Због силовање кћерке 15 и по година робије

Кантонални суд у Бихаћу осудио је на 15 година и шест мјесеци затвора С.К. (49) из овог града, оца који је годинама силовао своју малољетну ћерку.

Босна и Херцеговина 09.06.2016 | 14:40
Због силовање кћерке 15 и по година робије

Како је саопштено из Кантоналног тужилаштва Унско-санског кантона осуђен је неправоснажно за кривична дјела полног односа са дјететом и искориштавања малољетника ради порнографије.

Случај је разоткривен у мају прошле године када је и ухапшен у Дому здравља у Бихаћу, гдје је радио као лаборант.

Кћерка је силована од своје шесте до 16 године а није га смјела пријавити јер је пријетио да ће је, ако некоме каже, претући и убити.

Подсјећамо, Окружни суд у Добоју у марту ове године осудио је оца и сина из Дервенте због силовања своје кћерке односно сестре, а која је са братом зачела и родила дијете. Отац је осуђен на пет година затвора, а брат на три године затвора.

(Независне новине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Топао поздрав родном Бихацу!

09.06.2016 14:08

Свака вам цаст на осуди. Ја сам давно отисла, али се сјецам слуцајева који су се сапатом проносили. СФРЈ је дрхтала да процесуира Муслимане за ту ствар. Убиства, политика то хе било то сто би Закон дотакао. Сјецам се да де Хасан З. довео цурицу од непуних 12 година и сњом добио масу дјеце упоредо с вјенцаном зеном. Сви су то знали и правили и сутали.

ОДГОВОРИТЕ