Moto GP: Pedrosa i Honda ostaju zajedno još dvije godine!

Prekinute glasine oko Pedrosinog prelaska u Jamahu. Motociklista najavljuje stoprocentnu angažovanost već na Velikoj nagradi Italije.

Ostali sportovi 21.05.2016 | 21:45
Moto GP: Pedrosa i Honda ostaju zajedno još dvije godine!

Ništa od prelaska Danija Pedrose u Jamahu. On je prelomio, i obavezao se na vernost Hondi do 2018. godine. Sve priče, odnosno glasine koje su ga naredne godine slale u boks kod Valentina Rosija, ovim potpisom postale su ništavne.

„Veoma mi je drago što mi je Repsol Honda ponudila produžetak saradnje na još dve sezone. Mislim da je najbolje da karijeru nastavim u timu koji je uz mene u svim situacijama još od moje prve trke. Na meni je da dam sve od sebe već za vikend, i da na trci za Veliku nagradu Italije pokažem stopostotno svoje potencijale“, rekao je Dani Pedrosa.

Šuhej Nakamoto, izvršni direktor Honde, takođe je bio zadovoljan sklopljenim ugovorom. On je naglasio da njegova ekipa poštuje takmičarske i ljudske kvalitete svakog od svojih članova. Sa tim u vezi on tvrdi da je Pedrosino prisustvo u boksu japanskog proizvođača od presudnog značaja za velike korake i napredak koje očekuje u budućnosti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar