Прослијеђена одлука о референдуму

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је да је Уставни суд Српске прослиједио на објаву у “Службени гласник” одлуку о уставности раније усвојене одлуке о референдуму у о раду Суда и Тужилаштва БиХ.

Република Српска 14.04.2016 | 14:08
Прослијеђена одлука о референдуму

Чубриловић је рекао новинарима у Бањалуци да му није познато зашто та одлука до сада није објављена у “Службеном гласнику Републике Српске”.

Коментаришући за сутра најављени састанак код предсједника Републике Српске Милорада Додика на којем би српски представници требало да заузму нови став о одлуци Уставног суда БиХ о неуставности 9. јануара као Дана Републике, Чубриловић је рекао да је то покушај да се постигне потпуна сагласност о том важном питању.

“Располажемо информацијом да ће се сви одазвати том састанку. Не могу да прејудицирам какав ће бити исход, али сматрам да је добро да се овакви састанци одржавају да би се постигао што већи степен јединства”, истакао је Чубриловић.

На питање да ли је задовољан радом министара из ДНС-а у Влади Републике Српске, имајућу у виду кашњења исплата у “Жељезницама Српске” и просвјети, Чубриловић је рекао да те исплате не зависе од ресорних министарства, већ од, како каже, оних који воде економску политику, прије свега, министра финансија и предсједника Владе Републике Српске.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дара

14.04.2016 12:42

Јој глупости мајко мила, докле висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ииии

14.04.2016 15:21

Кад нема пара ,има зато игара,да се људима замажу очи.Тактика старих Римљана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чубри легенда

14.04.2016 16:10

Једино добро код овог лика је то што ће сјеб.... Марка Пола са чела странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.04.2016 17:02

Је... их више реферндум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

14.04.2016 18:28

Срам вас било бандо лоповска,- а борацки додатак?

ОДГОВОРИТЕ