Vojvodina i Čukarički mogu na bijeljinski Radnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Vojvodina i Čukarički mogli bi da se u prvom krugu kvalifikacija za Ligu Evrope sastanu sa Radnikom iz Bijeljine, čiji je predsednik naš nekadašnji reprezentativac Mladen Krstajić, sada pomoćni trener u "A" selekciji Srbije.

Fudbal 06.06.2016 | 22:30
Vojvodina i Čukarički mogu na bijeljinski Radnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

UEFA je objavila imena nosilaca pred žreb, koji će biti obavljen 20. juna.

Mogući rivali Radnika i tuzlanske Slobode su: Vojvodina i Čukarički (Srbija), Maribor, Domžale (Slovenija), Makabi Tel Aviv, Beitar Jerusalim (Izrael), Helsinki (Finska), Dinamo Minsk, Šahtjor Soligorsk (Belorusija), Omonia Nikozija, AEK Larnaka (Kipar), Nefči, Gabala (Azerbejdžan), AIK Štokholm, Geteborg (Švedska), Slovan Bratislava, Spartak Trnava (Slovačka), Videoton, Debrecin (Mađarska), Aktobe, Kairat (Kazahstan), Brondbi (Danska), Harts, Aberdin (Škotska), Od Grenland, Stabek (Norveška), Rabotnički (Makedonija), Rejkjavik, Brajdablik (Island), Admira Vaker (Austrija), Ventspils (Letonija), Lokomotiva Zagreb (Hrvatska), Zaglebje, Krakovija (Poljska), Vaduc (Lihtenštajn), Šamrok, Sent Patriks (R. Irska), Diferdenž (Luksemburg), Levadija, Kalju Nome (Estonija), Dila Gori (Gruzija), Žimbru (Moldavija), Kukeši (Albanija), Beroe (Bugarska), Linfild (S. Irska) i Pjunik (Jermenija), kao i dva tima iz Moldavije i Danske.

Među nosiocima je i Široki Brijeg koji se ne može sresti s timovima iz BiH.

Defanzivni vezista Radnika Aleksandar Vasić kaže da bi voleo da za rivala dobiju neki od timova sa Balkana.

- Imali bi šanse protiv makedonskog Rabotničkog, albanskog Kukešija, ali i timova iz Srbije i Hrvatske, mada bi oni bili favoriti. Sigurno ne bi voleli da dobijemo ekipe koje su stalno u Evropi a to su Dinamo Minsk, Makabi, Helsinki, Štokholm, Maribor - tvrdi Vasić.

Novi ugovor sa Radnikom

- Očekujem uskoro da potpišem novi ugovor sa Fudbalskim klubom Radnik, a to bi trebalo da bude do početka priprema koje su zakazane za 8. jun – najavljuje Aleksandar Vasić.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar