Габана: ЈК - краљица фејка и није коректна

Габана је шокиран Јеленином измишљеном преписком са њим у којој јој се он наводно извињава због тога што је објавио њену слику уз коментар: "фејк".

Свијет 31.05.2016 | 22:15
Габана: ЈК - краљица фејка и није коректна

Након што је на Инстаграму објавила фотографију на којој је заједно са ћеркама стилизована у најновију колекцију модног бренда "Долче и Габана", огласио се познати дизајнер који је путем друштвених мрежа испрозивао да носи лажне ствари.

Карлеуша је након тога уклонила фотографију са свог профила, а убрзо је слика нестала и са Инстаграма познатог дизајнера.

Брже-боље Карлеуша је на свом Фејсбук налогу објавила наводну преписку са Стефаном Габаном у којој јој се он извињава за прозивку. Ипак, као што се претпоставило, Јелена је комуникацију са модним магом измислила.

"Нисам јој се извињавао. Она заиста није коректна особа ако је то објавила. Обратила ми се путем Инстаграма и тражила од мене да скинем фотографију. Ја сам јој рекао: ‚Нема проблема‚ и уклонио сам слику. Искрен да будем, заиста не знам ко је та жена", рекао је Стефано Габана.

Карлеуша се нашла на мети критика да гардеробу купује на сајтовима који продају реплике. Управо због тога Карлеуша је добила још једну титулу - краљица фејк гардеробе.

"Ја сам само рекао истину. Не видим разлог да се љути, она заиста јесте носила фејк комаде нашег бренда Д&Г."

Извор: Блиц

Фото: Блиц/Профимедиа/Србија Данас

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

карлеуса

01.06.2016 05:55

Је обузета силом нецастивог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

01.06.2016 21:38

Па сва је вјестацка мора и гардароба бити.