Moje ime je Putin, Vladimir Putin!

Očekuje se da će Danijel Krejg uskoro objaviti da više neće naručivati votka-martini „promućkan, a ne promiješan“. Ko će ga naslijediti u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na velikom platnu?

Svijet 01.06.2016 | 08:24
Moje ime je Putin, Vladimir Putin!

Režiser Sem Mendez rekao je obožavaocima da se spreme jer će uskoro objelodaniti veliko iznenađenje, RT je napravio anketu o realnim, ali i samo hipotetički mogućim kandidatima za ulogu Džejmsa Bonda.

Vladimir Putin

Na prvom mjestu njihove ankete sa ubjedljivo najviše glasova je ruski predsjednik Vladimir Putin.

„Borba ne bi trebalo da bude problem za ruskog predsjednika, koji je vrstan u džudou, ali je pitanje da li može da savlada britanski izgovor“, navodi sajt.

Tom Hidlston

Britanski glumac je navodno u razgovorima sa producentima, što ga čini jednim od najvjerovatnijih kandidata.

Idris Elba

Da li je svijet spreman za crnog Bonda? Elba se definitivno nada, pošto je već rekao da je zainteresovan za ulogu.

Donald Tramp

Popularni ruski sajt ponudio je u anketi i Donalda Trampa, američkog milijardera i mogućeg kandidata Republikanske stranke na predstojećim izborima.

„Da li ima Bondov pristup ženama? On sigurno misli da je šarmantan, ali nismo sigurni da li je dovoljno fit za akcione scene“

Leonardo Dikaprio

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice svakako je dobar kandidat za bilo koju ulogu. „Zgodan, uglađen i sofisticiran. Ipak, njegov uspjeh kao glumca ga čini prevelikim za franšizu“.

Džilijan Anderson

Džejn Bond je takođe jedna od mogućnosti. A nju bi možda mogla da oživi Džilijan Anderson. Njeni obožavaoci ističu da je krajnje vreme da filmski svijet dobije ženskog špijuna i Bond momci.

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar