Кошаркаши, да ли Жоц може да вам буде пријатељ?!

Наравно, увек бисмо са њим отишли на пиво! "Он је савршено смирен и искрен када разговара са тобом. Има смисао за хумор, много искуства у животу и врло је интересантна особа. Бизнис је бизнис - на терену, али живот ван терена је нешто друго", каже Јан Весели.

Кошарка 19.05.2016 | 13:00
Кошаркаши, да ли Жоц може да вам буде пријатељ?!

Ако сте као тренер осам пута били прваци Европе и притом победили у осам од 10 финала, онда вам епитет најбољег европског тренера свих времена апсолутно пристаје. Наравно, без чврсте руке то је просто немогуће, баш као и без понеке тешке речи, али када све то успете да сведете у границе дозвољеног, онда вам је то прави доказ да сте највећи. А Жељко Обрадовић то јесте!

То сматрају и играчи Фенербахчеа, који су у кратким изјавама за специјализовани кошаркашки портал Еурохупс одговарали на питање: Да ли је могуће да као играч будете и велики пријатељ са Жељком Обрадовићем?

БОГДАН БОГДАНОВИЋ
"Да! Он је врло кул човек и увек ћу се сећати савета који ми дао, а који је користио његов отац: "Мораш да поштујеш друге, како би поштовали тебе".

ПЕРО АНТИЋ
"Без сумње! Он је велики пријатељ свима нама ван терена и наш менаџер на терену. Заиста га волим као особу и човека. То је једна од најважнијих ствари у животу, да будеш пријатељ са неким".

ЈАН ВЕСЕЛИ
"Да! Он је савршено смирен и искрен када разговара са тобом. Има смисао за хумор, много искуства у животу и врло је интересантна особа. Ако питате - да, могао бих да попијем пиво са Обрадовићем. Бизнис је бизнис - на терену, али живот ван терена је нешто друго".

РИКИ ХИКМАН
"Да! Обрадовић је потпуно другачији на терену и ван њега. Он је изузетан човек и неко ко брине за своје играче, а то стално показује. Колико год вам је потребно времена за разговор, он је доступан и врло срдачан сваки пут када смо иван терена. Заиста је забавно бити у његовом друштву ван посла и стварно уживам у сваком тренутку проведеним са њим".

БОБИ ДИКСОН
"Наравно! Тренер је врло опуштен човек и уживање је бити његов пријатељ. Није лако рећи да неко може да вам буде најбољи пријатељ, али он је свакако велики човек и увек је лепо дружити се са њим".

КОСТАС СЛУКАС
"Ту влада велико поштовање и тешко је гледати ствари на тај начин. Међутим, сваки човек жели да буде пријатељ са Обрадовићем. Он поседује смисао за хумор и велику личност. Сваки тренутак са њим је занимљив и поучан. Врло је искрен и предусретљив, како у професионалном тако и у приватном животу".

МЕЛИХ МАХМУТОГЛУ
"Сви знају да је он сјајан момак. Он је веома добар тренер, али и велики човек".

БЕРК УГУРЛУ
"Он је супер искрен, говори вам директно у лице шта мисли, а такође је све што каже увек корисно. Ја и смлађи саиграчи смо много срећни што га имамо. Он нам показује шта морамо да урадимо и како то да учинимо".

ЕКПЕ ЈУДО
"Да.... Мислим да је могуће. Он је луд човек и наравано да би било забавно да се дружим са њим ван терена и сигурно да то планирам након сезоне".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар