Izgorio autobus, svi učenici dobro

Kasno popodne u mjestu Ulići, na magistralnom putu Podgorica-Cetinje, zapalio se autobus kojim su učenici OŠ ''Nikola Tesla'' iz Dervente, doputovali na ekskurziju u Crnu Goru. Svi putnici su dobro!

Region 24.05.2016 | 21:50
Izgorio autobus, svi učenici dobro

Kako je BN televiziji potvrđeno u požaru nema povrijeđenih, a na mjesto događaja su brzo stigli priapdnici Službe spasavanja sa Cetinja, ali je vatra do tada progutala dobar dio autobusa registarskih oznaka BiH.

Komandir Vatrogasne jedinice Cetinje Peđa Moštrokol rekao nam je da su svi putnici dobro i da je do požara došlo kada se zapalio prednji dio motora autobusa.

U autobusu su bila 52 đaka završnog razreda osnovne škole i šest odraslih osoba.

"Svi su dobro. Učenici su već preveženi u Budvu", kazao je Moštrokol i dodoao da su đaci bili veoma uplašeni.

"Srećom i brzom reakcijom nastavnika i cetinjskih vatrogasaca spašene su i sve stvari učenika koje su bile u autobusu", rekao je komandir Vatrogasne jedinice Cetinje za BN televiziju.

Prevoznik je iz Dervente, ali direktor škole Ljubiša Đurić nam nije želio da otkrije ime prevoznika, samo je rekao da je u pitanju lokalni prevoznik. Do požara je prema njegovim riječima došlo zbog kvara na autobusu.

Đurić je našoj televiziji rekao i da je povratak učenika iz Crne Gore u Srpsku planiran u petak.

Izvor: BN televizija

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

roditelj

24.05.2016 20:45

Kakvim se autobusima voze djeca na ekskurziju'? Sramota, bolje je da i ne idu.....

ODGOVORITE
Name

modrica

25.05.2016 04:42

Taj autobus je prilikom polaska sa Jahorine imao problema sa paljenjem, vjerovatno to ima nele veze. Prevoznik je STP Derventa.

ODGOVORITE