Моје име је Путин, Владимир Путин!

Очекује се да ће Данијел Крејг ускоро објавити да више неће наручивати вотка-мартини „промућкан, а не промијешан“. Ко ће га наслиједити у улози најпознатијег тајног агента на великом платну?

Свијет 01.06.2016 | 08:24
Моје име је Путин, Владимир Путин!

Режисер Сем Мендез рекао је обожаваоцима да се спреме јер ће ускоро објелоданити велико изненађење, РТ је направио анкету о реалним, али и само хипотетички могућим кандидатима за улогу Џејмса Бонда.

Владимир Путин

На првом мјесту њихове анкете са убједљиво највише гласова је руски предсједник Владимир Путин.

„Борба не би требало да буде проблем за руског предсједника, који је врстан у џудоу, али је питање да ли може да савлада британски изговор“, наводи сајт.

Том Хидлстон

Британски глумац је наводно у разговорима са продуцентима, што га чини једним од највјероватнијих кандидата.

Идрис Елба

Да ли је свијет спреман за црног Бонда? Елба се дефинитивно нада, пошто је већ рекао да је заинтересован за улогу.

Доналд Трамп

Популарни руски сајт понудио је у анкети и Доналда Трампа, америчког милијардера и могућег кандидата Републиканске странке на предстојећим изборима.

„Да ли има Бондов приступ женама? Он сигурно мисли да је шармантан, али нисмо сигурни да ли је довољно фит за акционе сцене“

Леонардо Дикаприо

Један од најпопуларнијих глумаца данашњице свакако је добар кандидат за било коју улогу. „Згодан, углађен и софистициран. Ипак, његов успјех као глумца га чини превеликим за франшизу“.

Џилијан Андерсон

Џејн Бонд је такође једна од могућности. А њу би можда могла да оживи Џилијан Андерсон. Њени обожаваоци истичу да је крајње време да филмски свијет добије женског шпијуна и Бонд момци.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар