Košarkaši, da li Žoc može da vam bude prijatelj?!

Naravno, uvek bismo sa njim otišli na pivo! "On je savršeno smiren i iskren kada razgovara sa tobom. Ima smisao za humor, mnogo iskustva u životu i vrlo je interesantna osoba. Biznis je biznis - na terenu, ali život van terena je nešto drugo", kaže Jan Veseli.

Košarka 19.05.2016 | 13:00
Košarkaši, da li Žoc može da vam bude prijatelj?!

Ako ste kao trener osam puta bili prvaci Evrope i pritom pobedili u osam od 10 finala, onda vam epitet najboljeg evropskog trenera svih vremena apsolutno pristaje. Naravno, bez čvrste ruke to je prosto nemoguće, baš kao i bez poneke teške reči, ali kada sve to uspete da svedete u granice dozvoljenog, onda vam je to pravi dokaz da ste najveći. A Željko Obradović to jeste!

To smatraju i igrači Fenerbahčea, koji su u kratkim izjavama za specijalizovani košarkaški portal Eurohups odgovarali na pitanje: Da li je moguće da kao igrač budete i veliki prijatelj sa Željkom Obradovićem?

BOGDAN BOGDANOVIĆ
"Da! On je vrlo kul čovek i uvek ću se sećati saveta koji mi dao, a koji je koristio njegov otac: "Moraš da poštuješ druge, kako bi poštovali tebe".

PERO ANTIĆ
"Bez sumnje! On je veliki prijatelj svima nama van terena i naš menadžer na terenu. Zaista ga volim kao osobu i čoveka. To je jedna od najvažnijih stvari u životu, da budeš prijatelj sa nekim".

JAN VESELI
"Da! On je savršeno smiren i iskren kada razgovara sa tobom. Ima smisao za humor, mnogo iskustva u životu i vrlo je interesantna osoba. Ako pitate - da, mogao bih da popijem pivo sa Obradovićem. Biznis je biznis - na terenu, ali život van terena je nešto drugo".

RIKI HIKMAN
"Da! Obradović je potpuno drugačiji na terenu i van njega. On je izuzetan čovek i neko ko brine za svoje igrače, a to stalno pokazuje. Koliko god vam je potrebno vremena za razgovor, on je dostupan i vrlo srdačan svaki put kada smo ivan terena. Zaista je zabavno biti u njegovom društvu van posla i stvarno uživam u svakom trenutku provedenim sa njim".

BOBI DIKSON
"Naravno! Trener je vrlo opušten čovek i uživanje je biti njegov prijatelj. Nije lako reći da neko može da vam bude najbolji prijatelj, ali on je svakako veliki čovek i uvek je lepo družiti se sa njim".

KOSTAS SLUKAS
"Tu vlada veliko poštovanje i teško je gledati stvari na taj način. Međutim, svaki čovek želi da bude prijatelj sa Obradovićem. On poseduje smisao za humor i veliku ličnost. Svaki trenutak sa njim je zanimljiv i poučan. Vrlo je iskren i predusretljiv, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu".

MELIH MAHMUTOGLU
"Svi znaju da je on sjajan momak. On je veoma dobar trener, ali i veliki čovek".

BERK UGURLU
"On je super iskren, govori vam direktno u lice šta misli, a takođe je sve što kaže uvek korisno. Ja i smlađi saigrači smo mnogo srećni što ga imamo. On nam pokazuje šta moramo da uradimo i kako to da učinimo".

EKPE JUDO
"Da.... Mislim da je moguće. On je lud čovek i naravano da bi bilo zabavno da se družim sa njim van terena i sigurno da to planiram nakon sezone".

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar