Откривено: Зна се ко стоји иза Јоканових долазака у Макаби и Фулам!

Добро обављен посао у Израелу поново вратио за Енглеску, али за одлазак српског стратега у Тел Авим у великој мери заслужан бивши тренер Евертона Роберто Мартинез.

Фудбал 25.05.2016 | 08:40
Откривено: Зна се ко стоји иза Јоканових долазака у Макаби и Фулам!

Добра препорука се далеко чује, а две баш добре имао је Славиша Јокановић, које су му у доброј мери помогле да добије поверење у Макабију и Филаму. За њих је директно био одговоран доскорашњи тренер Евертона Роберто Мартинез, који изузетно цени оно што ради српски стручњак.

Управо је шпански стратег препоручио Јокановића техничком директору великана из Тел Авива Ђордију Кројфу, који је дуго тражио за правим решењем, а онда је добио стратега, који је његов тим на велико изненађење увео у Лигу шампиона, избацивши фаворизовани Базел у плеј-офу.

Добар посао у Израелу, баш као и онај који је радио прошле године у Вотфорду, натерали су челнике Фулама да Јокановића доведу на Крејвен Котиџ, а он их је потом сачувао у Чемпионшипу.

"Лично не знам Роберта, али знам за њихову повезаност, јер сам радио са Ђордијем. Знам да Мартинез има добро мишљење о мом раду и шта сам сезону раније урадио у Вотфорду", рекао је Славиша Јокановић.

Мартинез и Ђорди Кројф имају комовске везе, пошто је Шпанац крстио једно дете некадашњег холандског фудбалера, иначе сина легендарног Јохана Кројфа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар