Данас љетне врућине, од сутра опет киша

Јутрос је најнижа температура измјерена на Бјелашници, 3 степена, док је најтоплији Неум са 17 степени Целзијуса. Данас се у Босни и Херцеговини очекује сунчано вријеме уз малу облачност.

Босна и Херцеговина 22.05.2016 | 09:55
Данас љетне врућине, од сутра опет киша

Вјетар слаб источног и сјевероисточног смјера, крајем дана у скретању на југо. Најнижа јутарња температура - између 5 и 10, на југу земље од 9 до 13. а највиша дневна температура - између 23 и 28 степени Целзијуса.

Сутра ће превладавати претежно сунчано вријеме. Послије подне пљускови и грмљавина се очекују у сјеверним подручјима БиХ.

Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура - између 7 и 12, на југу земље од 10 до 15., а највиша дневна температура - између 24 и 29 степени Целзијуса.

У уторак у Босни и Херцеговини претежно облачно и нестабилно вријеме са пљусковима. Вјетар слаб до умјерене јачине већином западног смјера.

Најнижа јутарња температура - између 7 и 12, на југу земље од 11 до 15, а највиша дневна температура - већином између 14 и 19 степени Целзијуса.

У сриједу претежно облачно вријеме. Прије подне слаба киша у сјеверним, централним и источним подручјима БиХ. Послије подне слаби локални пљускови у већем дијелу земље.

Без падавина у западним подручјима и у Крајини.

Вјетар слаб до умјерене јачине западног и сјеверозападног смјера. Најнижа јутарња температура - између 6 и 11, на југу земље од 8 до 12, а највиша дневна температура - између 17 и 22 степена Целзијуса.

Коментари / 0

Оставите коментар