016 12:51

Nije samo Svraka pdp, ima tu dosta dobrih ljudi, pogotovo mladjih koji nemaju repova za sobom. Pero u pravu si, ovi sdsovci vise vole snsd od pdp

Name

DNS

10.06.2016 21:47

Ljudi lazu vas.Nece on preuzeti nas dns.Nije dobrodosao on ni njegovi poslusnici.

ODGOVORITE
Name

Obradovac

10.06.2016 21:48

Dunjicu jel imas duse.Kako si tokom rata maltretirao bosnjake.

ODGOVORITE
Name

Labud

10.06.2016 21:49

Dunjic je dezertet.Bio cijelo vrijeme u javnoj kuci Kasper.Zna Gradiska to.

ODGOVORITE
Name

Zlatko

10.06.2016 21:50

Ne znam samo zasto vredjate Dunjica..imaju izbori pa ako vredite pobjedit ce te..a ako ne..onda u opoziciju?? Ko vam je kriv??

ODGOVORITE
Name

Bre

10.06.2016 21:54

dr. Mihajlovicu, otkriva te bre, ta ekavica, pazi malo

Name

Nenad

10.06.2016 21:55

Jer je lopov.

Name

Mile

11.06.2016 06:35

Zlatko voli kratko.

Name

Stil se prepoznaje

10.06.2016 21:54

Probudili se i članovi sds-a..... Odmah se vidi po primitivnim komentarima. Čudi me da u toj stranci nema nekoga ko će te botove savjetovati da primitivizam neće privući normalne ljude. ccccc

ODGOVORITE
Name

Haha

11.06.2016 07:16

Ciji je ovo stil?

Name

Vlado

10.06.2016 21:56

Zasto se toliko bojite DUNJICA..??? Pa sta ako preuzme DNS???

ODGOVORITE
Name

Vojnik

10.06.2016 21:56

Dunjicu gdje si bio od 91 do 95 godine? Znamo da u ratu nisi.Znamo da si bio u javnoj kuci Kasper sa Rumunkama.

ODGOVORITE
Name

greska

11.06.2016 09:41

Dunjic jos prije petnaest godina otisao sa grupom evnuha iz Gradiske u Kubu,traziti lijeka zanemocalosti.Puste im u sobe mlade i bijesne Kubanke,a ono nista.Tada im je svetski poznati doktor za probleme sa potencijom rekao da im nema lijeka,da mogu zivjeti godinu,deset,ali nebih bilo nikakvo cudo da umru odmah.Ovo je ljudi ziva istina,eto jos je ziv direktor banke,gradiski advokat,umro je Bog da mu dusu prosti vl.Tin Investa.

Name

Kovac

10.06.2016 21:59

Dns nikada nece primiti papka Dunjica.Ako primi nas 50 izlazi iz dns-a.

ODGOVORITE
Name

Dragan

10.06.2016 22:02

Sta je Dunjic imao 1990,a sta ima danas? Zasto se ovako prljavo bori da li to radi zbog Gradiske ili sebe? Da li mu je savjest cista?

ODGOVORITE
Name

Nikola

11.06.2016 07:08

Dunjic samo gleda licnu korist.

Name

Proslost

11.06.2016 07:15

Dunjic je tada otimao imovinu od bosnjaka.Pa nije ovoliko bogasto stekao posteno.U ratu nije proveo ni minute.

Name

A stari Đuro ?

10.06.2016 22:02

Šta je sa starim krčmarom,Đorđinim tatom???? Obrukao se ovih dana....nije znao da ga snimaju nadzorne kamere... Stari čovjek, a bez karaktera.... DNO DNA !!!!

ODGOVORITE
Name

Abc

11.06.2016 07:07

Lazovi,pokazite snimak.Blatite cestite ljude.

Name

Unuk se javlja

11.06.2016 16:20

Eto, baš neprijatno. Sada se i Marko mora uključiti u odbrano svog djeda Đure! Markane, nisi ti kriv, možda je Đuka senilan, nije to za zamjeriti..... U protivnom vidio bi on valjda kameru?

Name

puši kubanke

11.06.2016 17:31

Mali Markan je baš simpa momak...i omiljen je u gradu. Posebno dražesno izgleda dok u kafiću poši kubanske cigarete uz viski. Možda jedino malkice pretjeruje kada zaprijeti : "Znate li vi ko je moj tata" Šta će dijete, voli tatu.

Name

čuo od tate

11.06.2016 18:22

Ma dobro,nije momak ništa loše mislio. Pa i Đorđo ponekad istakne da je stari Đuka napravio pola gradiške. Prema tome, starom Đuri se valjda može oprostiti i poneki nestašluk u stare dane. Šta će čovjek, nije znao za kamere. Nije kriv, to u njegovo vrijeme nije bilo.

Name

Geni su čudo

13.06.2016 08:44

Đuro Krčmar, ugledan čovjek , po Đorđinom kazivanju, napravio pola Gradiške (možda i više). Sin Đorđo, advokat, poznat kao čovjek od ugleda i riječi... Unuk, mali Markan, đak generacije gdje god je išao u školu, briljantan student... Jedini koji na privatnom fakultetu tri puta obnavlja godinu ! Pa zaslužio je valjda da vozi džipa, pije čivas i puši kubanske cigare ?!

Name

pozz

13.06.2016 12:54

Te kamere su čudo, kažu da se vidi i Markan a i tatica kad dolaze u sitne sate neprimjereni. nestašni moci

Name

Đorđo-Saša

13.06.2016 13:02

Dobar je Đorđo. Uspio je čak da odbrani Sašu Lazića za krivična djela koja je načinio kao sportski radnik. Najbolje da ga brani i u odbrsni od tužbe za klevetu. Brzo će i to.

Name

Obozavalac sds

15.06.2016 20:46

Veliki sam obozovaoc SDS-a i cestitam Sasi Lazicu sto je izbacio iz sds dva najveca lopova i prevaranta dunjica i mihajlovica a kako cujemo i kad dodje taj sud slavko dunjic ce zavrsiti iza resetaka i samo nspred sale legendo.

Name

Slavko Mekinjic

10.06.2016 22:03

Ja sam prvi papak medju papcima.

ODGOVORITE
Name

Hajduk

10.06.2016 22:03

Ja bih vam oduzeo svima plate...2 godine nema skupstine a vi primate plate lopovi...Doncic-3500 km..ma idite do vraga svi.

ODGOVORITE
Name

Stefan

10.06.2016 22:04

Taj Mekinjic je pobjegao iz Gradiske,posto se prodao za 5000 km Dunjicu.Prepao se pa pravac Beograd.

ODGOVORITE
Name

Gradiscanac

10.06.2016 22:06

Treba odrzati proteste ispred Dunjiceve ordinacije,traziti da se utvrdi porijeklo imovine? Tek tada bih nam bilo jasno ko je Dunjic. Prijedlog SzaP!

ODGOVORITE
Name

Ndp

11.06.2016 07:06

Tako je.

Name

Dns Rovine

10.06.2016 22:07

Svaka cast Vladi Jankovicu, sa Dunjicem ides na prvo mjesto u Gradiski...podrska i pohvale

ODGOVORITE
Name

Zoran

11.06.2016 07:06

Ide na smetliste.

Name

Izvorna Gradiska

10.06.2016 22:30

Mi pobjedjujemo...to je sigurno..eee sad samo koga podrzati za nacelnnika??? Hahaha...

ODGOVORITE
Name

333

11.06.2016 05:14

Sad ce DNS da pokaze svoju snagu i stavi na listu clanove izvornog SDS.Koji Jankovic.Pa on ne zna ni mjesne zajednice opstine.Nema vise prevara.

ODGOVORITE
Name

Gradjanin

11.06.2016 06:18

Zoran pobjedjuje 100%

ODGOVORITE
Name

Jankovic

11.06.2016 06:19

Nece Dunjic preuzeti.Necu dopustiti.On bi me odmah izbacio.

ODGOVORITE
Name

Dns

11.06.2016 10:16

Tako je Jankovicu,nedaj bagri.

Name

Smesno

11.06.2016 06:20

Pjanic,Kocic i Ljubicic su za 5 godina 4 stranke promjenili.

ODGOVORITE
Name

PDP Gradiska

11.06.2016 10:16

Znamo mi njih dobro.

Name

Amarela- Mihajlovic

11.06.2016 07:10

Mi smi dno dna.Pogotovo ja.

ODGOVORITE
Name

Dragan

11.06.2016 10:16

Ti i jesi dno dna.

Name

Bolnica

11.06.2016 07:13

Svraka spasao zivot Dunjicu a Dunjic najgore stvari prica o njemu.Zna to cijela Gradiska.Kakav je to covjek? Nema karaktera,obraza,nema nista ljudsko u sebi.

ODGOVORITE
Name

Re Bolnica

11.06.2016 09:59

A i Svraka ti je cestit nemoj misliti. Anesteziolog ,pa narodni poslanik i jos i treci posao VD direktora doma zdravlja. Nema nikog u Gradisci da to moze raditi nego on. kakvo je to postenje, tri plate i to kakve. O kakvom on postenju prica i ti uz njega.

Name

pa šta

11.06.2016 17:35

Dr Švraka ima velike troškove...... Te 3-4 plate su ukupno tek oko 10.000 KM Inače ne bi on toliko uzimao da mu ne treba.

Name

Leo

11.06.2016 07:37

Nijedna stranka ne može funkcionisati zbog stalnog uguravanja u nju nekih likova koji su došli iz druge stranke i naplaćuju svoj ulazak. Kad će neko osnovati stranku koja će moći s ponosom predstaviti svoje članove a da nemaju iza sebe već 5 stranaka? Kod nas je sve kao jedna partija.

ODGOVORITE
Name

Odgovor

11.06.2016 10:04

Imas takvu stranku u Gradisci. Naprednjaci. Slozni, principijelni i dosledni.

Name

Senjak

11.06.2016 07:54

Senjak je uz IZVORNJAKE...ma gdje bili..

ODGOVORITE
Name

Senjak

11.06.2016 08:27

Senjak je uz SDS.Nikad za Izvornjake lopovske.

Name

marko

11.06.2016 08:08

focaci znaju ko je dunjic,BRATIC SNSD,UPRAVNIK KPZ,TUNJICE,Drugi u FOCI SEF,HA,SNSD,,DR,PAPAK,VOLE SAMO PARE

ODGOVORITE
Name

Vladimir mikula

11.06.2016 08:23

Ja cu glasati za Dunjica dzaba ga blatite lopovi iz sdsa...napred dunjic

ODGOVORITE
Name

Stanoja

11.06.2016 08:28

Glasaj za lopova.A i ti si lopov,cim glasas za lopova.

Name

Bolnica

11.06.2016 08:32

Mi za Zorana.

Name

Amar

11.06.2016 09:00

Ja nikada necu glasati za tog Dunjica.

Name

Savez za promjene

11.06.2016 09:07

Mi nastupamo jedinstveno i ubjedljivo cemo pobijediti u Gradisci.Zoran pobjedjuje a i skupstinsku vecinu cemo imati.

Name

ray

11.06.2016 10:00

Gospodine Kovač, Vaš članak je obdukcioni nalaz političkih lešina Izvornog SDS_a, SNSD_a i DNS_a. To i takvo, pokušava po svom od djetinjstva usađenom pijačarskom maniru, trgovati ljudskim dušama. Tragično po normalne izbor im je velik, ALI nek zapamte da ima još LATINOVIĆA, ĐORĐIĆA i ŠUKALA. Od kad je svjeta i vjeka, osnovno političko pitanje u vršenju vlasti je pitanje poštenja, tako je i danas. NEPOŠTENE LEŠINE, "NON PASARAN".

Name

Gradiska

11.06.2016 08:28

Citava Gradiska je uz SDS.

ODGOVORITE
Name

Kemo

11.06.2016 11:32

Obradovac, Liskovac, Orahova svi za sds

Name

Snezana

11.06.2016 08:32

Dunjic javno govorio o Adzicu najgore rijecu a i Adzic o Dunjicu.Danas se ljube i grle.Toliko o postenju.Jedan vrti brojanice a drugi prodaje trafo stanice.E moj narode.

ODGOVORITE
Name

DOM ZDRAVLJA

11.06.2016 08:33

Mi svi glasamo za Zorana.

ODGOVORITE
Name

Zare

11.06.2016 08:59

Ja cu glasati za SDS i za Zorana.

ODGOVORITE
Name

Mustafa

11.06.2016 10:42

I ja sam za sds...i zorana latinovica

Name

Amarela- Mihajlovic

11.06.2016 09:01

Ja necu za Dunjica,ja cu za sebe.

ODGOVORITE
Name

ssss

11.06.2016 09:16

Ma sta reci za dunica mihajlovica mekinica dakicku sljivara ljubicica pa oni ako upanu u dns oni ce njih rasturit papci su uvijek preletaci i interesdzije prodadose brata a taj sljivar ljigator kao neki melalac nema ni srednju strucni spremu u el,gradisci dobio mjesto rukovodiioca pitam se sta radi i sta ima on tu radit jedino mjena legenduu gradiske urosa grahovca da nije zalosno bar je smijesno

ODGOVORITE
Name

SNSD

11.06.2016 09:19

Od 01e .06. Blokiran budzet.blokirat cemo opstinu...nema plata..i ko da glasa za SAVEZ ZA PREVARE.. ima da vas ljudi najure motkama..zivi bili pa vidjeli!!!

ODGOVORITE
Name

Ndp

11.06.2016 09:56

Snsd leglo kriminala i tajkuna

Name

Kamera

11.06.2016 09:33

Uskoro na internetu snimak Đure Krčmara u nečasnim radnjama kao i autentične, lascivne poruke njegovog sina slane omladinkama SDS Gradiška. Uživajte u premijeri

ODGOVORITE
Name

Poplava

11.06.2016 09:52

Sta li ce Djoki cura reci na poruke? Hoce li ga i ona ostaviti kao i bivsa zena? Samaranje nije pomoglo kod bivse, mozda kod ove prodje

Name

Dado

11.06.2016 09:53

Ova Amarela je zlo.Iz nje zraci iskonsko zlo.

Name

Zabuna je ljudi

11.06.2016 10:29

Nije stari Đuro tu vrećicu namjeravao okačiti na Dunjićeva vrata, zamislio se jadan. A tek kad mu se sin-parlamentarac Kr(čmar) zamisli.

Name

85 godina ???!!!!

11.06.2016 14:07

Još ne mogu da vjerujem da je Đuru kamera uhvatila u nečasnim radnjama. Tek kada vidim snimak povjerovaću. Inače Đorđo Krčmar je poznat kao čestit čovjek od riječi.... Otkud da mu je tata takav??? Baš se čudim!!

Name

GLEDAO SAM

12.06.2016 06:33

Snimak zaista postoji,gledao sam ga kao i mnogi drugi. Prosto nevjerovatno da jedan starac, navodno ugledni građanin dozvol sebi takav primitivizam. Da smo u iole normalnoj državi, bar bi njegov sin Đorđo imao obavezu za javno izvinjenje, i naravno ostavku na javnu funkciju. Ali tu smo gdje smo.......dovoljno je pročitati dio komentara,krajnje prizemnih......sasvim je jasno kojoj političkoj opciji pripadaju autori.

Name

Izmisljotina

12.06.2016 14:34

Da postiji vi bi ga vec objavili.

Name

Ćuti Markane

12.06.2016 16:49

Evo unuk brani djeda..... Marko nemoj dalje, snimak će stići sugurno, samo se i ti brukaš.

Name

ko će ga braniti ?

12.06.2016 17:46

Da li Đorđo može po zakonu da brani starok Đuku na sudu? Biće tužen sigurno. Ne znam da li je to sukob interesa?

Name

po službenoj dužnosti

13.06.2016 08:25

Neće biti problem za advokata. Starog Đuru će braniti advokat Siniša....stranka će da mu to sredi.

Name

A OBRAZ ???!!!!

14.06.2016 10:39

Ko će starom Đuri Krčmaru odbraniti obraz ??? Nema takvog advokata.

Name

Dejan

11.06.2016 09:54

Narode samo glasajte za Dunjica i njegove poslusnike i bice oni jos bogatiji a vi siromasniji.

ODGOVORITE
Name

Socijalisti

11.06.2016 09:56

Mi uz Zorana idemo.Kakav dns,snsd.

ODGOVORITE
Name

Amarela salje stalno poruke

11.06.2016 09:57

Skontali smo.

ODGOVORITE
Name

GRADIŠKA

11.06.2016 09:58

Ma daj , sklanjajte toga Danu Maleševića- fukaru, lopova ,kriminalca, koji se krije iza svoje tihosti. Ni penziju mu ne treba dati, teški lažov.

ODGOVORITE
Name

Drinic

11.06.2016 09:59

Uskoro Dunjic i njegovi botovi kupe stvari i sele se iz Gradiske.Eto oktobra.Dosao iz Foce ovde da pljacka Gradisku za koju smo zivote dali.

ODGOVORITE
Name

Foca

11.06.2016 11:11

Bogami ga mi necemo sta ce nam kad ga mi poznajemo on jedino suplju pricu moze prodavati vama.

Name

Srdjo

11.06.2016 10:00

Izvornjaci se izbrukali do bola.Nema ih nigdje.Bruka i sramota.Ne znaju formirati stranku,jade jadne.

ODGOVORITE
Name

PDP Gradiska

11.06.2016 10:02

Doktor Svraka spasio zivot Dunjicu a on o njemu najgore stvari prica po gradu.Dunjic je kukavica jedna.Los i zao covjek.

ODGOVORITE
Name

Amarela- Mihajlovic-Dunjic

11.06.2016 10:03

Ljubavni trougao.

ODGOVORITE
Name

Zdravko

11.06.2016 10:06

Narode pa vidjeli ste ko su Izvornjaci,nema tu postenog covjeka.Glasajte za takve neka opeljuse nasu Gradisku oni koji su dosli u nasu opstinu prije par godina a vi vasoj djeci nema te sta da kupite svojoj djeci.Oni kupuju luksuzna vozila i stanove svojoj djeci.Glasajte za njih neka jos vise imaju.Blentavi narode.

ODGOVORITE
Name

Gimnazija

11.06.2016 10:07

Jedva cekamo da Amarela dobije otkaz,ionako je kupila diplomu.Nema pojma,ne zna predavati.Djeca nista nisu kod nje naucila.

ODGOVORITE
Name

DOM ZDRAVLJA

11.06.2016 10:09

Dunjic i Mihajlovic su ostetili DOM ZDRAVLJA za 700 hiljada km.Bice tuzeni.Samo polako.Slijede tuzbe.Dokaze imamo.

ODGOVORITE
Name

Diplome

11.06.2016 10:12

Dunjic,Mihajlovic i Amarela imaju kupljene diplome.Imamo dokaze.

ODGOVORITE
Name

Dalibor

11.06.2016 10:15

Narode pa sad vam je jasno kakvi su ovi zlikovci iz izvorne.Mjenjaju stranke ko carape.Zar za takve da se glasa.

ODGOVORITE
Name

Spijun

11.06.2016 10:18

U kaficu Hemingveju Dunjic i kompanija se skupljaju i smisljaju price kako bi manipulisali narodom.PDP ima svoje izvidjace-spijune.

ODGOVORITE
Name

gimnazijalac

11.06.2016 10:48

Sramota je da srpski jezik u gimnaziji predaje Amarela. Ona je stvarno neuka i jako ograničena osoba. Možda bi mogla predavati srpski u nekoj područnoj osnovnoj školi, ali jadno je za čitavu opštinu da takav balvan u gimnaziji predaje srpski jezik.

ODGOVORITE
Name

Spijun

11.06.2016 13:03

Jutros Jankovic i Dunjic piju kafu i prave plan za pobjedu u oktobru..ja ih vidio..opasno

ODGOVORITE
Name

Градишка

11.06.2016 13:49

Ма да, припрема за протесте 1.јула

Name

Spijun2

11.06.2016 15:20

Razbicemo mi spijuni koncept Dunjicu.

Name

srbin

11.06.2016 13:55

Gospodin dunic ce sigurno pomoci gradisci.on se uvjek borio za gradiskui borice se do kraja zivota.ai u privatnom zivotu covjek nema kome nije pomogao.izgubio je dosta on u zivotu.njegovo je sad da pomogne naroduon tako razmislja.sigurno. a u kojoj ce stranci biti to je najmanje bitno

ODGOVORITE
Name

Ilija

11.06.2016 14:45

Dunjic nikome nije pomogao,a da on nije imao interes. Papak je to i nikada ne prica istinu. Nama je u Brestovcini prosle izbore obeca asvalt i nikada vise nije dosao kod nas. Svidja mi se ideja da mu se oduzme sva imovina koju je pokrao od napacenog narod. Dunja je Prevaran nista mu ne vjerujte

ODGOVORITE
Name

dr

11.06.2016 14:45

Dobro ih je Latasenko s oprostenjem navukao osnujte vi udruzenje i prijavit se s udruzenjem na ibore a onda ce vas Republicka izborna komisija odbiti tako da samo niste tamo gdje ste imali sve sto vam je trebalo.Gdje je Stevandic i Obrvan gdje ce se ono sad prikloniti vjerovatno u SNSDe,

ODGOVORITE
Name

Медар Инцко

11.06.2016 15:16

Поздрав за ИЗВОРЊАКЕ из Рогоља

Name

roj pčela

11.06.2016 17:21

Uselila se VAROVA u sds

Name

ssss za Snezanu

11.06.2016 15:49

Snezana svaka cast za komentar u pravu si sto posto pogodila si ih u celo nevidjena mafija

ODGOVORITE
Name

MARKO

11.06.2016 17:10

ŠTA VAM JE LJUDI PA TA KOMBI STRANKA DNS SE RASPADA,KAO I NJEN ŠEF

ODGOVORITE
Name

dragan

14.06.2016 19:26

Od oktobra Slavica ide kući.Ionako je na izmišljenom radnom mjestu.

Name

Ekonomista

11.06.2016 19:06

Ko će biti finansijski direktor doma zdravlja kad mihajlović ponovo bude direktor? Slavica J. ili neko drugi?

ODGOVORITE
Name

Poznavalac prilika

11.06.2016 19:52

Gospođa Mara Drinić

Name

dz

30.07.2016 06:35

Ali Mihajlović nikad više neće biti direktor,njega je i mogao samo SDS dovesti,zato se i raspao.

Name

RUS

12.06.2016 07:10

O cemu pricamo, otvorite malo oci pa zavirite u lok. administraciju, pa cete vidjeti da je tamo glavni bos g-din Miljic Vujadin koji vodi tri odelenja , a posebno odelenje za bor. inv. zastitu, koji nema veze sa borcima. Raspitajte se odakle se on privukao u nasu opstinu !Da nepricamo o bor. organizacijiGradiska , gdje vlada totalni kaos, a privilegovani su uzeli toliko maha da je to nevjerovatn. Odlicno se zna ko kontrolise Bor. organ. u Gradisci! Zato ,oprez da ne bi bila ona, "ko se zadnji smije , najsladjese smije"

ODGOVORITE
Name

SDS Gradiska

13.06.2016 06:32

Znamo ko sve ovo piše.

Name

Aleksa

13.06.2016 07:18

Amarela pretjerala si sa komentarima,napisla si preko 15 komentara.

ODGOVORITE
Name

Haker

13.06.2016 07:24

Tacno.Dosadno joj,pa pise gluposti.Nije ona jedina.Ima tu jos izvornjaka koji pisu,a znamo koji su to sto pisu.

Name

Privatnik-preduzetnik

15.06.2016 20:54

Slavko dunjicu prevarantu kad ces mi uplatiti moje 23 000 km sto mi dugujes za ulicu koju sam asvaltirao na tvoju rijec i dao si garanciju da ce to platiti tvoja firma vel medik , bojis li se ti Boga prevarantu jedan

ODGOVORITE