Изгорио аутобус, сви ученици добро

Касно поподне у мјесту Улићи, на магистралном путу Подгорица-Цетиње, запалио се аутобус којим су ученици ОШ ''Никола Тесла'' из Дервенте, допутовали на екскурзију у Црну Гору. Сви путници су добро!

Регион 24.05.2016 | 21:50
Изгорио аутобус, сви ученици добро

Како је БН телевизији потврђено у пожару нема повријеђених, а на мјесто догађаја су брзо стигли приапдници Службе спасавања са Цетиња, али је ватра до тада прогутала добар дио аутобуса регистарских ознака БиХ.

Командир Ватрогасне јединице Цетиње Пеђа Моштрокол рекао нам је да су сви путници добро и да је до пожара дошло када се запалио предњи дио мотора аутобуса.

У аутобусу су била 52 ђака завршног разреда основне школе и шест одраслих особа.

"Сви су добро. Ученици су већ превежени у Будву", казао је Моштрокол и додоао да су ђаци били веома уплашени.

"Срећом и брзом реакцијом наставника и цетињских ватрогасаца спашене су и све ствари ученика које су биле у аутобусу", рекао је командир Ватрогасне јединице Цетиње за БН телевизију.

Превозник је из Дервенте, али директор школе Љубиша Ђурић нам није желио да открије име превозника, само је рекао да је у питању локални превозник. До пожара је према његовим ријечима дошло због квара на аутобусу.

Ђурић је нашој телевизији рекао и да је повратак ученика из Црне Горе у Српску планиран у петак.

Извор: БН телевизија

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

родитељ

24.05.2016 20:45

Каквим се аутобусима возе дјеца на екскурзију'? Срамота, боље је да и не иду.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрица

25.05.2016 04:42

Тај аутобус је приликом поласка са Јахорине имао проблема са паљењем, вјероватно то има неле везе. Превозник је СТП Дервента.

ОДГОВОРИТЕ