Gabana: JK - kraljica fejka i nije korektna

Gabana je šokiran Jeleninom izmišljenom prepiskom sa njim u kojoj joj se on navodno izvinjava zbog toga što je objavio njenu sliku uz komentar: "fejk".

Svijet 31.05.2016 | 22:15
Gabana: JK - kraljica fejka i nije korektna

Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je zajedno sa ćerkama stilizovana u najnoviju kolekciju modnog brenda "Dolče i Gabana", oglasio se poznati dizajner koji je putem društvenih mreža isprozivao da nosi lažne stvari.

Karleuša je nakon toga uklonila fotografiju sa svog profila, a ubrzo je slika nestala i sa Instagrama poznatog dizajnera.

Brže-bolje Karleuša je na svom Fejsbuk nalogu objavila navodnu prepisku sa Stefanom Gabanom u kojoj joj se on izvinjava za prozivku. Ipak, kao što se pretpostavilo, Jelena je komunikaciju sa modnim magom izmislila.

"Nisam joj se izvinjavao. Ona zaista nije korektna osoba ako je to objavila. Obratila mi se putem Instagrama i tražila od mene da skinem fotografiju. Ja sam joj rekao: ‚Nema problema‚ i uklonio sam sliku. Iskren da budem, zaista ne znam ko je ta žena", rekao je Stefano Gabana.

Karleuša se našla na meti kritika da garderobu kupuje na sajtovima koji prodaju replike. Upravo zbog toga Karleuša je dobila još jednu titulu - kraljica fejk garderobe.

"Ja sam samo rekao istinu. Ne vidim razlog da se ljuti, ona zaista jeste nosila fejk komade našeg brenda D&G."

Izvor: Blic

Foto: Blic/Profimedia/Srbija Danas

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

karleusa

01.06.2016 05:55

Je obuzeta silom necastivog

ODGOVORITE
Name

Ludi Milojko

01.06.2016 21:38

Pa sva je vjestacka mora i gardaroba biti.