Пар сати пред Јеленину сахрану Зоран слао љубавне поруке

Зоран Марјановић у препискама са Радом М. из Беча ноћ пред помен супрузи написао да је Јелена убиством "можда спасена од нечега" и да зна да је сада срећна... Зоран нашироко писао и о "праведницима, Христовим витезовима, који најављују његов поновни долазак" и у заносу упитао Раду: "Је л' осећаш силу творца, оца светог?!"... Шест сати пред помен, 11. маја у 3.52, послао Ради срце, а потом на гробљу глумио уцвељеног удовца.

Србија 02.06.2016 | 08:20
Пар сати пред Јеленину сахрану Зоран слао љубавне поруке

Зоран Марјановић, муж зверски убијене певачице Јелене Марјановић, разменио је у преписци са Радом М. из Беча низ порука које показују да је верски фанатик чији ставови и изрази подсећају на секташтво.

Зоран се у ноћи између 10. и 11. маја, непосредно пред 40-дневни помена својој зверски убијеној супрузи, сатима дописивао са Радом и говорио јој о "праведницима, Христовим витезовима, који најављују његов поновни долазак".

11. МАЈ, 2.55 Зоран пише о "Христовим витезовима"

На Радину констатацију да је Јелена сада можда на неком бољем месту он јој је написао да је "можда од нечега спасена", да би нешто касније додао да зна да је Јелена сада срећна!?!

На крају дописивања, у 3.52, послао јој је срце, да би само шест сати касније отишао на гробље, где је на помену пред Јеленином мајком и медијима изигравао уцвељеног удовца.

Сила творца

Зоран и Рада су своје дописивање те ноћи започели тачно у поноћ, да би после скоро три сата ћаскања и слања емоционалних и ласцивних сексуалних порука почели да разговарају о Јелени.

Рада је тада, у 2.43, написала да је Бог Зоранову жену "склонио на боље место".

Рада: Имао је Бог своје разлоге... Можда је Јецу чекало неко веће зло да доживи и преживи, па ју је склонио. То сам јако глупо рекла, извини. Не знам да објасним. 

Зоран: Паметно... Не знамо можда од чега је спасена.

Међутим, преписка је недуго затим скренула у другом смеру. Зоран се отворио и послао јој неколико порука из којих се јасно може закључити да је огрезао у верски фанатизам. У 2.55 рекао јој је да долазе тешка времена и почео да јој прича о "праведницима, Христовим витезовима".

Зоран: Предобра си. Радо... Ниси џабе уз мене, али на искушења буди спремна. Праведници су Христови витезови који најављују његов поновни долазак.

Само два минута касније, у 2.57, Зоран је наставио да "проповеда" и упитао Раду:
"Је л' осећаш силу творца, оца светог?" (!?!)

Недуго затим, у 3.04, дао јој је и "верске савете":

Кад изађеш из тела, не би се никад вратио...

Зоран је пред крај преписке коју су водили у ноћи пре Јелениног помена 11. маја поменуо Ради да је као дечак доживео астралне пројекције.
Зоран: Био сам клинички мртав кад сам био мали.
Рада: Знам.
Зоран: Кад изађеш из тела, не би се никада вратио у тело.
Рада: Разумем. Као да си ми пренео енергију неку... Сада могу да трчим.

 

Зоран: Видиш кључ истине пред спавање, пошаљи љубав оцу свом небеском и осетићеш силу која се спушта на тебе... И даје ти све што ти је потребно... И од тада творац преузима кораке твоје и тачно зна како да не промашиш пут светла... То је у овом времену кључ спасења.

Рада: Како ми је ово добро, како ме ово диже, не знаш колико... Ти ћеш бити срећан поново. Осећам. Много си добар.

Зоран: Бићу у царству небеском је срећа... Земља је искушеничка планета.

11. МАЈ, Шест сати пред помен Јелени Зоран је послао Ради срце, а потом на гробљу глумио уцвељеног удовца

Рада: Баш тако, дааа. То мисли кад те слама бол. И туга. Јеца је срећна, мили.

Зоран: Знам.

Пољубац пред помен

Њих двоје су се дописивали још око педесетак минута, и у том делу преписке Зоран јој је поменуо астралне пројекције које је доживео као дечак. Коначно, Зоран је Ради, тачно у 3.52, послао срце и потом су прекинули преписку.

Само шест сати касније отишао је на 40-дневни помен својој свирепо убијеној супрузи, где је пред њеном мајком и новинарима изигравао ожалошћеног мужа који не може да преболи своју вољену жену.

Извор: Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Томy

02.06.2016 08:07

Ово је жалосно и не треба цитати овакве глупости јер су измишљотине и вредјају успомену на јадну дјевојку којој не дате мир ни на оном свету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

02.06.2016 11:09

Добро познајем људску психу,гледајуци његове изјаве сигуран сам да је он убица,цак постоји снимак гдје он као дјете говори о неким димензијама и убицама,он је заиста поремецен лик

ОДГОВОРИТЕ