Muslin sprema debitante i ofanzivu za današnji meč protiv Kipra!

Premijerni meč reprezentacije pod vođstvom Slavoljuba Muslina sigurno neće igrati Duško Tošić i Nikola Stojiljković. "Biće više napadača u igri", poručuje selektor.

Fudbal 25.05.2016 | 10:00
Muslin sprema debitante i ofanzivu za današnji meč protiv Kipra!

Srbija se sprema za "restart" pod vođstvom novom selektora.

Slavoljub Muslin odveo je u utorak ekipu na Zlatibor, gde se priprema za meč protiv Kipra, zakazan za sredu u Užicu.

Dan uoči utakmice, novi šef struke "orlova" obratio se javnosti i govorio ko će igrati.

"Iako je kraj sezone i svi su malo umorni, sigurno će svi igrači biti veoma angažovani. Imamo veliku želju da krenemo napred", počeo je Muslin na konferenciji za novinare.

S obzirom na to da je selektor ranije najavio promenu formacije u kojoj su "orlovi" dosad igrali, očekuje se da novi sistem igre bude prikazan već na stadionu Slobode.

"Spremamo promene u formaciji. Svakako ćemo imati više napadača. Znam sastav, ali ga neću saopštiti. Mogu samo da kažem da će biti dosta debitanata i da će u timu biti dosta mladih igrača", dodao je selektor.

Konkretno o tome...

"Stojiljković i Tošić neće igrati, jer su za vikend igrali u svojim klubovima".

Dani upoznavanja protiču u očigledno dobroj saradnji selektora i reprezentativaca.

"Odradili smo prvi trening, objasnio sam igračima šta je ono što tražim i šta ćemo da menjamo. Raduje me velika želja svih igrača da prihvate novine. Očekujem da se igrači što pre prilagode novim zahtevima. Imaju veliku želju da igraju i pobede", rekao je Muslin.

Isto je potvrdio i jedan od lidera "orlova" - Nemanja Matić.

"Dva dana smo zajedno i atmosfera je super. Selektor nam je objasnio šta traži od svakog od nas. Očekujem dobru podršku. Ljudi ovde vole fudbal i sigurno će nas podržati. Daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat, a to će biti lakše uz podršku navijača i ako tribine budu popunjene", podvukao je Matić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar