СзП окупио 15.000 - СНСД 8.000 грађана

У парку "Младен Стојановић" на протест опозиције око  15.000 грађана. На Тргу Крајине, гдје је одржан контрамитинг власти, било је око 8.000 људи.

 

 

 

 

Република Српска 14.05.2016 | 21:47
СзП окупио 15.000 - СНСД 8.000 грађана

14.18 Митинг опозиције "Ослободимо Српску" је успјешно завршен. Лидери Савеза за промјене су поручили грађанима да се у миру разиђу , крену ка аутобусима.

14.13 "Тражимо од ове власти пријевремене предсједничке и парламентарне изборе заједно са локалним изборима, формирање прелазне владе националног спаса која ће спровести изборе, обезбједити исплату борачког додатка, инвалиднина, подстицаје пољопривредницима, стављање ван снаге одлуке о поскупљењу електричне енергије и заустављање распродаје природних богатстава, расвјетљавање политичких убистава и афера, увођење принудне управе која ће Јавни сервис ставити у службу објективног информисања, поручио је предсједник СДС-а Младен Босић. 

14.11 "Мислио је Додик да ће понизити народ, али изгледа да су са његовог контрамитинга дошли на овај митинг. Не може нико подијелити српски народ.

Већина који су били на контрамитингу су наша браћа, они су били уцијењени, морали су да буду на том митингу, јер би остали без посла", рекао је Босић.

14.08 "Републико Српска, није Жељка Цвијановић хтјела да чује мале људе, није МИлорад Додик хтио да чује људе који штрајкују због неправде.

Али сада нека чује - Миле, лопове", рекао је предсједник СДС Младен Босић што су подржали грађани.

14.03 "Ми смо данас почели ослобађање Републике Српске од криминала, задуживања, лопвске власти- зато што сте ви то одлучили", рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић и узвикнуо: "Доле Влада. Милораде, ти си своје отпјевао", што су окупљени подржали бурним аплаузом.

13.56 "У парку слободу ми славимо побједу слободе, 20.000 гласова за слободу. Ко влада страхом, оде у највећим страхом и то је судбина садашње власти", рекао је предсједник НДП-а Драган Чавић. "Све су учинили да забране овај скуп, јер страхују од вас. Онима који се бахате у својим милионима, поручујемо - издајемо ваше лоповлуке", поручио је Чавић.

13.53 "Не доносим вам лажна писма из Хага, већ братски поздрав и очински савјет - до јутрос се нисте имали чега стидјети, немојте урадити ништа због чега би се стидјели сутра", рекла је кћерка некадашњег предсједника Српске Радована Караџића, Соња Караџић- Јовичевић. "Ми имамо за шта да се боримо, само нам народе дај шансу да можемо да помогнемо свима", рекла је Караџићева.

13.49 "Хвала вам што се дошли, јер наша борба не би ништа значила, ово је борба против диктатуре. Страха више нема , они нису рачунали на оволики број грађана. Ово је побједа демократије", рекао је спрски члан Предсједништва Младен Иванић. "Република Српска је сигурна и борићемо се за њу, али ћу се борити и против неправде", рекао је Иванић.

13.48 "Овдје сам да питам власт ко је убио мог оца, невиног човјека који указивоа на криминал", питао је Мирослав Вукелић, син убијеног МИлана Вукелића.

13.42 "Митинг власти је пропао, они се разилазе. НИје им помогла ни Додикова пјесма", рекао је предсједник СРС РС Миланко МИхајлица и додао је да је ово почетак њиховог краја. "Нека зна врховни командант криминалне организације, ускоро ће Српском владати поштени, а не криминалци", рекао је МИхајлица.

13.41 Митинг власти је завршен и окупљени грађани се разилазе.

13.39 "Да ли је Закон о приватизацији легалан - није, опљачкани смо да су нам породице изгубиле храниоце. То неће проћи", поручио је Небојша Југовић из Удружења "Мали акционари".

13.30 "Нисмо ми издајници, већ они који уништавају нашу земљу, нашег пољопривредника", поручио је семберски пољопривредник Бојан Савић.

13.28 Додик не хаје и даље пјева - "Ово је моја кућа".

13.27 "Готов је", поручили су са митинга опозиције.

13.24 Овдје ћемо бити још мало, па у аутобусе и кући, нас не интересује шта они раде у парку. Ко пјева зло не мисли", поручио је Додик и запјевао : Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине. Могу само да нас мрзе, они што нас не воле.

13.23 У парку"Младен Стојановић" грађани поручују Додику - "Готов је!"

13.22 "Српски народ има двије државе - Републику Српску и Србију", рекао је на митингу власти Додик.

13.19 "Партијска књижица је данас једина карта за посао, а осталу омладину власт третира као грађане нижег реда", поручила је митингу опозиције Јованка Лукић, политиколог. 

13.17 "У парку су наша браћа, кумови, али су их други завели. Издали су нас у Сарајеву, да не можеш да у Сарајеву кажеш да си Србин", поручио је Додик.

13.15 На митингу опозиције, син погинулог борца Бојан Костић питао је зашто су породице погинулих бораца понижени и доведени до руба пропасти. Док су се наши очеви борили за Републику Српске, дезертери су шверцовали. 

13.13 На митингу власти предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је да Република Српска мора да буде поштована.

13.08 "Да је Додик знао да ће доћи до овакве побуне, никад нас не би оволико опљачкао. Њему мора да смркне, да би нама свануло. Нисам хтио да поклекнем, нисам хтио да ме купе. Зар ће неки ратни дезертер да нас назива издајницима?", истакао је на митингу опозиције син погинулог борца Његош Томић и додао да је велики број дјеце погинулих бораца поднијело одштетни захтјев због увреде.

13.05 "Прошло је десет година када су обећали да ће бити боље, једанаесту годину дочекати неће. Ово није протест политички скуп, ово је највећи скуп народа Републике Српске. Режим и Додик су издали једно наређење - пљачкајте и даље. Ми морамо рећи- стоп пљачки. Да вратимо будућност младима", истакао је предсједник Странке Напредна Српска Адам Шукало.

13.01 "Представљам српско Сарајево гдје је погинуло 4500 бораца, и када дођемо у Бањалуку да тражимо своја права, онда смо ми издајници. Предсједниче, што су нам најмања примања у регији? Колико си издвојио средстава за наше оптужене у Федерацији. Када сте посљедни пут прислужили свијећу нашим саборцима на Сокоцу, ми у Источном Сарајеву
немамо болницу па нам се борци лијече на Кошеву у Сарајеву. Зашто сте дозволили турском премијеру да вријеђа Бањалуку и Републику Српску? Бањалука неће бити никада турска. Ко је овдје издајица", поручио некадашњи борац Илиџанске бригаде Горан Шеховац.

12.52 На митингу опозиције присуствује кћерка некадашњег предсједника Републике Српске Радована Караџића, Соња Караџић- Јовичевић. На митингу власти - син генерала Ратка Младића, Дарко Младић.

12.40 У парку, гдје је протест опозиције налази се  12.000 лица. На Тргу Крајине, гдје је контрамитинг власти налази се око 6.000 људи.Народ и даље пристиже.

12.34 На митингу опозиције у парку "Младен Стојановић", пред више хиљада грађана, предсједник Младих ПДП-а Никола Дроњак поручио: "Ускоро ћемо ослободити Бањалуку од издајника и вратити власт". На протесту опозиције грађани узвикују: Миле, лопове!"

12:02 Више од 10.000 грађана налази се у парку "Младен Стојановић" на протесту опозиције. Грађани и даље пристижу. Није забиљежен ниједан инцидент. 

12:00 На Тргу Крајине на митингу подршке више хиљаде грађана. Присутне јаке полицијске снаге.

Интересантни призори нам долазе са улица Бањалуке гдје се митинг власти, али и протест опозиције тренутно одржава уз исту музичку подлогу.

Ради се о пјесми која позива на "револуцију" у извођењу Београдског синдиката - "Систем те лаже".Такођер, многи окупљени грађани поред бројних парола и слогана истичу слике Владимира Путина.  

11:40 Српски члан Предсједништва БиХ и члан ПДП-а Младен Иванић је казао да ће окупљање проћи мирно и достојанствено, те да неће доћи ни до каквихнемира.

11.30 Предсједник Републике Српске Милорад Додик је након што је изашао из Палате Предсједника и обратио се окупљенима: „Свима желим успјешну и стабилну Републику Српску, да влада стабилност и мир, да се уважавамо и да политичке разлике рјешавамо у институцијама гдје им је и мјесто“.

Затим се пјешке упутио према Тргу Крајине гдје ускоро треба да почне митинг владајуће коалиције "Срцем за Српску-Стоп издаји!"

Са предсједником Републике на Трг Крајине кренули су и премијер Жељка Цвијановић, посланици СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске, посланици и делегати у парламенту БиХ, те високи функционери СНСД-а.

11:00Невјероватна гужва на улазу у Бањалуку.  Полиција усмјерава саобраћај. Колона дуга неколико километара, у којој је више од 50 аутобуса.

Близу 4.000 људи окупило се у парку "Младен Стојановић" гдје су дошли као присталице опозиције, окупљени под паролом "Ослободимо Српску".

Велики број присталица митинга "Срцем за Српску" пристиже и на Трг Крајину.

Од осам сати обустављен је саобраћај у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића и ширем центру Бањалуке. Појачане су мјере обезбјеђења, могу се примијетити изузетно велике полицијске снаге, око 2000 полицајаца.

Пристижу аутобуси из свих подручја Републике Српске.  Очекује се највећи прилив око 11 часова. Присутан је велики број новинарских и телевизијских екипа из Републике Српске, региона, али и већи број екипа  свјетских новинских агенција.

Окупљања грађана најављена су за 12 сати. Према најавама, на два одвојена скупа требало би се наћи 15-так хиљада грађана.

Из Источног Сарајева за Бањалуку јутрос је кренуло десет аутобуса и више приватних аутомобила са активистима Савеза за промјене.

Из Бијељине на протесте кренуло је девет аутобуса са грађанима који подржавају протест Савеза за промјене.

Како сазнаје БН телевизија, група од 30 припадника Српског сабора "Заветници" који су кренули на протест у Бањалуци прешли су гранични прелаз са србијанској страни, али их је Гранична полиција БиХ вратила на дијелу границе са Републиком Српском. 

"Неколико аутомобила са члановима и руководством покрета су прешли преко прелаза Рача, међутим, када је дошао аутобус са активистима ''Заветника'' који је технички потпуно исправан и имао је сву документацију, они су по сваку цену тражили разлог да не дозволе његов пролазак", рекао је предсједник Српског сабора ''Заветници'' Стефан Стаменковски.

БН телевизија

фото: Н1, БН телевизија

 

 

Коментари / 311

Оставите коментар
Name

Ацо

14.05.2016 06:31

Узас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

14.05.2016 06:49

Свака вам цаст Срби.Никад нисте били јединственији. У истом дану у исто вријеме протестују све странке. Осим ХДЗ И СДА.Изгледа да Босњаци и Хрвати најбоље зиве у РС.

Name

Узас

14.05.2016 07:18

Када дроњци испливају на поврсину, сви млади постени људи напустају земљу.

Name

Трx

14.05.2016 07:42

Кики - теби је најбоље!

Name

сасарс

14.05.2016 07:56

Надам се да данас почиње почетак краја највећег зла које нас је задесило откад постојимо, а то је Милорад Додик и СНСД.

Name

одкрито.

14.05.2016 08:04

Ацо:то су Додикови Џелати који имају задатак 'да бију радни народ свој. који јих крухом храни!за њих мора бити,радника деца'немају ни млеко.какав бандерај. Згади ми се све скупа.

Name

ре Трx

14.05.2016 08:10

Мозда није најбоље,ал је јако добро. Зато сам се ја и борио.

Name

Драган

14.05.2016 08:21

Слободан Милошевић, 1989.год. "Нико вас не сме да бије..."

Name

аналитика

14.05.2016 08:26

Они су ту да попуне Додиков контрамитинг. Неце скупити ни хиљаду обицних градјана. Зато их довлаце силом под пријетњом отказа.

Name

ЧУЈ...

14.05.2016 10:27

...10.ооо xа xа xа xа ПРЕБРОЈТЕ ПОНОВО!

Name

ДРОЊАК....

14.05.2016 10:50

...ВАМ УЗОР!XА XА XА XА XА

Name

л

14.05.2016 10:57

Како јавља ПИНК на скупу опозиције људи су дошли због бесплатног сендвича,

Name

Ацо

14.05.2016 11:33

Висе је људи на тргу. Трг је пун а снимке су старе.

Name

ники

14.05.2016 11:42

Данас Мркоњиц Град слободан град, отисла СЕКТА у Бањалуку, цак и паркинг нема ко наплацивати!!!

Name

Кека

14.05.2016 11:44

Ботови из СНСД су данас много активни !!!

Name

Ма...

14.05.2016 12:37

СзП 100.000 а Баја 300!

Name

Банијац

14.05.2016 13:56

Свака част СзП.народе напишите само на Гоогле Дарко Матијашевић Комграп.Видјећете све о њему.Ја нисам уз СзП ,ако овај лик буде ту....Не гласам.Крижам листић.Форсирајте то и тражите од народа и СзП.

Name

ВРС

14.05.2016 14:41

ЉУДИ ЕВО САД САМ ДОСАО СА МИТИНГА, КРИМИНАЛЦУ СМО ДОКАЗАЛИ ДА СМО БРОЈНИЈИ ОД ЊЕГА, И ДА НАС НИЈЕ МОГАО ЗАПЛАСИТИ ,ОВО МУ ЈЕ САМО НАЈАВА СТА ГА ЦЕКА, "ИЗДАЈНИКА" НАС ЈЕ БИЛО ДУПЛО ВИСЕ А СЉЕДЕЦИ ПУТ ДУПЛО ВИСЕ, РЕЗИМУ И ЛАЗНИМ ПАТРИОТАМА ДОЛАЗИ КРАЈ.

Name

днк

14.05.2016 21:43

Узивао сам данас са народом у парку!Атмосфера фантастицна!Огроман број људи-гарантујем -преко 12-13 хиљада људи! Браво брацо Срби-стварно је готов овај нас естрадни умјетник Миле!

Name

ПА...

14.05.2016 21:58

...ЂЕ СИ БИО ДО САД'? МИ СЕ ПРАВО ЗАБРИНУЛИ ШТО ТЕ НЕМА...

Name

дно

15.05.2016 19:09

Весерње новости данас пису да је Муп Српске процјенио да је на оба скупа досло отприлике исто људи сто знаци да је Лукац морао признати лази и демантовати Додиков РТРС!

Name

П

16.05.2016 05:51

Жива истина-било нас је у парку најмање 15 000!Еуфорија, стотине застава,транстпаренти,жеља за промјенама....свака вам част поштени Српски народе!!! А за ово што је изјавила ртрс(додиковизија) да нас је било 5-6 хиљада а њих 35 хиљада је највећа лаж на овим просторима у последњих 20 година-јадно и залосно од стране резимске приватне телевизије!

Name

ТБ-

14.05.2016 06:33

А шта је то издао СЗП па их тако називате ПОШТЕЊАЧИНЕ ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репликар

14.05.2016 07:07

Српство

Name

?

14.05.2016 07:22

КАКО ШТА?

Name

Васи

14.05.2016 07:34

Издали су све сто су могли од краја рата па до сада

Name

адзенда

14.05.2016 08:06

Сзп није издао ниста него зели похапсити СНСД, ДНС и СП криминалце који су увели незамисливу корупцију и кроз организовани криминал све развалили и опљацкали народ. Велеиздајници морају кривицно одговарати.

Name

Ре

14.05.2016 08:58

Аџенда марш под реп.

Name

Н.Н.

14.05.2016 09:19

Издали су 150.000 Сарајевских Срба, за поцетак!

Name

За открито

14.05.2016 09:23

Науци човече прво српски језик па онда коментариси српске догадјаје. Срби кажу ХЉЕБ .

Name

Драган Бањалука

14.05.2016 14:06

Српску православну цркву која је позивала да се народ не дијели а то им оцигледно нијд одговарало. И да напоменем посто то у тексту не писе, син генерала Ратка Младица је такодје присуствовао Митингу и дао подрску Републици Српској.

Name

Човјек објаснио

14.05.2016 16:49

Човјек све објаснио у једној реченици... Драган Бурсаћ: Данас су митинговали четници који би жељели да су лопови и лопови који би жељели да су већи четници.

Name

Иги - Бања Луке

14.05.2016 17:03

Срби казу да је хљеб јединица мјере тијеста да се испеце један крух. Додик је имао висе људи јер је натјерао све који саде и мањаци је дао гориво да додју, и све снимио камерама, да се види ко није досхао да добије отказ

Name

дуле

14.05.2016 18:30

Ко је овдје опозиција а ко власт:опозиција на власти у 60% општина и на нивоу БиХ.Начелници општина предводе страначке војнике(углавном оне који су већ запослени у општинама и који сад показују захвалност странци)и то начелници са 4000 км плате.На оба скупа је било најмање незапослених и ојађених.Чиста борба за власт до кости.

Name

боско

14.05.2016 22:32

Е ЦРВЕНИ КМЕРИ,ДОСТА ЈЕ ЛОПОВА ВАСИХ,ВИДИТ ЦЕМО СЕ УБРЗО,ГОТОВ ЈЕ

Name

x

16.05.2016 11:00

Ако, нека су нам Галијашевићи, Влајкији, разни Стаменовски, неонацисти из Аустрије итд. објаснили ко су "прави срби". Додао бих и Емира ал га нешто нема. Да му није дошло из дупета у главу?! Било би добро да јесте. Нпр. Путину је дошло из дупета у главу: РТ је објавила само извјештај са опозиционог скупа, вјеровали или не. Није Путко од јуче.

Name

Туга

14.05.2016 06:35

Председниче само мирно спавај, исплати се завади па владај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

14.05.2016 07:57

Откад је Мектић министар безбједности, предсједник спава као мала беба...САТ СПАВА, САТ ПЛАЧЕ!

Name

Кика

14.05.2016 10:00

Који Мектић, је ли онај шабану црвеном сакоу са лептир машном на туфне, какав кловн, хахаххахахаха

Name

ВРС

14.05.2016 12:34

Мектић је цар , на вашу жалост, свакако су га покушали дискредитовати , на крају са дипломом ,односно у новије вријеме да је Хрватски агент зато што има диплому из Загреба.1 члан моје породице има исту такву -престижну диплому.У крајини има 20-ак таквих кадрова и гле чуда нападају Мектића они који су завршили којеккве курсеве и пачије школе.Будала никад мало а Мектићу пуна подршка.Да се кладимо да је сљедећи прелетач Шпирић , толико је странака промјенио вријеме је да се стабилизује у Бувари

Name

одг

14.05.2016 14:10

Драго ми је да је за тебе Мектић цар, за мене није и никад неће бити. Живи били па видели.

Name

Мишо

14.05.2016 06:35

Да ли је довољно 2000 полицајаца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОВИ У ПАРКУ...

14.05.2016 09:22

...МОГУ ДА СЕ ЉУЉАЈУ И КЛАЦКАЈУ...НА ТРГУ НИ ИГЛА ПАСТИ НЕ МОЖЕ...ТО ЈЕ ЈЕДИНА ИСТИНА!

Name

контрапункт

14.05.2016 16:31

Хало ОВИ У ПАРКУ, глупсоне пар је 20 пута већи од трга републике.

Name

дадог

14.05.2016 06:44

Мисљења сам вјероватно вецинског дијела РС,да нису требали бити одрзана у исто вријеме,а друго да ниста промијенити неце у будуцности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ТБ

14.05.2016 06:44

Издали су све у савезу су са СДА та иста СДА која је клала Србе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ.

14.05.2016 06:55

Паметњаковићу са ким је СНСД вршио власт на нивоу БиХ док је био позиција ?

Name

Саса

14.05.2016 06:58

Ал снсд никад није радио опструкцију према РС као сто ради савез за промјене. Блокирате све сто иде у корист РС само да би срусили снсд а народ то све испаста!

Name

Мило

14.05.2016 07:14

Мило или Миле лопови оба. Осам година Миле и СНСД дијеле погачу на БХ нивоу са СДА и СДП-ом и сада они причају о издаји. Ко је легално изабраног предсједника Николу Поплашена избацио из Банског двора? Миле! Ко је на тенковима СФОР-а дошао и срушио легитимну власт у РС? Миле! И ко је онда издајник и страни плаћеник? Одговор је кристално јасан! Он ће закувати и побјећи у вилу на Дедињу, а ти сиротињо гини за идеале. Хоће ли његов син стати на прву линију? Неће! Мој отац је дао живот за Српску, док је он шверцовао Марлборо и он је сада патриота, а чланови моје породице издајници. Срамота!

Name

ре.Саша

14.05.2016 07:21

Какве опструкције,што хоће да паметно утроше новац и не дају лоповима да располаже са истим.Јесте ли свјесни да смо дотакли дно са СНСД власти за ових 10 год?Јесте ли свјесни да сте подјелили српски народ на СНСД и остали,да ли мислите да само ви и ваше присталице треба да живите и трошите те заједничке паре или је боље можда отворити које радно мјесто и запослити омладину? Ваша је политика само себи други нека цркну.Е неће моћи више пријатељу.

Name

Игy

14.05.2016 07:24

СНСД је напротив вршио највеће опструкције, све живо су блокирали! Да није било СЗП мало сутра би извозили у ЕУ и Турску... само кад се сјетим неспособног Радмановића, који намјерно ниста корисно није радио. Ко иде против интереса народа, процијени сам.

Name

Образовање

14.05.2016 07:25

Проблем није СНСД него Милорад Додик, ви нисте СНСД, Додик је СНСД, Ви не знате ко сте. Он дише за вас, он прича за вас, он мисли за вас, ви немате мозак, глас ни име јер за такве у СНСД-у нема мјеста. Тамо само треба дићи руку и заокружити број. То је права демократија, када вам Милорад командује "апорт" из Трна се аутобус враћа у Требиње. ТО ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА

Name

Топ

14.05.2016 07:26

Каква глупост. Па на нивоу БиХ коалиције никада нису платформске. Увијек уцествују најмање двије партије од свих народа да би то могло да се оформи. Знаш ли ти уопсте како се гласа у БиХ парламенту? Тамо се одлуке доносе готово једногласно. Погледај транскрипте са сједница. Видјећеш да је готово увијек СНСД гласао за. Нарочито за пренос надлежности.Нарочито кад су били у коалицији Слога.

Name

ВЕТЕРАН

14.05.2016 07:34

САСА,НЕМАС ТИ ПОЈМА ...СХВАТИ ДА МИ НЕМАМО НИ ЗА ХЉЕБА АКО НАМ НЕ ПОМОГНЕ ФЕДЕРАЦИЈА И БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА...ДОДИК И ЊЕГОВА КЛИКА УНИСТИЛИ СУ РАСПРОДАЛИ СВЕ ЗА СВОЈЕ ЏЕПОВЕ..ТИ ЗИВИ ОВАКО ЈА НЕЦУ...СМРАДОВИ МОРАЈУ ПОЛОЗИТИ РАЦУНЕ ..ДОДО ДАБОГДА ТИ У КУЦИ БИЛИ ПРОТЕСТИ СМЕЦЕ БАХАТО,ЗАВАДЈАС НАРОД..

Name

САМО ИСКРЕНО

14.05.2016 08:18

КАД СМО ДОБИЛИ ЗАЈЕДНИЦКУ ВАЛУТУ 1998.Дисктикт Брцко 2000 .Војску 2006. Химна Грб 2008.Много јос . Странке имају свој систем и дрзава никад није уз народ била вец напацени народ уз дрзаву . ДАЈМО ПОСАЉИМО ИХ СВЕ У ПЕНЗИЈУ НЕК ЗАБОЉАЈУ СВОЈЕ УКУЦАНЕ НАМА ЈЕ ДОСТА ЊИХОВИХ ИГАРА . ХОЦЕМО МЛАДЕ ЉУДЕ И БОРЦЕ НА ЦЕЛУ КОЈИ СУ СВЕ СТВОРИЛИ ТО ДВОЈЕ КАД ПОВЕЗЕМО БИЦЕ НЕСТО . САМО ИСКРЕНО

Name

Ре ВЕТЕРИНАР

14.05.2016 14:31

НЕМАШ ЗА ХЉЕБА АЛИ ЗА ИНТЕРНЕТ ИМАШ...СИКТЕР!

Name

ГАЦКО

14.05.2016 06:48

Ево кренули и ми из Гацка појес два кила меса у Јабланици, да нам дају дегенек у Бања луци па полако дома.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.05.2016 06:56

Сретно и не дајте се

Name

Јањетина

14.05.2016 06:59

Ковачевић, Комадиново Врело или Здрава Вода, моја препорука... Јој а имају и оне лепине с кајмаком у Челебићима, ммммммљац....

Name

ТБ.

14.05.2016 07:05

Ко ће ударити на силне Гачане ? Без бриге брате они су само ушминкане п..ке.СРЕТНО

Name

Симо

14.05.2016 07:24

А ви сте Додикови чим имате за печење. Додо плаћа све.

Name

ре Гацко

14.05.2016 07:25

Кренуло је 30 Гачана. Бањалука се већ тресе од страха.

Name

@ГАЦКО

14.05.2016 16:32

Ти ниси из Гацка.Мозда уствари јеси ал муслиман који се иселио па је сад у Јабланици.

Name

ОДГОВОР: РЕ ТВ

14.05.2016 07:00

Да имас имало цасти и мозга поклопио би се и цутао. Све сте унистили и развалили а са сда сте били 20 година и послије задњих избора се потрцали њима и сликали се испод љиљана и заставе зелене да би били у власти. СРАМОТА ФУЈ БАГРО ЈЕДНА КОГА ЛАЗЕТЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

14.05.2016 07:02

Додикови полтрони стварно немају појма.Фино вас човјек пита шта је савез за промјене издао. Увјек је одговор у савезу су са СДА и друго ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАР...

14.05.2016 08:49

...ИМА НЕШТО ГОРЕ?

Name

x

16.05.2016 11:05

Наравно да има горе: савез Додик - Човић. Његов савез са ХДЗ-ом који нам је побио хиљаде и протјерао стотине хиљада сународника.

Name

Петак 13.ти у суботу

14.05.2016 07:05

Е данас це бити оваквих вијести: Брацо Срби, упаво су зауставили 50 аутобуса вехабија који су кренули да русе Српску; Управо смо примили телеграм подрске од Путина лицно; И Кина не ја насој страни; Свицарска нам је одлуцила помоци и они су уз нас јер знају да смо богати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опрезни

14.05.2016 07:10

Је ли добро обезбијеђен Биро за запошљавање, мјесто гдје се чувају евиденције незапослених..?? Има разлога, јер могли би безнадежно незапослени да провале, забарикадирају се и у бироу остану до самога краја, на вијек вијекова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

14.05.2016 07:42

Напред Миле,данас цемо доказати да це нас висе бити задовољни него незадовољни у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Образовање

14.05.2016 07:55

Увриједићу Магарца ако те назовем његовим именом. Каква је то кућа у којој су родитељи задовољни а дјеца нису.

Name

ре образовани

14.05.2016 16:24

А како ти све знаш. Шта си ти баба Ванга! А болида људи!

Name

Дон

14.05.2016 07:50

Србија не граничи са РС, већ са БиХ. Те људе је једино ДГС могао вратити са границе. Тек послије босанске границе долази РС. Ово са овим скупом ће бити, тресла се гора, родио се миш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

14.05.2016 07:55

ЕЈ ЦРНИ ПРЕСЈЕДНИЦЕ,АЛ ПОДИЈЕЛИ НАРОД!СРАМОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

јота

14.05.2016 14:14

Значи мука ми је од ових коментара, поделили су народ сви, нећете кривицу бацати само на једнога, сви су зло! Драго ми је сто су Бањалучани положили испит данас и једнима и другима рекли да се гоне у пм. Е сад би ја само као Бањалучанин предложио да правимо протесте и по другим градовима. Да нпр ми додјемо у Бијељину да протествујемо, или Требиње, или Добој, па да видимо где ћемо завршити!

Name

Богољуб

14.05.2016 08:09

Овог пута могу само реци,јадна полиција,сироти људи ни криви ни дузни у сендвицу.Около не способна опозиција и народ на народ.Коме ово треба? Коме ово доноси несто добро?Засто се овакве ствари не ресавају на изборима?Ово је поцетак краја Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

14.05.2016 08:13

Тузно брате тузно...не требају нама хрвати и муслимани...сами цемо се поубијати измедју себе... Молим се Богу да сви уцесници и протеста и контрапротеста остану зиви и здрави... Политицари зртвују сопствени народ да би остали на власти или да би власт преузели...а циљ је исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајка троје дјеце

14.05.2016 08:13

Људи схватите да овако не може даље народ је гладан само један дио живи на рачун нерада и силе једног човјека, дјеца нам затупљу од бахатог понашања преседника срамота ме као особе да људи не размишљају својом главом и одлучују сами о својој породици и дјеци која немају перспективу у свој држави а не држави једног човјека, дозовите се памети и преузмите одговорност за борбу за своју породицу и своју државу

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

14.05.2016 08:24

Браво, све тацно!

Name

брзи

14.05.2016 08:48

Дрзите СЕ људи.Ј*бе луд збуњеног.

Name

ИМАШ. . .

14.05.2016 15:00

...ПРАВО БРЗИ...ОВА МАЈКА ТРИ ПУТ' СТРАДАЛА...

Name

Брука и срамота

14.05.2016 08:14

Сада сам прошао поред автобуса гдје се окупљају демостранти и кловнови за одлазак у Бања Луку. Преко 20 аутобуса. Кловнови мирно улазе у луксузне автобусе ДНС-а, док су додиковци у мало старијим. Сви су нашминкани , дотјерани, затегнути. Пароле трпају у гепек. Сви задовољни и насмијани. Камере све снимају, форографију супротну страну и прстима упиру. А супротна страна, у доста мањем броју, улази у старе олупине, махом довежене из Федерације (види се по називу фирме), гдје их претресају као на царини. Видим само на једном пише ПДП, и ништа више. Овдје сам препознао многе. То су стари борци- војниви, као и дјеца погинулих. По одјећи се види ко су и шта су. Попиција на сваком кораку. Зато, позивам бањалучане да се одазову овоме протесту као и 1991 када су отишли да бране наш народ у Западној Славонији. Барем њих неће претресати, сликати и личне карте гледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИТО...

14.05.2016 15:26

...ТИ ЛИ СИ? КАКАВ НАДАХНУТ ТЕКСТ...

Name

одг

14.05.2016 16:30

Управо сам и ја прошао поред парка је живим одмах иза, видео сам све саме лимузине,не знаш која је од које боља, било је богами доста и џипова, а излазе Босић, Иванић, Чавић, Црнадак, Бореновић, да ли је потребно више набрајати да ти мозак схвати главну поруку коју су Бањалучани данас послали свима.

Name

гладни

14.05.2016 08:16

Незадовољних има 90 % само то неће сви да признају. Народе ми смо покрадени и немамо жуте "банке" на државном рачуну ,остали само кредити.Ко је крив ? Сви смо криви .Сами смо гласали ,а највише су криви они што уопште нису гласали јер они сад највише и кукају. Нема овде издајника .Издајници су били 90-тих .Данас смо сви забринути ,не због протеста него збо тога хоћемоли имати шта јести ,пошто посла нема индустрије нема остали само природни ресурси и то питање до када .Концесије су опасна работа. Углавном сви се слажемо није добро и живимо лоше док шака политичара живи Еxтра и на позицији и у опозицији .Они имају по 2,3 па чак и 4 радна мјеста а народ 1 или ниједно и то једно 70% минималац. Значи треба нешто мијењати ,или вандредни избори или селимо се браћо нема нам друге ,бар неће моћи красти као до сада .Ја им више нећу плаћати Пдв и остале таксе ако нешто не договоре и спасу што се спасти да .

ОДГОВОРИТЕ
Name

нота бене

14.05.2016 08:21

Веци дио тих полицајаца це бити распоредјен на тргу републике не би ли се за лопова скупио форум. Јадни полицајци,ораце слусати испразно, небулозно лупетање психопате који је давно дозлогрдио сваком нормалном цовјеку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

соња дулцина

14.05.2016 08:39

Ви мускарци сто овдје дајете коментаре ста паметујете зар нисте на путу према Бањалуци да браните цаст РС овде имају право на коментар само мајке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

14.05.2016 09:19

Зато јер нисмо сви из РС - има цитатеља из Федерације, а ми се не намјеравамо мијесати у странацке несугласице у Бањалуци. Имамо доста својих проблема, хвала лијепа, а уосталом и вама би било боље да не излазите на улицу. Ето избора за пар мјесеци, па нека постено побиједи ко је јаци. Мени се овако са стране цини да је то Додик. Ста се то промијенио након оних немира прије двије године? Ниста, јер су резултати избора остали исти. Мада сам против власти на свим нивоима, опет сматрам да се демократски изабрана власт не мијења на улици, вец на бирацком мјесту. А до избора, овај циркус це се заборавити...

Name

Вук

14.05.2016 08:44

Сиротиња раја против будзетлија,да није јадно било би смијесно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јах..

14.05.2016 08:49

"нико не сме да вас бије..."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

14.05.2016 08:59

Како изгледа дошло вријеме за унутарсрпски обрачун. Сада када су већине (мислим на све народе) раз..бали мањине дошло вријеме за обрачуне унутар националних скупина. Ко се једном научи да разбија тај то ради цијели живот. Тако нам и треба...сваки народ има власт какву и заслужује. Али нисмо ми криви, криви су ови, криви су они, итд...не, ми стварно нисмо криви, ми смо глупи и зато нам нема помоћи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

14.05.2016 09:04

И ја протестујем зена ми није птипремила руцак.

Name

Пеллегрино

14.05.2016 10:54

Јадни ми Срби,никад памети...

Name

Бег

14.05.2016 09:02

Ево ја сам будзетлија и сједим пијем кафу и боли ме она ствар сто цу ици у БЛ. Иду само полттони и кукавице. Људи који имају своје ЈА, не подљезу никоме!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕЕНWОЛФ

14.05.2016 09:14

ПАДАЈ ДОДИЦЕ ЦОВЈЕЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељко

14.05.2016 09:18

Прати ли неко извештавање Пинк телевизије? Дно новинарства, класичан пример медијске манипулације и људи који не знају како је у РС-у повероваће лажима Пинка. Митровић је Вучићев полтрон а Вучић подржава Додика. Ко год дође данас као подршка Милораду Додику да Бог да му не родило ни њивом ни шљивом и све им се осушило живо. Борци просе по Бањалуци исто као што су просили борци у Београду после првог светског рата. Историја нам се понавља. ЧУЈТЕ СРБИ! ПИНК ВАС ЛАЖЕ! ДОДИК ВАС ЛАЖЕ! СИСТЕМ ВАС ЛАЖЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зељко

14.05.2016 09:37

Сви Београдски медији, портали,интелектуалци, аналитичари, црква??????????

Name

Жељко

14.05.2016 09:44

Не треба ти знак упитника. Медији, Патријарх, сви тзв. аналитичари, ови изроди од народа на тргу Крајине су се продали и лажно извештавају и лажу народ. Додик је највеће зло које је задесило РС. Вучић је нови Додик.

Name

одг

14.05.2016 17:20

Да би причала о лажима и појму систем, прво би требала да знаш шта значи систем, систем ти је дете моје и позиција и опозиција и је.у те у мозак и једни и други, а сад пола њих крка јагњетину и прасетину заједно! Надам се да ти је сад јасно. А ово што се данас десило је један класични фијаско и једних и других. Хваља ти Бања Лука на томе!

Name

мајка три одрасла сина

14.05.2016 09:19

Моји су по белом свету! Супруг и ја у сестој деценији сами у својој кући! Сва тројица синова били би данас у парку Младен Стојановић! Ваљда сам вам довољно рекла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир Дутина

14.05.2016 10:55

Како су ти по белом свету кад су били на протесту?

Name

палијативна метода

14.05.2016 09:23

Додикових присталица има већ сада 50000, Савез за промјене се данас угасио, немају 3-4 хиљаде на скупу. Ово је луд народ и слијеп. Збогом животе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

14.05.2016 09:48

Не лажи несрећо: ено ти wеб камере са врха небодера на тргу па видите истину. Нема их више од 2.000 - 3.000. димензиеј трга су вам 100 x 40 м + максимално сјошт толико на булевару и поред. Народ раштркан, удаљен по метар једног од другог на мање од пола овог бростора... За сада.

Name

Жељко

14.05.2016 09:49

Трг око 2000 људи, Парк око 5000 људи за сад.

Name

Тузлак

14.05.2016 09:52

Тако је било и код нас - скупила се руља, кренули да русе и пале, каменују полицију, и онда посли да праве као некакву "народну власт" коју народ није подрзавао. На изборима људи опет гласали исто и крај прице. У РС зиви милион и кусур људи - неце им ваљда пар хиљада странацких активиста из било које политицке опције бирати власт? Ко це онда питати остатак народа? Ста це нам онда избори? Боље је да новац за изборе потросимо на паметније ствари, а препустимо политицким лидерима да унапријед договоре резултате... Док се то не деси, а неце се десити, ваља направити странку, програм, одабрати кадрове, скупљати подрску, и осигурати пар стотина хиљада гласова. То је доста тезе од носања транспарената и возикања аутобусима.

Name

за x

14.05.2016 09:55

Не лази молим те, wеб камера бања лука трг крајине не ради данима, јос од отварања ферхадије, тако да...

Name

Жељко

14.05.2016 10:14

Парк око 10000, Трг око 4000 за сад

Name

М

14.05.2016 10:51

Не лази добро се види да у парку има дупло висе људи. А када се узме у обзир да су ових 80 посто на тргу приморани да додју,све је јасно.

Name

МутаТута

14.05.2016 13:33

Кога лазете? Био сам тамо са колективом под пријетнном отказа. Људи су тек сад изреволтирани. И укупно је било7-8000. Измедју групица је могао аутобус пролазити. Само испод бине 30м су били најватренији Бајини навијаци. Њих 1000. Остало под пријетњом досло и надгледано.

Name

мајка троје дјеце

14.05.2016 09:40

Јадан је онај човјек који дозволи да га глупљи и покваренији води кроз живот, ми смо добар народ само ТРЕБА ДА СЕ ОПАМЕТИМО И ОДЛУЧИМО ДА ХОЋЕМО ДА ЖИВИМО НОРМАЛНО, ДА СЕ ПОШТУЈЕ ОБРАЗОВАЊЕ, ЗНАЊЕ, МОРАЛ И ПОРОДИЦА КАО ОСНОВА ДРУШТВА, ДА ШИРИМО ЉУБАВ СА ДРУГИМА А НЕ БИЛО КОЈУ ВРСТУ ДЕСТРУКЦИЈЕ, И ТЕК ТАДА МОЖЕМО ДА РАЧУНАМО НА БОЉИ ЖИВОТ, АЛИ НЕ СА САДАШЊОМ ВЛАСТИ, МИ ОДЛУЧУЈЕМО ДАЛИ СМО ЗА НАПРЕДАК ИЛИ ЗА СТАЊЕ КОЈЕ ОДГОВАРА НЕПИСМЕНИМ, ЛОПОВИМА И НЕМОРАЛНИМ ЉУДИМА, ВЈЕРУЈЕМ У СВЕ ДОБРЕ ЉУДЕ И УСПЈЕЋЕМО У ТОМЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган изсипова

14.05.2016 09:41

Зивио Кики

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања БЛ

14.05.2016 09:42

Ма немојте само да ми ДРОЊАК И СУКАЛО воде Републику Српску! Не дај Бозе, глуХо било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Тања

14.05.2016 10:27

Браво Тања, слажем се с тобом. Два невиђена баксуза !

Name

ДЕ ГОТХИА

14.05.2016 10:41

А ЖЕЉКИЦА, ЂОКИЋ, ТЕГЕЛТИЈА, КАСИПОВИЋ И ОСТАЛИ СУ БАШ ЦВИЈЕЋЕ НАРОДА... УБИШЕ У ЗДРАВУ ЛОГИКУ СВОЈИМ ПРАЗНИМ И ОТРЦАНИМ ФЛОСКУЛАМА

Name

Марко

14.05.2016 10:45

ДРОЊАК ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА, ШУКАЛО ЗА ПРЕМИЈЕРА

Name

Милорад Додик

14.05.2016 09:56

Која срамота. ЗИВЈЕЛА РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо грлиц

14.05.2016 11:58

Лако је Милету пјеват опљачкао је РС а сиротиња нема ста да једе, срам да га буде, дабогда му пусто остало

Name

цар.

14.05.2016 16:29

Милорад,промијени већ једном ту отрцану,неправисе луд.песма ти је застарала.

Name

будући становник Новог Зеланда

14.05.2016 10:03

Сјаси Мурта да узјасе Курта !!! Једни краду а други би гузицу за власт продали Сви гледају колико је ко украо а планова за будуцност нема - будуцност им се огледа у освајању/остајању на власти а потом у прозивању оне супротне стране. Лопове треба наци/осудити али не мозес цијели дрзавни апарат користити у ту сврху......треба неко и о просперитету градјана размишљати / радити / стварати И на крају....ко посљедњи изадје нек' угаси свјетло

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парк

14.05.2016 10:20

Тренутно се налази око 5-6 хиљада људи, атмосфера је супер, све је мирно , осим што од узвика и пиштаљки озвучење је слабо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

14.05.2016 10:34

Слуша ли неко шта ова будалетина галами у мегафон. Он ће чистити гвозденом метлом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово БЛ

14.05.2016 10:36

Стање у земљи је лоше, нико није задовољан. Али шта могу да промијене протести? И да су опозиционари на власти (а кад би дошли на власт, побили би се за фотеље: "много крокодила, а мала бара"), нажалост ништа посебно тренутно не би могли да ураде. Пошто иду локални избори, право мишљење народа може да се покаже као резултат тих избора и зато народе, изађите на изборе, па "ком опанци, ком обојци." Од преотеста и митинговања ником неће бити боље и само можемо да послужимо као параван онима који нас мрзе да направе гужву и проблеме. Зато браћо Срби и сестре Српкиње, дозовимо се памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анти РТРС

14.05.2016 10:38

Кад ови на РТРС казу, митингу владајуце коалиције тренутно присуствује 20.000 људи, а митингу тзв СзП. Дрзавна ТВ и казе тзв. Па кога ја морам да плацам!!!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погледајте се у оци

14.05.2016 10:40

Јоој, па Дроњак се обраћа ... Јој мој народе на ста сте спали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

14.05.2016 10:42

Браво глупи народе Републике Српске. Ево вам доказа како медији од свију нас могу направити риалити програм. Дјелите се на торове под патролама да су други лопови и пљацкаси а ови издајице и патриоте. А стварност је да сте и једни и други сиромасни, крезави и без посла. Мислите да це се данас несто мијењати а знате да неце. Досли сте само да вас васе водје виде да сте лојални. На једној страни Младицев син на другој Карадзицева церка. Њих двојица се нису слагала али су имали исти циљ и радили на њему. Ово нас подјелисе! Зар стварно не видите институционалну борбу РС и БиХ? И на једној и на другој страни су срби. Дакле, и једни и други су уједно позиција и опозиција! Зивјели и срецно данас и једним и другим. Уједињена Српска це остати и послије данасњег дана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

14.05.2016 10:46

Каква ноторна лаз.Обисао сам оба скупа као пролазник,1 на према три је у корист Трга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

контрапункт

14.05.2016 14:10

Оно што је било у парку, не би могло стати на трг, нема шансе. Најјачи скуп опозиције од краја рата. Додик губи.

Name

ПЦ

14.05.2016 10:46

Да је слоге код Срба, па да се ова два скупа споје, баце партијске заставе и пароле, и увис подигну заставе РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, па да показемо свим дусманима ста знаци ЦЦЦЦ или СССС.. а партијске ствари рјесавати само на изборима ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекса

14.05.2016 10:49

Оволико људи да контролисе 2000 полицајаца,бозе сваста па то је немогуце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово БЛ

14.05.2016 12:36

А ко је могао да зна колико људи ће бити присутно? Свакако је добро што је наша полиција све имала под контролом и што су се изјаловиле наде оних који су говорили:"Данас почиње рушење Републике Српске!" Живјела Република Српска!!!

Name

Реалист

14.05.2016 10:49

Брука и срамота!!!! Зао ми је зивота датих за ову насу малу републику да би се лопови са обје стране данас сепурили по Бања Луци. Само једни друге оптузују а исти! Страсно! Страсно! Јадне мајке оних јединака и осталих који су дали зивоте за ово сто смо данас доцекали! О ,Бозе,опрости им јер не знају ста раде! Отријезни се народе,додји себи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

14.05.2016 10:53

Ово је митинг лопова против лопова. Знамо ми да су то исте феле. Како их није стид и једне и друге. Само ако би се појавила каква нова лица изасао би на митинг а да се борим за лопове исте нисам висе овца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

14.05.2016 10:53

Равнотеза :) у парку стоји 4000 полицајаца у цивилу у маси ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

14.05.2016 10:55

Какве промјене?! Па једина промјена са овима из СЗП је та сто це нам умјесто руса и срба све покуповати арапи! Погледајте ста се ради на Требевицу и опстини Истоцни Стари град! Па то јесу велике промјене јер српска земља оде у руке арапа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дан

14.05.2016 10:57

Реално на Додиковом митингу се окупило 5 до 6 хиљада, а на митингу Отпораса не висе од 3 до 4 хиљаде, а то сто и једни и други преувелицавају број људи попут Јелене Карлеусе је ствар српског фолклора

ОДГОВОРИТЕ
Name

хамис

14.05.2016 10:58

Сад нам предстоји препуцавање ко је висе скупио присталица.Нити це опозиција скупити 40 000 ни позиција 30 000 а најбитније је да је српски народ показао да није глуп и да њиме не могу хохстаплери у власти и опозицији манипулисати.Мрс море и једни и други и цизмице и дроњци спремни сте за власт у сопственом народу мртве бројати.Мрс багро 20 година зивите и једни и други на грбаци народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

14.05.2016 11:09

Браво за коментар .. свака ти је на мјесту ..

Name

Некад и сад

14.05.2016 11:01

Уводни дио Ваше вијести управо осликава ко је био др Радован а ко генерал Младић. Доктор Караџић патриота и цовјек који је предвидио црне дане, а генерал Младиц је тих година (1990/91) спавао југословенски (комунистички) сан. Временом се он пробудио, хвала Богу. Хвала им обојици, ал да се зна ко је како мислио некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

14.05.2016 11:02

Зивио савез за промјене стоп мафији и корупцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЛО ИХ ЈЕ

14.05.2016 11:03

Код Додика нема ни 2000 људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАДА

14.05.2016 11:03

Ово је доказ да Додик воли само новац и богаства РС коју он краде цијело вријеме! Воли РС то је тацно јер је покро и мозе да краде и усваја територије, фирме и све сто позели а биједа умире! Биједа мора да ради за ситну пару а Додику се трпају дзепови милионима ЕУРА није КМ! ЗАСТО ДОДИК НИЈЕ СИНА ПОСЛО У ФАБРИКУ ЗА !==КМ ДА РАДИ КО СВИ НОРМАЛНИ ЉУДИ_СИРОТИЊЕ? ЈЕР ДОДИК ВОЛИ СР ДОДИК ВОЛИ СВОЈ СРБСКИ НАРОД ДА САМ УБИЈА! ОВО ЈЕ ДОКАЗ; ДОВЕО ЈЕ СВОЈ НАРОД ПРОТИВ СВОГ НАРОДА ДА УБИЈА СВОЈ НАРОД КОЈИ СУ ПРОТИВ ЊЕГА И ЊЕГОВЕ КРАДЗЕ! КАД СЕ РАДИ О ЊЕГОВОМ ДЗЕПУ И ЊЕГОВОЈ ПОЗИЦИЈИ И ЊЕГОВОМ КОМАДУ ХЉЕБА ОНДА ЈЕ СПРЕМАН СВЕ СРБЕ ПОБИТИ САМО ДА СЕ ОН НЕ ОДРЕКНЕ БОГАСТВА СР! СУТРА ЦЕ МОЗДА ДОБИТИ ПОМОЦ ОД СДА ИЛИ ДРУГЕ ДРЗАВЕ САМО ДА СЕ СПАСИ НАРОД ДА НЕ ПОУМРЕ ОД СЛИЈЕДЕЦЕГ МИЈЕСЕЦА ПА ЦЕ ОПЕТ ТАЈ НОВАЦ ДОДИК И ЊЕГОВ СИН НАСЛИЈЕДИТИ_ПОКУПИЦЕ СВЕ А ВИ ЗВИЗДИТЕ И ЈЕДИТЕ ПСЕ! ТО ЈЕ ВАС ПРИЈАТЕЉ РС И СРБСКОГ НАРОДА! ГЛЕДА СВОЈ НАРОД КАКО ПАТИ И УМИРЕ ГЛАДЗУ! НАДАМ СЕ ДА ЦЕ НАКОН ВАСЕ ДАНАС ДЕМОНСТРАЦИЈЕ НАУЦИТИ СЕ ПАМЕТИ И БОСАНЦИ У ФЕДЕРАЦИЈИ ПА ЦЕ СЛИЈЕДЕЦЕ ДЕМОНСТРАНИЈЕ НАПРАВИТИ И ОНИ ДА СКИНУ ЛОПОВЕ СА ВЛАСТИ А СИРОТИЊА ЗАУЗЕТИ ПОЗИЦИЈУ ВЛАДЕ ЈЕР СУ ПИСМЕНИЈИ И СПОСОБНИЈИ ДРЗАВУ ИЗВУЦИ ИЗ ПАКЛА И СИРОТИЊУ ПОМОЦИ ДА СЕ ПОДИГНУ НА НОГЕ! ДОСТА ЈЕ ЛОПОВЛУКА! ДОСТА ЈЕ КРАДЗЕ НАРОДА! ДОСТА ЈЕ УБИЈАЊЕ ВЛАСТИТОГ НАРОДА! ОВО ЈЕ ГОРЕ ЗИВОТ НЕГО У РАТУ! ОВО СУ УБИЦЕ! ИЗЕДБЕГОВИЦ ЈЕ ПОСТАВИО ЗЕНУ ЗА ДИРЕКТОРА СВИХ БОЛНИЦА!? ЗАСТО? ЈЕЛ НИКО НИЈЕ ПАМЕТНИЈИ ДОКТОР ОД ЊЕГОВЕ ЗЕНЕ ИЛИ ЈЕ ТОЛИКО ЈАК И СНАЗАН ДА ВЛАДА БиХ КО ДА ЈЕ ИМОВИНА ЊЕГОВОГ ОЦА? ОТКАКО ЈЕ ИЗЕДБЕГОВИЦ АЛИЈА НА ВЛАСТ ДОСО ЉУДИ НЕМАЈУ ВАЗДУХА У СВОЈОЈ ДРЗАВИ! САМО ЛАЗ И ОБЕЦАЊА! РАТОВИ НАС СНАДЗОСЕ; РАСТУРИСЕ СВОЈ ВЛАСТИТИ НАРОД! ЗАР ТО НИСУ УБИЦЕ СВОГ НАРОДА? СТА ЦЕ БИТИ СУТРА КАД САВ МЛАДИ НАРОД ОДЕ; СТАРЦИ ПОМРУ ЦИЈА ЦЕ ДРЗАВА БИТИ ВЛАСНИСТВО? И ДОДИК; ВУЦИЦ; ИЗЕДБЕГОВИЦ;ЦОВИЦ ЦЕ ЈЕДНОГ ДАНА НЕ СТАТИ КО ЦЕ ОНДА ДРЗАВОМ ВЛАДАТИ? ОПЕТ ДОДИКОВ СИН/ КЦИ/ЗЕНЕ/ЗЕТОВИ/СНАХЕ/УНУЦАДИ; ЦОВИЦЕВ; ВУЦИЦЕВ И ИЗЕДБЕГОВИЦЕВ! ТОМЕ НЕМА КРАЈА! РУМУНИ СУ ЦАУСЕВСКОГ СКИНУЛИ СА ВЛАСТИ И КАЗНИЛИ ! ДОДИК ИГРА ИГРУ СА ВАМА И ВЛАДА СА СВОЈИМ НАРОДОМ КО ПУТИН! НЕ СМИЈЕС НИСТА РЕЦИ ПРОТИВ ЊЕГА ИЛИ ЦЕС БИТИ УНИСТЕН! ЦИРКУС! СКИДАЈТЕ ДЗУБРАДИ СА ПОЗИЦИЈА! УДРУЗИТЕ СЕ НАРОДЕ ПО СВАКУ ЦИЈЕНУ ЈЕР И ТАКО УМИРЕТЕ ОД БОЛЕСТИ И ГЛАДИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИ ПРЕЋЕРА!

14.05.2016 19:05

САМО СИ ТРЕБАЛА КОМЕНТАР НАПИСАТИ...КО ЋЕ ТИ ТО ЧИТАТИ...

Name

x

14.05.2016 11:05

Парк: народ на површини 120 x 80 м, Трг: 60 x 60 м. Колико год да је народа у хиљадама дупло више их је у парку а њихова енергија је неупоредиво већа него оних натераних несретника на тргу. Вала, хвала и овим другима што не скривају своју пасивност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

14.05.2016 11:06

Будите реални у парку нема ни 5000 хиљада на тргу око 10000 и то је реална слика оцемо било када говорити истину и то је то 15000 цланова свих странака заједно је на оба митинга..паметан народ је са својима и гледа овај ја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република С

14.05.2016 11:14

Честитам народу РС и поред толике мобилизације притисака свих странака укупно на оба скупа нема ни 20000 хиљада ово је побједа људи који мисле својом главом

Name

рибизла

14.05.2016 16:37

Гаги, неписмена си будала. Парк је површином 20 пута већи од трга. Парк је изледао прилично попуњен. Маса се скупила тек око 13.00х. Кад су након скупа, људи изашли на улицу и кренули према Малти било их је ко пљеве. Више од 15,000 сигурно.

Name

Очевидац

14.05.2016 23:10

Слажем се да је било више од 15 000 људи лично сам видио, веома фасцинантна поворка и наравно енергја људи. Ово је сасвим добра сигнал Додику да не проспава ноћ.

Name

грађанин

14.05.2016 11:08

Ко их је то зачас пребројао??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

сека

14.05.2016 11:12

Да на Тргу око 25000 а у парку 5000-6000 хиљад

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипломирани инжењер

14.05.2016 16:43

А ти си истовремено била и на тргу и у парку. Па знаш.

Name

ђоп

14.05.2016 11:12

Немају скупа 20000.досли су само говнари који имају интерес или који се надају да це имати.а постени људи раде свој посао.сами сљам на власти.додик.цавиц.босив.тегелтија.ивановиц.дјокиц.цвијановив.сви су пуни као бродови.а ви сиротињо сисај

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

14.05.2016 11:13

Зар 8000 их има на будзету.мимо полиције и здравства.страсно колико их се запослило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

14.05.2016 11:14

Xаxаxа 12 000 небудите смјесни, нема ни 5000 у парку, овдје сам и гледам

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИХ

14.05.2016 11:15

Мало су бројке о присутним на митинзима замијењене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

14.05.2016 11:15

СРБИ СЕ НЕ ДИЈЕЛЕ ЦЦЦЦ велика вецина је остала куци ... окупили се партијаси .. браво народе мој недај да те ико дијели ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ссс

14.05.2016 11:17

Мало пецем ростиљ и гледам тв пренос.Пиво и тако...

Name

РЕ: ССС

14.05.2016 18:29

Исто сам и ја, роштиљчић скроман и ракијца, салата. Ма уживанција и наравно на крају велики СМИЈЕХ!

Name

Ја

14.05.2016 11:15

Нигдје у свијету нема ово да позиција орг. Протест због опозиције и сваком је јасно засто се дик бори на власти да остане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сумадија

14.05.2016 11:17

Као неутралац могу вам реци, да код Додика на митингу има бар три пута висе људи.И мени се у Србији не свидја Вуциц и његова политика али је народ тако гласао.Онај ко позива на насилну промену власти, не зели добро српском народу.Позивам брацу преко Дрине да смире страсти и мењају власт на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСДовац

16.05.2016 11:23

Ја као СНСДовац морам признати да је вас у парку било три пута више.

Name

мирко

14.05.2016 11:21

Нетацни су вам наводи о броју људи,много их је висе на тргу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сумадија

14.05.2016 11:35

Пријатељу, колико могу видети преко преноса, тако ми изгледа.Забринут сам медјутим сто се са митинга опозиције упуцују претње актуелној власти а то није добро.Мислим да це опозиција покусати најгоре,"украјински сценарио".Ако се то деси, неце бити добро Србима у РС!

Name

Тб

14.05.2016 11:25

СЗП се распада!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2016 11:25

ахахахахаха.....морате пребројати поново

ОДГОВОРИТЕ
Name

соња дулцина

14.05.2016 11:25

РТРС се није удостојила да емитује пренос митинга а хоце ртв таксу срам их било.Све похвале за ТВ БН

ОДГОВОРИТЕ
Name

срамота

14.05.2016 12:37

Мало Бајиних досло и реценО НЕ ПРЕНОСИ.

Name

Градјанин

14.05.2016 11:25

Ни горе земље ни лосијег народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ракија па

14.05.2016 18:01

Вати се ти друзе Бурека.

Name

Добој П

14.05.2016 11:26

Xа 12 000 ? Па нема ни 4000 у парку, циста лаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

14.05.2016 11:36

Наравно да нема народа када режимска штампа и медији јављају да ће бити нереда,рата,да су убачени људи са стране да направе хаос,претње...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оги

14.05.2016 11:37

12 000??? :Д подијелите са 3 и толико има људи . Ја зивим у БЛ у згради преко пута парка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко

14.05.2016 11:42

Тако је БОТЕ ИЛИ БОТОВИ СНСД !!!

Name

лав

14.05.2016 11:39

Вукан је краљ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаврило

14.05.2016 11:41

Зашто лажете? Ја сам у БЛ. Додик има преко двадесет хиљада,а опозиција нема ни шест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

14.05.2016 11:47

Е мој друже, да ти ниси у Бањи Ковиљачи? БАЈАзит већ послије пола сата солирања утекао. Нигдје никога на тргу. То показују веб-камере, БН али и друге ТВ станице.

Name

одг

14.05.2016 17:06

Управо тако, на тргу је било пуно више људи, преко 20000 сигурно мислим и слепом је очигледно, дошли, подржали, рекли своје и отишли мирно кућама, па неће сатима чекати да би вама било јасно да сте доживели фијаско. Не знам у чему је ту проблем.

Name

x

14.05.2016 11:43

Додик буквално побјегао послије пола сата. Трг крајине је већ испражњен! ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

14.05.2016 11:45

Људи не волим Додика али постено треба реци да их је тамо много много висе..не могу да вјерујем..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазо

14.05.2016 11:45

Парк је празан мозда само 3-4 хиљаде људи.Додиковаца је доста висе 15 хиљада.Не обмањујте народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

14.05.2016 11:50

Сва је срећа па живимо у 21. вијеку. Биће снимака колико хоћеш. Све се разишло на тргу - нема нико, о чему ти причаш?! А било их је до пола трга, максимално 8.000. Мада број и није толико битан, много битније је што се опљачканом народу не иде кући, имају вољу да руше банду.

Name

Врле

14.05.2016 11:52

Био сам на Тргу Крајине било је 5000 максимално 6000 људи и то могу прецизно реци, Миле је запјенио, мислио је да це бити пет пута висе људи, за 3 минуте се Трг испразнио према томе нема говора ни о пола од 15000. За Парк не знам нисам био.

Name

соња дулцина

14.05.2016 11:46

Гдје слонови једу и мрве су крупне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вики

14.05.2016 11:48

СНСД ботови дају све од себе да минимизирају скуп опозиције !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

14.05.2016 11:52

Каква лаз,невјероватно..... Ја сам ту и има у парку не висе од 5000 људи,а богами трг и центар су пуни сто јест,јест

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОСМА

14.05.2016 11:57

Хај.немој лагат, трг је празан вец 20 минута

Name

x

14.05.2016 11:58

Поновићу, још једном: хвала Богу постоје снимци камера. Пукли сте брале ко звечка! Много битније јесте да Народ у парку има енергију, вољу и жељу да нешто чини а они јадници се разиђоће послије само пола сата. Пошумљени дио парка има димензије 200 x 300 м а трг са булеваром 120 x 60 м. Снимале камере, максимално је било на тргу пола овог простора.

Name

ттттт

14.05.2016 14:56

Дал је могуце да се распављате колико је гдје било људи?? Зна се да је на Тргу било мање људи и то доста мање. Знамо сви колико је било гдје. Ако це вам бити лаксе само говорите да је на Тргу било висе иако не знам због цега. Јесте, на Тргу је било висе људи.

Name

неутралан

14.05.2016 11:53

Обисао оба скупа и зајдно нису окупили 12000. Онај мали Костиц и зена му запоскени у мтел у, а нама прица како је понизен. Сви само хоце власт, а народе глупи ти види ста цеа сутра јести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска

14.05.2016 11:54

Браво Миле 25000 до 30000, сзп 4000 хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бот

14.05.2016 12:42

Колега, нисте у праву, код нас је било 100 хиљада, а код издајника је био десет баба које су побјегле сто из луднице сто из старацког дома. Молим Вас да убудуце боље цитате странацка саопстења. Хвала! И да, сутра се Банка Српске реконструисе јер је ликвидацијом само хибридно ресетовано фактицко стање тако да је од понедељка нова институција која це бити реконструисана у специфицну финансијску организацију уз сугестије ММФ-а.

Name

Градисцанина

14.05.2016 11:55

Ово је неко бројао владајуци митинг када се поцео расипати, а опозицији је бројен број ногу колики је досао. Погледајте мало снимке из ваздуха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

14.05.2016 11:55

Истина је видјена поред свих репресија висе опозиционара да ли то власт мозе схватити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

14.05.2016 11:58

Питам се ста би баја наредио да су били бројцано веци овако се повукао као и инаце .

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоца

14.05.2016 11:58

Смјесни сте и ви и босиц и остали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

14.05.2016 12:33

Не мозе се власт на силу отети,савезуу за промјене. Какве промјене па сви сте били и владали. Да су неки нови,па хајд. Лопови обицни. Погледајте снимке па цете видјети гдје је висе било

Name

Бл

14.05.2016 12:46

Каква нам је опозиција успех је сто су окупили 4000 људи

Name

ОБИЛИЦ

14.05.2016 12:12

Идите на сАјт РТРС па да видите колико је народа било, Додик је откинуо ове .

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

14.05.2016 13:32

Погледајте те својим очима баш те двије фотографије којима се РТРС шепури. На тргу народа има до Боске (пола трга) раштркан, на преко пола простора по пар метара од човјека до човјека, простор не већи од 60 x 80 м. На УМАЊЕНОЈ десној слици из парка се види само дио који није под крошњама дрвећа а то је свакако мањи дио присутних, имате Гоогле Еартх па мјерите, дај дио није мањи од 80 x 80 м, а глава до главе, ко сардине. Наивна манипулација јер су слике у различитим сразмјерама и то се лако да провјерити помоћу Гоогле Еартх.

Name

Коwалски

14.05.2016 12:12

Све смо вас побројали, виђећете већ кад стигнете кући!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле лопов

14.05.2016 12:15

Казе Босиц Миле лопов, криминалац, Михаљица да це доци постени на власт... а о постењу толико.. ко из сдс и којим новцем плаца трансфере одборника у Бијељини... само да би сдс и свита око Мице остала у позицији тросења будзета.. сви сте ви олос и сљам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

С.Д

14.05.2016 13:12

Па због МИЦЕ МИЦИЦА постени БОСИЦ никада неце доци на власт а то це дебело искористити СНСД у Бијељини...нека тако им и треба

Name

xxx

14.05.2016 12:21

Додик је показао своју немоћ тако што је наредио свим руководиоцима у органима државне управе да направе спискове радника који морају ићи на контрамитинг. Да је невин као што прича никада то себи не би дозволио. Типичан доказ да је завео јадни неуки народ и са њим манипулише. На контрамитингу су заведени и људи под прислом. На митингу у парку су људи којима је доста диктатуре и криминала. То је разлика наша. Маса људи која која није на тим скуповима даје већу подршку онима у парку. Многи поштени чланови СНСД-а су огорчени на Милу и напустће га сигурно. Ко има ишта у глави неће подржавати лоповлук.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андјеомм

14.05.2016 12:27

Која лаз невидјена па видјело се све опозиција сака јада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срцем за Српску

14.05.2016 12:33

Лаз...На митингу је било око 35 000 људи а на протесту ткз. СЗП је било око 5500 људи...Српска у Срцу.Српска побједјује!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тупан

14.05.2016 16:33

Ти си оцит примјер тупана затупанаг информацијама РТРС-а...Парк са кросњама и трг нису исти.Парк је веци сли су камере РТРС -а то искористиле да данас цитав дан сију пропаганду о наводном неуспјеху СзП.Данас се видјело да вам се близи крај.

Name

Србин

14.05.2016 12:34

Ја бих тако волио да ми неко паметан, а ко није бот ових или оних, објасни ста је поента ових протеста? Заиста нисам никако схватио иако сам се трудио да процитам. Не зивим у РС али је волим. Ови хоце власт од ових других, колико ми је јасно. Па да и они докрајце вец поприлицно глупи и припрости народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нина

14.05.2016 12:38

Мозда их је било висе у паркицу али енергија која је избијала са говорнице опозиције јако негативна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луд, Збуњен, нико Нормалан

14.05.2016 12:43

Престаните слуђивати овај јадни народ. Која опозиција: Иванић, члан Предсједништва, Босић предсједник Парламента, Тадић, предсједник другог дома у Парламенту, Шаровић, министар, Мектић, министар. Све опозиционари који дијеле тешку судбину бораца, пензионера, незапослених!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле БЛ

14.05.2016 12:48

Људи моји, ко год је из Бања Луке, видио је данас да је на Тргу Крајине било барем три пута више људи него у Парку. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

14.05.2016 12:51

Коме вјеровати, вама или својим очима. Ако вјерујем вама онда сам слијеп. Али Богу драгом се захваљујњм, нисам слијеп. За мене је много битније да су оба скупа, за сада прошла без инцидената.Као неутралан, аполитичан грађанин РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, разумио сам поруке и једних и других. Разочаран сам и сада потпуно сигуран да и са једним и са другим, нама у овој држави живота нема.ЈАДНА МАЈКО ЈАДНИХ СВАТОВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

14.05.2016 12:53

Данам се ме је срамота што сам становник РС. Млади треба да што прије бјеже одавде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С.Д

14.05.2016 13:00

Ах драги моји заврси се и овај митинг а питам сад ја неког ко це мени платити за нарусено здравље и претрпљен страх.Синоц ја заврси на хитној сто ми је један цлан породице МОРАО присуствовати митингу.Јуце су цитав дан најављивали крвопролице...за кога за ста.Браво успјели сте да ми позли е мој мииилееее...

ОДГОВОРИТЕ
Name

три

14.05.2016 13:00

Три владара: Ђукановић, Вучић и Додик, и свима народ казе исту паролу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цалифорниа дреамин

14.05.2016 13:12

РТРС каже 35.000 људи на митингу власти, а на опозицији 5.500. БН тврди СзП окупио 15 000 а СНСД 8000. Дијаметрално супротно, шта је права истина?

ОДГОВОРИТЕ
Name

брабоњак

14.05.2016 13:26

Права истина је да је Додику одзвонило!

Name

мицко

14.05.2016 13:52

Погледај "дронов" снимак на ртрс ..нема лази нема преваре ..5-6 пута висе на тргу..Ваљда је то нормално.

Name

Ана

14.05.2016 13:26

Није тачно да је било више људи на Тргу, нису у Парку били прегледни, иза бине их је било најмање пет хиљада, и између дрвећа је тешко б ило снимати. Сад су ми јавили из Бања Луке да је колона која је ишла према аутобусима непрегледна. А да не причамао о енергији грађана. Много боља у Парку него на Тргу. Џаба је Миле пјевао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

14.05.2016 14:06

Де ба не лози се!Најмање три пута висе је било на Тргу.Ја сам родјени Бањалуцанин и исао сам у сетњу обисао оба скупа и легао куци одспавати јер нисам у странци и заболе ме за протесте и контрапротесте!

Name

дивља јабука

14.05.2016 14:06

Тачно да је колона била непрегледна. Био сам тамо. Уопште нисам био свјестан колико људи је било у парку док на крају нису изашли на улицу. Више од 15,000 сигурно. Парк Младен Стојановић је огроман, а био је солидно попуњен. Не одмах у 12 сати него су људи касније пристизали.

Name

одг

14.05.2016 17:16

Знаци ти поредиш колону и отворени простор. Мислим да је сувишно коментарисати са тобом. Стави хиљаду људи у колону и препаст ћеш се!

Name

Бојан

14.05.2016 13:32

Браво народе, ми смо надмудрили и позицију и опзицију. Остали смо кући, нисмо насјели на хушкање и једних и других. А надам се да це се некад појавити квалитетна опозиција и смијенити ове јаднике зељне власти.Још једном народе свака ти част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

14.05.2016 13:36

Како видим, све је прошло у најбољем миру и реду. Београдски и домаћи душебрижници, да вас питам: Гдје су сви ти силни терористи и насилно рушење власти? Шта ћемо сад, какву причу сложити следећи пут? А биће још много оваквих протеста у наредним мјесецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.05.2016 13:45

Видим на сајту РТРС цифре колико је гдје досло, а ко год зиви у БЛ и исао је на концерте и скупове на тргу зна да на тргу мозе стати 15 хиљада највисе а није ни пун трг био. Ево слика :хттп://и66.тинyпиц.цом/ф3е0к1.јпг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све си ти то...

14.05.2016 15:10

Нама лијепо објаснио само нам ниси рекао у колико сати је снимак направљен....што је признаћеш кључно! Да ли у 10,11,12,13 часова...кад?

Name

очи

14.05.2016 17:01

Овде је једино очигледно да ти ниси ишла или да не знаш оценити. Здравка Чолића је на тргу кад се узме и парк Петар Кочић пратило 25000 људи, а ако узмеш слику у 13:00 са трга видећеш да је све до Паласовог паркинга пуно што се никада не попуњава кад је концерт. А о 12000 у парку М. Стојановић је глупо причати! А да су били у парку гласнији то јесу. Генерално тешки фијаско и једних и других

Name

Француз

14.05.2016 13:47

Ја сам срецан сто су обадва митинга скроз лосе просла то нису цифре ни за добар концерт ни утакмицу ... Кад се одброје на обе стране партијаси , полиција ,новинари и слузбе обезбедјења није ту било пуно народа .. Браво СРБИ !! не дајте да вас броје ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

маса

14.05.2016 13:52

Била сам у парку Младен Стојановиц било је достојанствено мирно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

14.05.2016 14:13

Послушајте нови интервју Дејана Лучића гдје говори између осталог и о протестима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

14.05.2016 17:26

Оне слине што тврди да је Мектић Хрват. Укуцајте у Гоогле претраживач или на сајту "Име Хрватско" оба презимена па видите шта кажу сами Хрвати коллико их има са презименом Мектић а колико са презименом Лучић.

Name

предлог

14.05.2016 14:16

Ево ја би сад предложио да следеће протесте одржимо у Бијељини против власти тамо, па онда у Добију, па онда у Требиње, да и ми из Бањалуке мало путујемо до тим властима тамо кажемо шта мислимо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

14.05.2016 14:18

15 000 хиљаде је говорило МИЛЕ ЛОПОВЕ,то се није ни јадном предсједнику РС говорило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.05.2016 23:33

Потпуно заслужено.

Name

Мишко

14.05.2016 14:31

Како само она Додиковизија лаже: хттп://www.ртрс.тв/вијести/вијест.пхп?ид=201595 . Намјерно су парк гдје се је окупио Савез за промјене снимили са веће висине да испадне скуп мањи и написали да их је било само 5500 а Додикових 35 000. Па знамо сви који смо били у Бања Луци колики је велики парк Младен Стојановић а колики је мали простор Трг Крајине гдје су биле Додикове присталице које су или натјеране на протест или су његови пљачкаши и њихова родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Миско

15.05.2016 10:06

Миско, у праву си. Јасно се види да је снимано са разлицитих висина. И нам слике из хеликоптера када је сетња кренула ка Малти. То би била права слика... Ма јасно је и Мили о цему се ради... осјети се јасан страх у говору. А о радњама и манипулацијама прије митинга да и не говоримо. Које је паре морао пљунути да му се посаљу онилика писма подрске... Вуциц, Иринеј, Путин, струцњаци за безбједност. И опет висе опозиције... Па нек их је било исто... 10,000 опозиције која углавном долази ван БањаЛуке се мозе поредити са Београдских 100,000 кад је падао Милосевиц... Само полако. И за Милосевица су требале године. Плус опозиција у Србији је имала логистику и финансије с вана, а за СзП се види да је протест и домацој резији - из цистог оцаја јер је власт довела РС на ивицу пропасти тако безобзирном крадјом. Доста је било! Само наставити са протестима... стрпљиво...

Name

борац.

14.05.2016 14:35

Слусајте ви странацки навијаци!Мозете ви процјењивати колико је ко имао навијаца, али ипак морате признати да су и један и други митинг дозивјели фијаско. Сто се тице опозиције ,мислим да јос дуго неце моци обезбједити критицну масу и покусати срусити резим М.ДОДИКА.ГОВОРИТИ О ВЕЛИКОМ МИТИНГУ ОД НЕКИХ 20 000 ДО 30 000ЉУДИ, АКО ЈЕ УОПСТЕ И БИЛО ТОЛИКО ЈЕ НЕОЗБИЉНО. Мислим да це Миле и његова свита јос неко вријеме мирно спавати и исисавати крв овом опљацканом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мимо

14.05.2016 14:40

НАДО< СЈАЈАН КОМЕНТАР!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

14.05.2016 14:48

Овај податак је у потпуности тацан. РТРС је написао небулозне, физофрене податке. Исла сам на митинг у парк и пролазила поред Трга Крајине и увјеравам вас да је било много висе људи у парку. То они и сами знају, сад је једу :Д А нека говоре и пису небулозе, дзаба им.. :ДД

ОДГОВОРИТЕ
Name

одг

14.05.2016 16:42

Значи ни очима не верујеш и оне ти увеличавају. Видиш ли ти слике. То што су ови у парку више урликали па си уствари ушима поверовала то на изборима не вреди!

Name

НН

15.05.2016 16:06

Вјероватно ниси из Бања луке и не знас нити колики је парк нити колика је улица поред парка.. Парк је толико био пун да су људи стајали до улице и на улици, па нека је и 5000 хиљада. На фотографијама парк, дрвеце па нека ливада(у њиховим главама) километарска па зграда а нигдје улице. Мислим, лосааа фотомонтаза. Погледај на yоутубу Паметном довољно па цес видјети морееее људи. Мада то позиција зна као и сваки нормалан цовјек.

Name

тиосав

14.05.2016 14:49

Људи види се по фотографијама да је на Тргу Крајине било бар пет-сест пута висе људи. Свако ко се мало разумије у фотографију примјетице то

ОДГОВОРИТЕ
Name

одг

14.05.2016 16:39

Код нас је увек оно што је очигледно било не-очигледно.

Name

Један из масе

14.05.2016 14:56

Дроњак и онај изгладњели предводници опозиције! Дроњка за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

постен

14.05.2016 15:04

РТРС писе даје Додикови било 35000 а СЗП само 5000 људи.Дали је то нацијонална ил приватна тв?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видим све

14.05.2016 15:53

Лазу да је 35000-Тв Бастиља!

Name

постен

14.05.2016 16:10

Знам да лазу.Сад сам на Н1 гледао колону СЗП и било их је стварно ок 15 000.На тргу било 50 % знатизељни који су се ту слуцајно насли.

Name

одг

14.05.2016 16:35

Лупате и једни и други. Каквих 15000 у парку људи, да ли сте ви нормални, па живим преко пута, погледајте слику из висине, ја гледам са 5 спрата, чак сам и био доле кратко. Ово је срамота за оно што су најављивали. За ове на тргу не знам И не занима ме.

Name

одг

14.05.2016 16:38

Глуп коментар. Ево и ја сам се случајно нашао у парку јер живим у близини. А морона брате мили! Је..ли вас и протести и контра протести са свом том багром на челу. Марш

Name

РЕАЛНО

14.05.2016 15:16

ВРИЈЕДНИЈЕ ЈЕ У ПАРКУ ХИЉАДУ ЉУДИ КОЈИ СУ ДОСЛИ СЛОБОДНО И СВОЈОМ ГЛАВОМ НЕГО НА ТРГУ ДЕСЕТ ХИЉАДА ПОД ПРИТИСКОМ КОЈИ ЦЕ ВИСЕ ОД ПОЛА СУТРА ДИКТАТОРУ ЛЕДЈА ОКРЕНУТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одг

14.05.2016 16:22

Чини ми се да си у великој заблуди. Ја ипак мислим да је ових 10000 вредније. Видиш ли сад да си једино ти овде смеће, јер не дозвољаваш да неко има контра мишљење и да подржава нешто што ти не подржаваш и одмах га квалификујес да не говорим како. Нема од тога ништа!

Name

ромео

14.05.2016 18:41

Управо је то сустина!

Name

ре сасарс

14.05.2016 15:29

ЦИТАМ ТВОЈЕ КОМЕНТАРЕ 4ГОДИНЕ И ПО ПРВИМ КОМЕНТАРИМА ДОДИК БИ ВЕЦ БИО ДАВНО ЗАБОРАВЉЕН А ОН ЈЕ ДАНАС ОТИСАО ПЈЕВАЈУЦИ-1998 ЈЕ САДАСЊИ ОПОЗИЦИОНАР РЕКАО КО СА ДОДИКОМ ИМА ПОСЛА ОДНИО ЈЕ ГАЦЕ НА СТАПУ И БИО ЈЕ У ПРАВУ НЕМОЗЕ МУ НИКО НИСТА:

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тупан

14.05.2016 16:47

Ти си оцит примјер тупана затупанаг информацијама РТРС-а...Парк са кросњама и трг нису исти.Парк је веци сли су камере РТРС -а то искористиле да данас цитав дан сију пропаганду о наводном неуспјеху СзП.Данас се видјело да вам се близи крај.

Name

ре тупан

16.05.2016 07:50

Ове сте оба у заблуди, на митинзима и контрамитинзима се видело да сте сви доживели фијаско и то тешки фијаско.

Name

реално

14.05.2016 15:34

РАСТУРИЛИ СТЕ РЕЗИМЛИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.05.2016 16:17

Једино је Бања Лука растурила све вас и једне и друге. Е сад мало протест против власти у Бијељини, Добоју, Требињу. Па не могу ни ту Баје вечно!

Name

Посавац

14.05.2016 15:40

Дзабе лазете и једни и други,избори це све показати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

14.05.2016 15:42

Слусам сад Милу,краљ је..каже окупљеном стаду "Хвала Вам што подржавате наш начин живота",рече Миле и сједе у ауто од 450.000 ЕУР и оде на ранч од 3 милиона,нема га јачег !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрцевци

14.05.2016 16:13

Колико вас је било могли сте протестовати и у парку Петар Коциц

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

14.05.2016 18:11

Митинг је одржан у огромном парку. Немаш осјећај колико људи је било присутно. Више од 15,000.

Name

цубри

14.05.2016 16:20

Затворени кафици сви а само један је радио нормално у емпорио центру цији ли је кад једини мозе он радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

14.05.2016 16:47

Дзабе сте протестовали,ко год да је на власи пијесма се увијек иста пијева

ОДГОВОРИТЕ
Name

Присутан

14.05.2016 17:02

Нисам политицки опредељен али сам био у парку.У први мах је изгледало да нема пуно људи.Када се на крају маса покренула према Малти то је море људи.Гледајуци те људе само се једно могло заклуцити:јад,цемер,биједа.Сада сам скоро сигуран да су промјене неизбјезне и врло близу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реални Дуле

14.05.2016 18:12

Па 250 наспрам 130 аутобуса, то говори да је само 12 500 дошло ван БЛ на трг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реаллy?

15.05.2016 07:36

О каквих 250 аутобуса ти прицас, 90% тих кпји су изасли на Додиков митинг, зиве у Бањалуци, и раде у институцијама система. Дусанка Мајкиц је заузела пола трга. Спириц се ппет није дао примијетити медју сталцима за микрофоне, нема разлике измедју њега и сталака.

Name

Реални Дуле

15.05.2016 12:40

Ја не причам напамет и неспрдам се као ти. Ја сам био у једном од бусева.Сваки бус је зауставио полицајац и питао колико има путника, 130 бусева СЗП А 250 Коалиције око СНСД, узмимо да је просјек 40 људи по бусу значи,СЗП 5200,СНСД 10 000,Ако реално узмемо да је снсд јачи у БЛ,још 1500 у ПАРК И 4000/5000на трг Бањалучана, долазимо до реалне цифре 6000/6500 СЗП А СНСД 15000. Остале информације су спиновање медијскои страначке манипулације.

Name

x

16.05.2016 10:54

Спиновање је ово што ти радиш. Узимаш као премису непровјерену информацију о броју аутобуса. Намјерна грешка у старту. Пола трга је било попуњено, постоји више фотографија са небодера и из ваздуха. То је мања површина од оне у парку, не већа од 4000 м2. То се лако може провјерти. Побогу, постоји тај снимак од 9 минута са колоном народа који иде из парка. Цеста је широка 10 м (без тротоара а народа је било и тамо), брзина кретања нека је само 4 км/х (обичан ход је 5-6 км/х). Та маса људи (којој се не види крај, има још, али не бих могао рећи колико) заузима минимално 7000 м2. Опет, много је битнија енергија протестаната и тотална инертност буџетлија (сем кад је БАЈзит запјевао). Његова субина је запечаћена и то не могу промијенити никакви ботови.

Name

марко

14.05.2016 18:45

незнам ни зашто пишем па зар ми немамо никог паметнијег мајко божија јадни сватова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антисекташ

14.05.2016 19:04

Дајте људи, немојмо се заваравати. Па видило се добро да је секташа много више, али то и не чуди са овако јадно организованом опозицијом. У Мркоњић Граду није било ни једног јединог летка о протесту, а камоли плаката или билборда! Јел' таквом организацијом да срушимо секту? Бојим се никад!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

15.05.2016 07:30

Кад ЦЕ опет протести.Ала волим овај резим Плата ИДЕ а ја лезим.

Name

синиса

14.05.2016 20:07

Ја бих само волио знати ко је то бројио људе у васе име. Измедју осталог на тргу крајине је најмање било нас бањалуцана који смо у процентима 60 % опредјељени за позицију у РС-у. А ипак је на тругу било дупло висе људи него у парку, и немојте обмањивати народ лазима. Наредни избори це показати своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заветник

14.05.2016 21:37

Заветници су кренули на митинг, а не на протест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андјеомм

14.05.2016 21:50

Нелазите митинг 35000 протести 5500 ово је истина

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрица

14.05.2016 21:57

Казе ми јуце пријатељ,ваља ици на митинг или цу остати без посла.На протестима сиротиња а на митингу дрзавне јасле.На једној страни мед и млијеко а на другој јад и биједа.Ко нас представља јадна нам мајка,пјевац,ко да је васар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расхо

14.05.2016 22:02

Обицан народ је данас или радио или са зебњом гледао и исцекивао ста це се десити. И у парку и на тргу су се налазили странацки активисти свих нивоа који су досли аутобусима које су им опет платили они који су досли приватним лимузинама и дзиповима. Мозда су се та средства могла утросити у неке друге сврхе... Захтјеви опозиције су смијесни јер и садасња позиција је некад била опозиција и прицала исто. Само сто су они (СНСД) тада имали Цавица као председника Српске да им понуди мандат и ПДП који је увијек био тас на вази. На тргу пјевали ови у парку играли коло,а онај себе упореди са воздом... Бозе сацувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аки

14.05.2016 22:34

Ако падне Додик пада и Р. Српска.... То се не сме дозволити... Карадзицева церка подрзала Босица, Младицев син Додика... Јел неко стварно мисли да це Срби подрзати Карадзица пре Младица.... Нису се Карадзици довољно накрали за време рата па сад би јос ако мозе... Е па неце моци!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

15.05.2016 11:45

А чега су се то накрали Караџићи? Једва састављају крај са крајем, радван се скривао у задњим рупама. Зна се добро ко је шверцовао дуван, гориво и богатио се у рату - твојх Додик!

Name

Аки

17.05.2016 12:47

А ко је дрзао границе за време рата. Једну границу дрзао брат Радована а другу брат Крајисника... Младиц је једино неокаљано име у том рату. Прави Србин. Назалост не волим ово кад су Срби разједињени, бојим се да ниста добро ово не мозе донети.....

Name

107

14.05.2016 23:45

Постало је нормално да се толерису људи који се баве криминалом ,лази,неморалу,превари итд.Људи се диве оном које је богат а не оном Цовјеку сто је сколован а како су ови богати стекли богаство то је друга ствар. Док се ми не дигнемо на ноге,ниста се променит неце. какав Народ таки Резим !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Учесник протеста

14.05.2016 23:47

Видим да се упорно настоји умањити број грађана присутних на протесту. То ме ни мало не брине , јер знам да је број заиста велик. Сигурно нешто више од 15 000. У осталом многи су снимали и све ће се јасно видјети. На протестима су доминантно говорили грађани који нису политичари. Сад сигурно знам да ће Додик морати пасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лупаш

16.05.2016 07:47

15000 у парку, немој да лупеташ, очигледно не знаш ни парк, а не знаш ни шта је 15000 људи.

Name

лаз

15.05.2016 00:14

8.000 сзп снсд 18.000 нико данас није толико неписмен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац за РС

15.05.2016 05:13

Смијесно ко је све досао у парк све мој до мојега све исте фаце 25 година и јос она Карадзицева хоце несто то постаје монархија тата био председник па кцерка наслиједила па тако у недоглед да је њен отац прави председник не би дозволио зивог да га ухвате да нас приказе као ратне злоцинце а јос његова кцерка сад води србе на србе ма нецу висе никад гласат за сдс само зато сто су повели србе на србе а нисам ни додиковац да нагласим ал је он тренутно србенда над србендама Савез за промјене има сансу на изборима у октомбру ал видјеце како це проци вуциц је потуко све у србији тако се то ради а не србе на србе мој ПОБРАТИМЕ БОСИЦУ (ВУЦЕ БРАНКОВИЦУ) прода србе за ЈУДИНЕ сребрењаке

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЈОЛЕ С Д С

15.05.2016 17:02

Ниси ти никада ни гласао за СДС, не спинуј.

Name

Богољуб

15.05.2016 05:42

Ето, опозиција (све остале странке) скупила 15000 оваца а они други (само једна странка) осам хиљада.Ако се мозе веровати објективним бројацима.Хвале се и једни и други како су успели.Успесно послали поруке контра-присталицама. Мислим да је опозиција и овог пута доказала своју слабост.На предстојецим изборима це се борити сви против свих за власт.Знаци опет 8000 јединствених, против 15000 разједињених, који горе од зеље да се доцепају власти.По мени се вец сад зна ко це назалост победити на следецим изборима.Јуцерасњи циркус (играци и певаци) це се брзо заборавити.Паре бацене у воду за организовање истог, неце нико никоме намирити. Да је среце да су те паре заврсиле у било којој каси имали би сви користи од тога.Овако ниста,народе презивљавај и цекај,неки нови циркус це пре или касније опет доци у вас град и не заборави они су увек на једној а ми смо на другој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

15.05.2016 05:46

Срамота моји родаци раде у опцини где су на власти додини и морали су да иду цак јадну дјецу морали вуци за собом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аутопревоз

15.05.2016 07:44

Овдје најдебљи колач имали су Аутопревозници!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин БЛ

15.05.2016 07:47

Сви у Парку су били добровољно.Миле је за попуњавање трга користио слицан рецепт оном из '97. када је СФОР разорузао ЦСБ Б.Лука и натјерао полицију да потписе лојалност Биљи.Јуце је товар људи под пријетњом отказа морало доци на Трг.И без обзира на све,у Парку нас је било висе.Народ се престао бојати резима-лед је пробијен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пеле

15.05.2016 08:02

Само ми није јасно, је ли ви сматрате да је неко будала па да не види,на митингу опозиције било је у најмању руку дупло мање људи.Па докле ви из бн идете то је невјероватно, а у осталом долази октобар опозиција це дозивјети тезак пораз ако ста у међувремену не промјене у својој политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јј

15.05.2016 15:50

Ни мени није јасно да постоје људи који сматрају да је људи било висе на тргу. укуцај на yоутубу Паметном довољно.. Па само говорите да је на тргу било висе хахахааххаахахаа

Name

ре

16.05.2016 07:10

Па треба гледати и једноставно је видети да је око један сат кад је баја држао говор сигурно пуно више људи било на тргу да су се тада формирали у колону као што колоне представља опозиција то би била голема маса, не би пуно ни требали шетати до парка већ би били тамо, е то што им је овај рекао да се разиђу то је нешто друго и да су ови у парку били гласнији и то је нешто друго, а исто ко зна парк, зна и то да је тамо било како кажу 15000 људи не би се трава видела, све у свему тешки фијаско и једних и других, Бања Лука их игнорисала најстрашније, могу ртрс и бн да лупетају колико хеће, фијаско је био за све!

Name

рацио

15.05.2016 08:59

Проблем је већи него што мислите. Тзв СЗП односно челни људи су добили паре које морају оправдати, а то значи може нам се десити Скопље или не дај боже Кијев. И немојте бити наивни, сви раде за паре и једни и други. Босић би само да буде "калиф наместо калифа", али нажалост нема ту харизму. Чавић је добио велику лову коју мора оправдати или га нема нигдје, а наручиоци ће инсистирати да се пролије српска крв. Зато браћо у памет се, ниједна политика није вриједна српске главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

управо тако

16.05.2016 07:03

И ја се још питао откуда Тибору (иначе за оне који не знају то је Чавићев син) паре за стан код Меркатора у близини стана Додиковог сина, стан је стваро делукс категорије!

Name

Бања Лука

15.05.2016 09:24

Кад це те висе престати лагати народ каквих 15000 могли сте скоро стати и у парк Петра Коцица колико вас је било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

15.05.2016 09:30

А јал ми срби волимо лагати па ни ми народ нисмо бољи ниста од политицара колико лаземо и колико само цекамо од некога неку помоц клики смо нерадници, на тргу је било мало мање од 30000 хиљада а у парку није могло пријећи 70000 хиљада. Стварно смо цудан народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја сарајево

15.05.2016 09:37

Гледам ове снимке са западног улаза у сарајево ,импресионирана сам колико је аутомобила и аутобиуса било ..само не знам јесу имали гратис користење аутопута ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

15.05.2016 09:52

Народе ја вас стварно не могу да разумијем ови протести нису сигурно за боље Васе сутра босиц цовиц иваниц и др, елита вас искорисавају само да себи напуне дјепове да добију сто висе пункти пред изборе боре се само за своје добро ниста неце бити бољи од ове власти само гори једино ако је вама из досаде да седите код куце па идете али то је све без везе ницему не води погледај само те фаце и све се види они су толико провидни али ми то не видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

5.000

15.05.2016 10:31

5.000 на простесту опозиције, ако им поклони хиљаду, двије, приеде да љепше изгледа бројка. Осрамотили су се по ко зна који пут и свима показали какво народ РС ниско мишљење има о тој групи грађана

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

15.05.2016 12:55

Та група грађана вољом народа влада на нивоу БиХ и 70% локалних заједница у РС. Твоји послодавци тек уз помоћ папака некако склепаше власт на нивоу РС. Толико о томе.

Name

Неко из масе

15.05.2016 11:46

Оде Ћилим ага у историју !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

15.05.2016 12:17

Окос бокос прде кокос!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прозирно

15.05.2016 14:18

Милорадове "присталице", по налогу Додика (као сто су и на митинг досли по УСЛОВЉЕНОМ налогу Додика-додји или отказ)су носиле транспаренте Путина, како би народу показали да Путин стоји иза Додика. Једино малоумни могу насјести на ову подвалу. Путин јесте за српски народ, али за Додика сигурно није. Путин га давно ознацио као америцку протуву. Зато сто га воли, зато му је дао кредит...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митинг

15.05.2016 15:21

Додиков аутогол !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.05.2016 06:54

Не бих се сложио, он и даље суверено влада, хтели ми то видети или не, не би ме чудило да сад крене у контра офанзиву, како овај горе рече, па крене у Бијељини и Добоју правити протесте против тамошње вишедеценијске власти, и шта ћемо онда!

Name

огд

16.05.2016 07:36

Пре би рекао бајин гол, за мене је ово тешки фијаско протеста, е сад што је вас већина наоштрена и неће мало да мућне главом то је нешто друго, какви други протести па ту тек неће доћи нико, имаш изборе за пар месеци, треба се на то концентрисати, па ту кад се направе добри резултати онда тек тражити протесте и парламентарне пријевремене изборе, овако само револт код неутралних грађана, ја говорим за Бањалучане, правити плакате по билбордима и бахатити се као што се бахате ови на власти је само револт изазвао код Бањалучана зато су буквално и игнорисали ове скупове, све укупно Бањалучана није било више од 5-6 хиљада на оба скупа, паметном доста!

Name

РЕ за ре и огд

16.05.2016 13:29

Не би да замарам са много писања. Свима нам је јасно да ствари не стоје добро и да су промјене на боље насушно потребне. Ово што сте навели има резона, али није баш све тако. Врло убрзо биће видљиво.Мене више брине да нова гарнитура не буде исто грамзива само за свој лични интерес јер и међу њима има оних који се у не тако далекој прошлости нису баш показали како ваља. Генерално на политичкој сцени мањка правих моралних вриједности. Ето надам се да никог нисам увриједио. Волио би да свима буде боље ма колико различито мислили. Баја је показао своје домете, доста више. Штета што опозиција није за протекле године одњеговала нове људе, нове здраве снаге, који би народу били препознатљиви. Свима свако добро !

Name

Побједа

15.05.2016 16:17

Ко год сматра да је у парку било мање људи нека сад погледа на yоутубу ПАМЕТНОМ ДОВОЉНО и нека се увјери колико је било људи. ИЛИ нека остане у заблуди и настави гледати РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

соме

16.05.2016 06:48

Шта треба да гледам и једне и друге, тешки фијаско свих, и хвала Бања Луци што их је све игнорисала, прошао сам и поред једних и поред других. На тргу у 13:00 пре Бајиног говора је било далеко више људи, за то ти не требају ни yоутубе ни ртрс ни бн, ако си прошао поред обе све је јасно, само су се брзо разишли на тргу кад им је Баја рекао да иду кући па се стекне други утисак можда!

Name

коса

16.05.2016 06:51

Ма немој гледати колоне, то је небо и земља, срећа па се ови са трга нису у колону поредали, не би требали ни шетати до парка већ би били у колони доле, узми само хиљаду да по десет стоји у једном реду то је 100 редова, мислим да би за тебе важила управо та твоја "Паметном доста".

Name

Ама људи

16.05.2016 08:07

Није битно колико је где кога било.Битно је да це се пре или касније сви кајати.Једни да су својевољно дозволили манипулисање,испирање мозгова а други сто су дозволили да их условљавају и искористе. Да се разумемо,говорим о народу.Историја нас уци да се политика и политицари мењају и падају у заборав,само народ остаје исти ма колико га делили.

Name

РЕАЛНО

16.05.2016 13:35

БЕЗ ИМАЛО ПРИСТРАНСОСТИ ЗА ОВЕ ИЛИ ОНЕ (СВИ СМО МИ ЈЕДНО). САМО ПОЛАКО , НЕ ДОНОСИТЕ ПРЕБРЗО СУДОВЕ. БАЈА ЈЕ ДОБИО ИЗ ПАРКА ОШТРУ "ПЕСНИЦУ".

Name

Ана

22.12.2019 06:20

Шта је с ама дајете вјери старе још мало четири године ни код вас нешто нештима.

ОДГОВОРИТЕ