Proslijeđena odluka o referendumu

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da je Ustavni sud Srpske proslijedio na objavu u “Službeni glasnik” odluku o ustavnosti ranije usvojene odluke o referendumu u o radu Suda i Tužilaštva BiH.

Republika Srpska 14.04.2016 | 14:08
Proslijeđena odluka o referendumu

Čubrilović je rekao novinarima u Banjaluci da mu nije poznato zašto ta odluka do sada nije objavljena u “Službenom glasniku Republike Srpske”.

Komentarišući za sutra najavljeni sastanak kod predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika na kojem bi srpski predstavnici trebalo da zauzmu novi stav o odluci Ustavnog suda BiH o neustavnosti 9. januara kao Dana Republike, Čubrilović je rekao da je to pokušaj da se postigne potpuna saglasnost o tom važnom pitanju.

“Raspolažemo informacijom da će se svi odazvati tom sastanku. Ne mogu da prejudiciram kakav će biti ishod, ali smatram da je dobro da se ovakvi sastanci održavaju da bi se postigao što veći stepen jedinstva”, istakao je Čubrilović.

Na pitanje da li je zadovoljan radom ministara iz DNS-a u Vladi Republike Srpske, imajuću u vidu kašnjenja isplata u “Željeznicama Srpske” i prosvjeti, Čubrilović je rekao da te isplate ne zavise od resornih ministarstva, već od, kako kaže, onih koji vode ekonomsku politiku, prije svega, ministra finansija i predsjednika Vlade Republike Srpske.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dara

14.04.2016 12:42

Joj gluposti majko mila, dokle vise???

ODGOVORITE
Name

Iiii

14.04.2016 15:21

Kad nema para ,ima zato igara,da se ljudima zamažu oči.Taktika starih Rimljana.

ODGOVORITE
Name

Čubri legenda

14.04.2016 16:10

Jedino dobro kod ovog lika je to što će sjeb.... Marka Pola sa čela stranke

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

14.04.2016 17:02

Je... ih više referndum

ODGOVORITE
Name

Vasilije

14.04.2016 18:28

Sram vas bilo bando lopovska,- a boracki dodatak?

ODGOVORITE