"РТРС и ФТВ да измире дио дуга БХРТ-у"

Самостални синдикат радника у БХРТ-у од Управног одбора БХРТ-а захтијева прекид пружања услуга ентитетским јавним сервисима од 6. јуна уколико до тада не измире барем дио потраживања БХРТ-а, а како би се могао платити дио дуга ЕБУ-у и права за преношење европског првенства у фудбалу.

Босна и Херцеговина 02.06.2016 | 19:37
"РТРС и ФТВ да измире дио дуга БХРТ-у"

Уколико УО БХРТ-а не донесе такву одлуку, наводе да ће Синдикат подузети све дозвољене активности да заштити своје чланове.

Траже и убрзање процедуре доношења измјена Закона о Јавном РТВ систему, на основу којих би РТВ таксу били дужни прикупљати и кабловски оператери.

Сматрају да, уколико се не убрза процедура кроз рад надлежних комисија и Парламентарне скупштине БиХ, измјене закона неће бити усвојене до 30. јуна, а када истиче садашњи модел наплате преко телеком оператера.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

блаф

02.06.2016 18:07

Захтјевајте ви колко хоцете али док се број радника у том монструму званом БХРТ не сведе на бар половицу од тренутно запослених брзо це те под катанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

02.06.2016 18:10

Ја не желим да плаћам БХТР, медијску кућу која ме дискриминише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Драгана вриједног бота

02.06.2016 18:53

И мене дискриминисе ова бакинацка ТВ Бастиља назива "издајником" и "такозваним", па се на њих не бунис, јер полтронису твојим идолима. Не казем да је БХРТ бољи који за ово доба колико постоји након доброг поцетка постао јос један медиј отворено у слузби великобосњацке хегемоније и омаловазавања свих других од којих би сада неке садаке и пара, е па драги БХРТ-овци и -овце, да сте били објективни, и интегрисуци фактор као и фактор помирења и глас здравог разума у БИХ, а не један од доливаца уља на ватру и јос један од небројених хускацких медија и залудјиваца ових несретних народа, нароцито најбројнијег, ја би први стао у васу одбрану, а посто сте само јос један у низу пропагандних гласила појединих странака, препоруцујем вам да се њима и обратите мозда најбоље СДА-у.

Name

Ја

02.06.2016 19:17

Па то исто ради РТРС! Али ти свом вољеном водји платис претплату да те мозе добровољно силовати у мозак! Ја би да платим БН телевизији, али ако укину оне народњаке раном зором...

Name

обн

02.06.2016 19:11

Угасите БХТВ ФТВ И РТРС И МИ ДА РАДИМО цасно и постено а те раднике посаљите у стецај

ОДГОВОРИТЕ
Name

БХРТТТТТТ

03.06.2016 05:38

Зар има неко нормалан да гледа БХРТ? Да ли је БХРТ објективна? + Није. Како ТЗВ. Државна телевизија да објави за Генерала Младића да је ратни злочинац? Како може ТЗВ. државна телевизија да објави да је бивши Предсједник Републике Српске ратни злочинац? Како може ТЗВ. државана телевизија да објави да је био злочин на Маракалама које су починиле Српске паравојне јединице. Закључак: Боље нека га угасе, никад их нисам ни гледао, и низашта нису. Толико о БХРТ, ко га је измислио, ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

03.06.2016 10:25

Па како знаш да нису ни заста ако ниси никад гледао.