Вучић: Споменик Ђинђићу до 2018!

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да ће Зорану Ђинђићу на 15. годишњицу од убиства бити подигнут споменик у Београду.

Србија 30.05.2016 | 08:59
Вучић: Споменик Ђинђићу до 2018!

Он је рекао да би споменик требало да буде постављен на Студентском тргу, Васина ће бити пешачка улица, а тролејбуска окретница биће измештена на Дорћол.

Вучић је нагласио  да су у Србији реформатори страдали, и због тога што Срби често од емоција и острашћености не виде даље.

Приметивши да ДС до 2012. није нашла за сходно да подигне споменик Ђинђићу, Вучић је рекао да ће то сада урадити ова власт.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ос

30.05.2016 07:02

Па ти си тада био на тој страни. Данас ти одговара нешто друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

30.05.2016 14:07

Могу се споменици о народном троску подизати и другима. Некада су споменици Подизани уз музику и пјесму ТИТУ и партизанима, а затим послије ПРОМЈЕНЕ ДРУСТВЕНО ПОЛИТИЦКОГ система у ЗЕМЉИ поново русени. Са таквим "јунацким" дјелима се није само показивала мрзње према бивсем комунистицком РЕЗИМУ и вјерност новом властима вец и глупости и примитивност СРБа. ПУСТИМО ЗАТО ВРЕМЕНУ ДА ПОКАЗЕ КО СУ БИЛИ РОДОЉУБИ А КО ИЗДАЈНИЦИ?!

Name

Француз

30.05.2016 15:59

За сад се само називам "Француз" ал ако наставите овако "господо из политике " доцице ми да да то озбиљно и постанем и да заборавим оно сто сам и сто би зелијо да буду моја дјеца ... Ја предлазем споменик за хероје ,за избјеглице , за помен бомбардовања .. и све остале муке које су нам се десиле ...

ОДГОВОРИТЕ