NBA - Pljušte otkazi: Velika čistka u Minesoti!

Novi trener Tom Tibodo nije čekao mnogo pre nego što je odlučio da napravi ozbiljne rezove.

Košarka 02.06.2016 | 08:20
NBA - Pljušte otkazi: Velika čistka u Minesoti!

Nova sezona u kojoj nije urađeno ali baš ništa, uprkos tome što je serijom takvih sezona pokupljen veliki broj igrača sa vrha draft liste, koštala je velikog broja ljudi posla u Minesota Timbervulvsima.

Klub iz Mineapolisa, nakon što je traženom treneru Tomu Tibodou dao odrešene ruke postavivši ga i za predsednika košarkaških operacija, saopštio je da raskida saradnju sa gotovo kompletnom sportskom sekcijom.

Tandem Tibodo – novi generalni menadžer Skot Lajden, doneli su sledeću odluku:

Razrešeni dužnosti su prethodni generalni menadžer Milt Njutok, potpredsednik košarkaških operacija Rob Babkok, potpredsednik za sportska dostignuća Arni Kender, asistent trenera Sid Lou, direktor za sportska dostignuća Koiči Sato, menadžer za timska putovanja i objekte Bil Hoeneker, direktor kancelarije za video i menadžer košarkaške tehnologije Bris Long, kao i dvojica skauta Milton Barns i Džejson Harvi.

"Želeli bismo da se zahvalimo svim ovim individualcima na njihovom doprinosu našoj organizaciji i želimo im sve najbolje u budućnosti", navodi se u saopštenju.

Generalka u Vulvsima je počela. Videćemo da li će se zaustaviti samo na zaposlenima u klubu ili će biti nastavljena i u košarkaškoj sekciji u kojoj je od ove sezone i naš reprezentativac Nemanja Bjelica.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar