Мото ГП: Педроса и Хонда остају заједно још двије године!

Прекинуте гласине око Педросиног преласка у Јамаху. Мотоциклиста најављује стопроцентну ангажованост већ на Великој награди Италије.

Остали спортови 21.05.2016 | 21:45
Мото ГП: Педроса и Хонда остају заједно још двије године!

Ништа од преласка Данија Педросе у Јамаху. Он је преломио, и обавезао се на верност Хонди до 2018. године. Све приче, односно гласине које су га наредне године слале у бокс код Валентина Росија, овим потписом постале су ништавне.

„Веома ми је драго што ми је Репсол Хонда понудила продужетак сарадње на још две сезоне. Мислим да је најбоље да каријеру наставим у тиму који је уз мене у свим ситуацијама још од моје прве трке. На мени је да дам све од себе већ за викенд, и да на трци за Велику награду Италије покажем стопостотно своје потенцијале“, рекао је Дани Педроса.

Шухеј Накамото, извршни директор Хонде, такође је био задовољан склопљеним уговором. Он је нагласио да његова екипа поштује такмичарске и људске квалитете сваког од својих чланова. Са тим у вези он тврди да је Педросино присуство у боксу јапанског произвођача од пресудног значаја за велике кораке и напредак које очекује у будућности.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар