Par sati pred Jeleninu sahranu Zoran slao ljubavne poruke

Zoran Marjanović u prepiskama sa Radom M. iz Beča noć pred pomen supruzi napisao da je Jelena ubistvom "možda spasena od nečega" i da zna da je sada srećna... Zoran naširoko pisao i o "pravednicima, Hristovim vitezovima, koji najavljuju njegov ponovni dolazak" i u zanosu upitao Radu: "Je l' osećaš silu tvorca, oca svetog?!"... Šest sati pred pomen, 11. maja u 3.52, poslao Radi srce, a potom na groblju glumio ucveljenog udovca.

Srbija 02.06.2016 | 08:20
Par sati pred Jeleninu sahranu Zoran slao ljubavne poruke

Zoran Marjanović, muž zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović, razmenio je u prepisci sa Radom M. iz Beča niz poruka koje pokazuju da je verski fanatik čiji stavovi i izrazi podsećaju na sektaštvo.

Zoran se u noći između 10. i 11. maja, neposredno pred 40-dnevni pomena svojoj zverski ubijenoj supruzi, satima dopisivao sa Radom i govorio joj o "pravednicima, Hristovim vitezovima, koji najavljuju njegov ponovni dolazak".

11. MAJ, 2.55 Zoran piše o "Hristovim vitezovima"

Na Radinu konstataciju da je Jelena sada možda na nekom boljem mestu on joj je napisao da je "možda od nečega spasena", da bi nešto kasnije dodao da zna da je Jelena sada srećna!?!

Na kraju dopisivanja, u 3.52, poslao joj je srce, da bi samo šest sati kasnije otišao na groblje, gde je na pomenu pred Jeleninom majkom i medijima izigravao ucveljenog udovca.

Sila tvorca

Zoran i Rada su svoje dopisivanje te noći započeli tačno u ponoć, da bi posle skoro tri sata ćaskanja i slanja emocionalnih i lascivnih seksualnih poruka počeli da razgovaraju o Jeleni.

Rada je tada, u 2.43, napisala da je Bog Zoranovu ženu "sklonio na bolje mesto".

Rada: Imao je Bog svoje razloge... Možda je Jecu čekalo neko veće zlo da doživi i preživi, pa ju je sklonio. To sam jako glupo rekla, izvini. Ne znam da objasnim. 

Zoran: Pametno... Ne znamo možda od čega je spasena.

Međutim, prepiska je nedugo zatim skrenula u drugom smeru. Zoran se otvorio i poslao joj nekoliko poruka iz kojih se jasno može zaključiti da je ogrezao u verski fanatizam. U 2.55 rekao joj je da dolaze teška vremena i počeo da joj priča o "pravednicima, Hristovim vitezovima".

Zoran: Predobra si. Rado... Nisi džabe uz mene, ali na iskušenja budi spremna. Pravednici su Hristovi vitezovi koji najavljuju njegov ponovni dolazak.

Samo dva minuta kasnije, u 2.57, Zoran je nastavio da "propoveda" i upitao Radu:
"Je l' osećaš silu tvorca, oca svetog?" (!?!)

Nedugo zatim, u 3.04, dao joj je i "verske savete":

Kad izađeš iz tela, ne bi se nikad vratio...

Zoran je pred kraj prepiske koju su vodili u noći pre Jeleninog pomena 11. maja pomenuo Radi da je kao dečak doživeo astralne projekcije.
Zoran: Bio sam klinički mrtav kad sam bio mali.
Rada: Znam.
Zoran: Kad izađeš iz tela, ne bi se nikada vratio u telo.
Rada: Razumem. Kao da si mi preneo energiju neku... Sada mogu da trčim.

 

Zoran: Vidiš ključ istine pred spavanje, pošalji ljubav ocu svom nebeskom i osetićeš silu koja se spušta na tebe... I daje ti sve što ti je potrebno... I od tada tvorac preuzima korake tvoje i tačno zna kako da ne promašiš put svetla... To je u ovom vremenu ključ spasenja.

Rada: Kako mi je ovo dobro, kako me ovo diže, ne znaš koliko... Ti ćeš biti srećan ponovo. Osećam. Mnogo si dobar.

Zoran: Biću u carstvu nebeskom je sreća... Zemlja je iskušenička planeta.

11. MAJ, Šest sati pred pomen Jeleni Zoran je poslao Radi srce, a potom na groblju glumio ucveljenog udovca

Rada: Baš tako, daaa. To misli kad te slama bol. I tuga. Jeca je srećna, mili.

Zoran: Znam.

Poljubac pred pomen

Njih dvoje su se dopisivali još oko pedesetak minuta, i u tom delu prepiske Zoran joj je pomenuo astralne projekcije koje je doživeo kao dečak. Konačno, Zoran je Radi, tačno u 3.52, poslao srce i potom su prekinuli prepisku.

Samo šest sati kasnije otišao je na 40-dnevni pomen svojoj svirepo ubijenoj supruzi, gde je pred njenom majkom i novinarima izigravao ožalošćenog muža koji ne može da preboli svoju voljenu ženu.

Izvor: Informer

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tomy

02.06.2016 08:07

Ovo je žalosno i ne treba citati ovakve gluposti jer su izmišljotine i vredjaju uspomenu na jadnu djevojku kojoj ne date mir ni na onom svetu.

ODGOVORITE
Name

Pasha

02.06.2016 11:09

Dobro poznajem ljudsku psihu,gledajuci njegove izjave siguran sam da je on ubica,cak postoji snimak gdje on kao djete govori o nekim dimenzijama i ubicama,on je zaista poremecen lik

ODGOVORITE