Војводина и Чукарички могу на бијељински Радник у квалификацијама за Лигу Европе!

Војводина и Чукарички могли би да се у првом кругу квалификација за Лигу Европе састану са Радником из Бијељине, чији је председник наш некадашњи репрезентативац Младен Крстајић, сада помоћни тренер у "А" селекцији Србије.

Фудбал 06.06.2016 | 22:30
Војводина и Чукарички могу на бијељински Радник у квалификацијама за Лигу Европе!

УЕФА је објавила имена носилаца пред жреб, који ће бити обављен 20. јуна.

Могући ривали Радника и тузланске Слободе су: Војводина и Чукарички (Србија), Марибор, Домжале (Словенија), Макаби Тел Авив, Беитар Јерусалим (Израел), Хелсинки (Финска), Динамо Минск, Шахтјор Солигорск (Белорусија), Омониа Никозија, АЕК Ларнака (Кипар), Нефчи, Габала (Азербејџан), АИК Штокхолм, Гетеборг (Шведска), Слован Братислава, Спартак Трнава (Словачка), Видеотон, Дебрецин (Мађарска), Актобе, Каират (Казахстан), Брондби (Данска), Хартс, Абердин (Шкотска), Од Гренланд, Стабек (Норвешка), Работнички (Македонија), Рејкјавик, Брајдаблик (Исланд), Адмира Вакер (Аустрија), Вентспилс (Летонија), Локомотива Загреб (Хрватска), Заглебје, Краковија (Пољска), Вадуц (Лихтенштајн), Шамрок, Сент Патрикс (Р. Ирска), Диферденж (Луксембург), Левадија, Каљу Номе (Естонија), Дила Гори (Грузија), Жимбру (Молдавија), Кукеши (Албанија), Берое (Бугарска), Линфилд (С. Ирска) и Пјуник (Јерменија), као и два тима из Молдавије и Данске.

Међу носиоцима је и Широки Бријег који се не може срести с тимовима из БиХ.

Дефанзивни везиста Радника Александар Васић каже да би волео да за ривала добију неки од тимова са Балкана.

- Имали би шансе против македонског Работничког, албанског Кукешија, али и тимова из Србије и Хрватске, мада би они били фаворити. Сигурно не би волели да добијемо екипе које су стално у Европи а то су Динамо Минск, Макаби, Хелсинки, Штокхолм, Марибор - тврди Васић.

Нови уговор са Радником

- Очекујем ускоро да потпишем нови уговор са Фудбалским клубом Радник, а то би требало да буде до почетка припрема које су заказане за 8. јун – најављује Александар Васић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар