Vučić: Spomenik Đinđiću do 2018!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će Zoranu Đinđiću na 15. godišnjicu od ubistva biti podignut spomenik u Beogradu.

Srbija 30.05.2016 | 08:59
Vučić: Spomenik Đinđiću do 2018!

On je rekao da bi spomenik trebalo da bude postavljen na Studentskom trgu, Vasina će biti pešačka ulica, a trolejbuska okretnica biće izmeštena na Dorćol.

Vučić je naglasio  da su u Srbiji reformatori stradali, i zbog toga što Srbi često od emocija i ostrašćenosti ne vide dalje.

Primetivši da DS do 2012. nije našla za shodno da podigne spomenik Đinđiću, Vučić je rekao da će to sada uraditi ova vlast.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

os

30.05.2016 07:02

Pa ti si tada bio na toj strani. Danas ti odgovara nešto drugo.

ODGOVORITE
Name

MIHAILO MIKIC

30.05.2016 14:07

Mogu se spomenici o narodnom trosku podizati i drugima. Nekada su spomenici Podizani uz muziku i pjesmu TITU i partizanima, a zatim poslije PROMJENE DRUSTVENO POLITICKOG sistema u ZEMLJI ponovo ruseni. Sa takvim "junackim" djelima se nije samo pokazivala mrznje prema bivsem komunistickom REZIMU i vjernost novom vlastima vec i gluposti i primitivnost SRBa. PUSTIMO ZATO VREMENU DA POKAZE KO SU BILI RODOLJUBI A KO IZDAJNICI?!

Name

Francuz

30.05.2016 15:59

Za sad se samo nazivam "Francuz" al ako nastavite ovako "gospodo iz politike " docice mi da da to ozbiljno i postanem i da zaboravim ono sto sam i sto bi zelijo da budu moja djeca ... Ja predlazem spomenik za heroje ,za izbjeglice , za pomen bombardovanja .. i sve ostale muke koje su nam se desile ...

ODGOVORITE