Zidan: Ja sam srećan čovjek!

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da od kada je u januaru postavljen za trenera fudbalera kraljevskog kluba nikada u životu nije bio srećniji.

Fudbal 27.05.2016 | 22:00
Zidan: Ja sam srećan čovjek!

"Najbolja stvar koja mi se dogodila u životu je što sam igrao za Real Madrid. Sada imam šansu da treniram najbolji klub na svetu, tako da sam srećan čovek. Izuzetno cenim svaki trenutak proveden u klubu. Govorim sebi da sam izuzetno srećan što sam iskusio sjajnu karijeru u Realu", rekao je Zidan.

On je za sajt Evropske fudbalske unije (Uefa) rekao da je ekipa plasmanom u finale Lige šampiona ostvarila "primarni cilj" i izrazio nadu da će njegov tim osvojiti najjače evropsko takmičenje u subotu.

"Znamo koliko je teško osvojiti Ligu šampiona. Nikada nije lako ostvariti taj rezultat, pa zato sada možemo da kažemo da smo ostvarili prvi cilj plasmanom u finale. Naš glavni cilj je da u finalu uradimo sve što možemo kako bismo na kraju podigli trofej", rekao je Zidan.

Ovom 43-godišnjem Francuzu ovo je prvo trenersko iskustvo u jednom od najvećih klubova na svetu, a narednog vikenda predvodiće s klube Real u finalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Atletiko Madrida.

Finale Lige šampiona izmedju Reala i Atletika igraće se sledeće subote od 20.45 u Milanu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar