"Jelenu je ubila sekta čiji je Zoran član!"

Radmila Rada Matić iz Beča, s kojom se udovac Zoran Marjanović dopisivao 23 dana nakon ubistva njegove žene, pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, večeras je potvrdila da se dopisivala sa Marjanovićem.

Srbija 06.06.2016 | 22:46
"Jelenu je ubila sekta čiji je Zoran član!"

Ona je otkrila dosad nepoznate detalje o njegovom životu. U emisiji Ćirilica Milomira Marića na TV Hepi, rekla je da je bez dlake na jeziku prozivala i vređala Marjanovića.

"To dopisivanje je trajalo od 18 do 20 dana. Mislila sam da je on ubica i žestoko sam ga izvređala, na šta mi on nije odgovorio. Kada je Kurir objavio da se Jelenin ubica obesio, opet sam mu poslala poruku izvinjenja za ono što sam rekla, na šta mi je on odgovorio. Sve dok mi nije poslao sliku sa malom Janom, nisam verovala da je pravi profil u pitanju, to jest da se on zaista dopisuje sa mnom posle te tragedije", navodi Rada detaljno, korak po korak njihovo dopisivanje.

Rada takođe dodaje da veruje da je Zoran pripadnik sekte, jer je, prema njenim rečima neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja:

"Te poruke mi nisu bile normalne, govorio je da sam ja u problemu, da će me on spasiti, pominjao je ključ spasenja, za koji nikad pre nisam čula. Nastavila sam da se dopisujem sa njim jer sam htela da dokažem sebi da je u sekti" rekla je Rada  u emisiji “Ćirilica” na TV Hepi.

Izvor: Informer

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pasha

07.06.2016 13:09

Ja sam vam davno rekao da je Zoka ubica i psihopata

ODGOVORITE
Name

nn

07.06.2016 21:13

Sekta......