"Јелену је убила секта чији је Зоран члан!"

Радмила Рада Матић из Беча, с којом се удовац Зоран Марјановић дописивао 23 дана након убиства његове жене, певачице Јелене Марјановић Крсмановић, вечерас је потврдила да се дописивала са Марјановићем.

Србија 06.06.2016 | 22:46
"Јелену је убила секта чији је Зоран члан!"

Она је открила досад непознате детаље о његовом животу. У емисији Ћирилица Миломира Марића на ТВ Хепи, рекла је да је без длаке на језику прозивала и вређала Марјановића.

"То дописивање је трајало од 18 до 20 дана. Мислила сам да је он убица и жестоко сам га извређала, на шта ми он није одговорио. Када је Курир објавио да се Јеленин убица обесио, опет сам му послала поруку извињења за оно што сам рекла, на шта ми је он одговорио. Све док ми није послао слику са малом Јаном, нисам веровала да је прави профил у питању, то јест да се он заиста дописује са мном после те трагедије", наводи Рада детаљно, корак по корак њихово дописивање.

Рада такође додаје да верује да је Зоран припадник секте, јер је, према њеним речима непрестано причао о Христовим витезовима и да он има кључ спасења:

"Те поруке ми нису биле нормалне, говорио је да сам ја у проблему, да ће ме он спасити, помињао је кључ спасења, за који никад пре нисам чула. Наставила сам да се дописујем са њим јер сам хтела да докажем себи да је у секти" рекла је Рада  у емисији “Ћирилица” на ТВ Хепи.

Извор: Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пасха

07.06.2016 11:09

Ја сам вам давно рекао да је Зока убица и психопата

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

07.06.2016 19:13

Секта......