Eva Karneiro se dogovorila sa Čelsijem!

Nekadašnja lekarka Čelsija Eva Karneiro dogovorila se sa londonskim klubom drugog dana suđenja zbog nezakonitog otkaza.

Fudbal 08.06.2016 | 14:00
Eva Karneiro se dogovorila sa Čelsijem!

Ona je takođe odustala od tužbe Murnju za seksualnu diskriminaciju.

U ponedeljak je Eva odbila poravnanje u iznosu od 1,2 miliona funti, a u utorak je trebalo da svedoči, ipak je postignut dogovor, ali kako je rekao njen advokat, uslovi su povreljivi.

Karneiro je tužila ‘Plavce’ zbog otkaza koji joj je uručen nekoliko nedelja posle sukoba sa Murinjom.

Podsetimo, ona je na utakmici sa Svonsijem prošle godine utrčala na teren kako bi pomogla Azaru koji je izgledao povređen. Portugalski stručnjak je posle utakmice rekao da je Karneirova postupila naivno, da se ne razume u fudbal i za remi sa Svonsijem okrivio je upravo lekarski tim. Odmah potom, Murinjo je proterao Karneirovu sa klupe, zabranio joj pristup treninzima tima.

Čelsi je saopštio da „žali zbog okolonosti koje su dovele do toga da Eva napusti klub i izvinjava se njoj i njenoj porodici zbog toga što su bili izloženi stresu.

Dr Karneiro je uvek ispred svega stavljala interese igrača. On je veoma kompetentan i profesionalan lekar. Bila je važan član medicinskog tima čelsija i želimo joj uspeh u nastavku karijere. Žoze Murinjo takođe se zuahvaljuje Evi na podršci i posvećenosti i želi joj uspeh u daljem radu“, navodi se na sajtu „plavaca“.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar