Još jedan Srbin stiže u Premijer ligu?!

Posle Ivanovića, Matića, Kolarova, Tadića i ostalih, naredne sezone mogli bismo da gledamo još jednog srpskog fudbalera u engleskoj Premijer ligi – Filipa Đorđevića!

Fudbal 01.06.2016 | 20:40
Još jedan Srbin stiže u Premijer ligu?!

Filip Đorđević u Premijer ligi?

Moguće je!

Fudbalski klub Midlsbro, povratnik u englesku elitu posle nekoliko sezona u Čempionšipu, zainteresovan je za srpskog igrača i napadača Lacija, preneli su danas italijanski mediji.

Iza Đorđevića je razaravajuća sezona u Seriji A, pošto je na 26 utakmica postigao samo tri gola i mogao bi ovog leta da napusti Lacio.

Prema navodima Il Tempa, Midlsbro, novi premijerligaš, spreman je da za Đorđevića plati 15 miliona evra. Taj medij piše i da bi Lacio mogao, kao zamenu za Đorđevića, da angažuje Arkadijuša Milika iz Ajaksa.

Filip Đorđević je u Lacio stigao 2014. godine iz Nanta, a pre toga je igrao za Crvenu zvezdu.

Midlsbro, koji je osnovan pre 140 godina, ispao je iz Premijer lige 2009. godine, prošle sezone bio nadomak povratka u elitu, ali je ispao u plej-ofu, da bi ove sezone kao drugoplasirani tim Čempionšipa izborio pravo da se takmiči sa najboljima.

S obzirom na to da je najbolji strelac ekipe ove sezone bio Kristijan Stuani sa svega 11 golova u 46 kola, jasno je zbog čega crveni traže pojačanje u špicu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar