Још један Србин стиже у Премијер лигу?!

После Ивановића, Матића, Коларова, Тадића и осталих, наредне сезоне могли бисмо да гледамо још једног српског фудбалера у енглеској Премијер лиги – Филипа Ђорђевића!

Фудбал 01.06.2016 | 20:40
Још један Србин стиже у Премијер лигу?!

Филип Ђорђевић у Премијер лиги?

Могуће је!

Фудбалски клуб Мидлсбро, повратник у енглеску елиту после неколико сезона у Чемпионшипу, заинтересован је за српског играча и нападача Лација, пренели су данас италијански медији.

Иза Ђорђевића је разаравајућа сезона у Серији А, пошто је на 26 утакмица постигао само три гола и могао би овог лета да напусти Лацио.

Према наводима Ил Темпа, Мидлсбро, нови премијерлигаш, спреман је да за Ђорђевића плати 15 милиона евра. Тај медиј пише и да би Лацио могао, као замену за Ђорђевића, да ангажује Аркадијуша Милика из Ајакса.

Филип Ђорђевић је у Лацио стигао 2014. године из Нанта, а пре тога је играо за Црвену звезду.

Мидлсбро, који је основан пре 140 година, испао је из Премијер лиге 2009. године, прошле сезоне био надомак повратка у елиту, али је испао у плеј-офу, да би ове сезоне као другопласирани тим Чемпионшипа изборио право да се такмичи са најбољима.

С обзиром на то да је најбољи стрелац екипе ове сезоне био Кристијан Стуани са свега 11 голова у 46 кола, јасно је због чега црвени траже појачање у шпицу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар