Bijes legendarnog Moce Vukotića zbog svega u Partizanu!

Kako ja mogu da budem opozicija u Partizanu? "Kome sam opozicija? Ne glasam ni protiv koga, već za jednu od opcija. A u utorak sam se nelagodno osećao u svojoj kući”, tvrdi proslavljeni fudbaler.

Fudbal 01.06.2016 | 22:00
Bijes legendarnog Moce Vukotića zbog svega u Partizanu!

Član Skupštine FK Partizan Momčilo Vukotić koji je stao na stranu kandidata Nenada Bjekovića, kaže da su problemi u klubu sada još veći nego pre Skupštine koja je bezuspešno održana u utorak.

“Skupština je trebalo da reši probleme u Partizanu, a ona ih je produbila. Od samog početka je bilo problema. Tri puta su nas legitimisali, pa pretresali, sve je išlo naopako. Radno predstavništvo i verifikaciona komisija su određeni, a da nisu svi glasali”, tvrdiVukotić u izjavi za Informer.

Popularni Moca je imao poruku i za predsednika Nadzornog odbora FK Partizan, profesora Vladimira Vuletića.

“Ovde ispada da predsednik nadzornog odbora Vuletić vodi glavnu reč u klubu. Ne znam kako ja, jedan Moca Vukotić, mogu da budem opozicija u Partizanu. Kome sam opozicija? Ispoštovao bih svakoga ko ima većinu. Ne glasam ni protiv koga, već za jednu od opcija. A u utorak sam se nelagodno osećao u svojoj kući”, zaključio je Vukotić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar