Бијес легендарног Моце Вукотића због свега у Партизану!

Како ја могу да будем опозиција у Партизану? "Коме сам опозиција? Не гласам ни против кога, већ за једну од опција. А у уторак сам се нелагодно осећао у својој кући”, тврди прослављени фудбалер.

Фудбал 01.06.2016 | 22:00
Бијес легендарног Моце Вукотића због свега у Партизану!

Члан Скупштине ФК Партизан Момчило Вукотић који је стао на страну кандидата Ненада Бјековића, каже да су проблеми у клубу сада још већи него пре Скупштине која је безуспешно одржана у уторак.

“Скупштина је требало да реши проблеме у Партизану, а она их је продубила. Од самог почетка је било проблема. Три пута су нас легитимисали, па претресали, све је ишло наопако. Радно представништво и верификациона комисија су одређени, а да нису сви гласали”, тврдиВукотић у изјави за Информер.

Популарни Моца је имао поруку и за председника Надзорног одбора ФК Партизан, професора Владимира Вулетића.

“Овде испада да председник надзорног одбора Вулетић води главну реч у клубу. Не знам како ја, један Моца Вукотић, могу да будем опозиција у Партизану. Коме сам опозиција? Испоштовао бих свакога ко има већину. Не гласам ни против кога, већ за једну од опција. А у уторак сам се нелагодно осећао у својој кући”, закључио је Вукотић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар