Муслин спрема дебитанте и офанзиву за данашњи меч против Кипра!

Премијерни меч репрезентације под вођством Славољуба Муслина сигурно неће играти Душко Тошић и Никола Стојиљковић. "Биће више нападача у игри", поручује селектор.

Фудбал 25.05.2016 | 10:00
Муслин спрема дебитанте и офанзиву за данашњи меч против Кипра!

Србија се спрема за "рестарт" под вођством новом селектора.

Славољуб Муслин одвео је у уторак екипу на Златибор, где се припрема за меч против Кипра, заказан за среду у Ужицу.

Дан уочи утакмице, нови шеф струке "орлова" обратио се јавности и говорио ко ће играти.

"Иако је крај сезоне и сви су мало уморни, сигурно ће сви играчи бити веома ангажовани. Имамо велику жељу да кренемо напред", почео је Муслин на конференцији за новинаре.

С обзиром на то да је селектор раније најавио промену формације у којој су "орлови" досад играли, очекује се да нови систем игре буде приказан већ на стадиону Слободе.

"Спремамо промене у формацији. Свакако ћемо имати више нападача. Знам састав, али га нећу саопштити. Могу само да кажем да ће бити доста дебитаната и да ће у тиму бити доста младих играча", додао је селектор.

Конкретно о томе...

"Стојиљковић и Тошић неће играти, јер су за викенд играли у својим клубовима".

Дани упознавања протичу у очигледно доброј сарадњи селектора и репрезентативаца.

"Одрадили смо први тренинг, објаснио сам играчима шта је оно што тражим и шта ћемо да мењамо. Радује ме велика жеља свих играча да прихвате новине. Очекујем да се играчи што пре прилагоде новим захтевима. Имају велику жељу да играју и победе", рекао је Муслин.

Исто је потврдио и један од лидера "орлова" - Немања Матић.

"Два дана смо заједно и атмосфера је супер. Селектор нам је објаснио шта тражи од сваког од нас. Очекујем добру подршку. Људи овде воле фудбал и сигурно ће нас подржати. Даћемо све од себе да направимо добар резултат, а то ће бити лакше уз подршку навијача и ако трибине буду попуњене", подвукао је Матић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар