НБА - Пљуште откази: Велика чистка у Минесоти!

Нови тренер Том Тибодо није чекао много пре него што је одлучио да направи озбиљне резове.

Кошарка 02.06.2016 | 08:20
НБА - Пљуште откази: Велика чистка у Минесоти!

Нова сезона у којој није урађено али баш ништа, упркос томе што је серијом таквих сезона покупљен велики број играча са врха драфт листе, коштала је великог броја људи посла у Минесота Тимбервулвсима.

Клуб из Минеаполиса, након што је траженом тренеру Тому Тибодоу дао одрешене руке поставивши га и за председника кошаркашких операција, саопштио је да раскида сарадњу са готово комплетном спортском секцијом.

Тандем Тибодо – нови генерални менаџер Скот Лајден, донели су следећу одлуку:

Разрешени дужности су претходни генерални менаџер Милт Њуток, потпредседник кошаркашких операција Роб Бабкок, потпредседник за спортска достигнућа Арни Кендер, асистент тренера Сид Лоу, директор за спортска достигнућа Коичи Сато, менаџер за тимска путовања и објекте Бил Хоенекер, директор канцеларије за видео и менаџер кошаркашке технологије Брис Лонг, као и двојица скаута Милтон Барнс и Џејсон Харви.

"Желели бисмо да се захвалимо свим овим индивидуалцима на њиховом доприносу нашој организацији и желимо им све најбоље у будућности", наводи се у саопштењу.

Генералка у Вулвсима је почела. Видећемо да ли ће се зауставити само на запосленима у клубу или ће бити настављена и у кошаркашкој секцији у којој је од ове сезоне и наш репрезентативац Немања Бјелица.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар