Ева Карнеиро се договорила са Челсијем!

Некадашња лекарка Челсија Ева Карнеиро договорила се са лондонским клубом другог дана суђења због незаконитог отказа.

Фудбал 08.06.2016 | 14:00
Ева Карнеиро се договорила са Челсијем!

Она је такође одустала од тужбе Мурњу за сексуалну дискриминацију.

У понедељак је Ева одбила поравнање у износу од 1,2 милиона фунти, а у уторак је требало да сведочи, ипак је постигнут договор, али како је рекао њен адвокат, услови су поврељиви.

Карнеиро је тужила ‘Плавце’ због отказа који јој је уручен неколико недеља после сукоба са Мурињом.

Подсетимо, она је на утакмици са Свонсијем прошле године утрчала на терен како би помогла Азару који је изгледао повређен. Португалски стручњак је после утакмице рекао да је Карнеирова поступила наивно, да се не разуме у фудбал и за реми са Свонсијем окривио је управо лекарски тим. Одмах потом, Мурињо је протерао Карнеирову са клупе, забранио јој приступ тренинзима тима.

Челси је саопштио да „жали због околоности које су довеле до тога да Ева напусти клуб и извињава се њој и њеној породици због тога што су били изложени стресу.

Др Карнеиро је увек испред свега стављала интересе играча. Он је веома компетентан и професионалан лекар. Била је важан члан медицинског тима челсија и желимо јој успех у наставку каријере. Жозе Мурињо такође се зуахваљује Еви на подршци и посвећености и жели јој успех у даљем раду“, наводи се на сајту „плаваца“.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар