Зидан: Ја сам срећан човјек!

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао је да од када је у јануару постављен за тренера фудбалера краљевског клуба никада у животу није био срећнији.

Фудбал 27.05.2016 | 22:00
Зидан: Ја сам срећан човјек!

"Најбоља ствар која ми се догодила у животу је што сам играо за Реал Мадрид. Сада имам шансу да тренирам најбољи клуб на свету, тако да сам срећан човек. Изузетно ценим сваки тренутак проведен у клубу. Говорим себи да сам изузетно срећан што сам искусио сјајну каријеру у Реалу", рекао је Зидан.

Он је за сајт Европске фудбалске уније (Уефа) рекао да је екипа пласманом у финале Лиге шампиона остварила "примарни циљ" и изразио наду да ће његов тим освојити најјаче европско такмичење у суботу.

"Знамо колико је тешко освојити Лигу шампиона. Никада није лако остварити тај резултат, па зато сада можемо да кажемо да смо остварили први циљ пласманом у финале. Наш главни циљ је да у финалу урадимо све што можемо како бисмо на крају подигли трофеј", рекао је Зидан.

Овом 43-годишњем Французу ово је прво тренерско искуство у једном од највећих клубова на свету, а наредног викенда предводиће с клубе Реал у финалу Лиге шампиона против градског ривала Атлетико Мадрида.

Финале Лиге шампиона измедју Реала и Атлетика играће се следеће суботе од 20.45 у Милану.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар