27. титула! Вујасиновић: Играли су малтене без пара...!

"Надам се да ће им се Управа, ако клуб успе да изадје из тешке ситуације, одужити за све што су пружили", поручио је тренер Партизана Владимир Вујасиновић након освајање титуле у домаћем шампионату.

Остали спортови 26.05.2016 | 14:20
27. титула! Вујасиновић: Играли су малтене без пара...!

Ватерполисти Партизана су нови-стари шампиони Србије.

Они су након победе на "Ташмајдану" (12:6), Црвену звезду победили и на "Бањици", али доста теже. Пред својим навијачима, а без присуства гостујуће публике, они су славили резултатом 10:9 и тако дошли до 27. титуле у историји.

Тенер Партизана Влада Вујасиновић казао је да је очекивао знатно тежу утакмицу од првог меча.

"Звезда је после пораза на Ташмајдану од 12:6 добро одреаговала и данас показала да је резултат првог сусрета лажна слика односа снага наше две екипе. Ми смо добро почели, али онда се уплашили, што нам се често дешавало у важним мечевима ове сезоне, а то је Звезда знала да искористи и врати се у меч. Ипак, успели смо да изађемо из тог тешког тренутка, па смо из јаког мотива и што смо имали више снаге од ривала дошли до победе", казао је он.

Казао је и да су у првом мечу одиграли бољи меч јер "нису имали притисак фаворита", а посебно је упутио честитку својим играчима који су радили у тешким финансијским условима.

"Захваљујем се играчима у име стручног штаба што су нас истрпели и ове сезоне. Играли су малтене без пара, али показали су прави спортски мотив. Борили су се за свој клуб - за Партизан. Надам се да ће им се Управа, ако клуб успе да изадје из тешке ситуације, одужити за све што су пружили", поручио је Влада Вујасиновић који је освојио другу узастопну титулу са Партизаном. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар