SzP okupio 15.000 - SNSD 8.000 građana

U parku "Mladen Stojanović" na protest opozicije oko  15.000 građana. Na Trgu Krajine, gdje je održan kontramiting vlasti, bilo je oko 8.000 ljudi.

 

 

 

 

Republika Srpska 14.05.2016 | 21:47
SzP okupio 15.000 - SNSD 8.000 građana

14.18 Miting opozicije "Oslobodimo Srpsku" je uspješno završen. Lideri Saveza za promjene su poručili građanima da se u miru raziđu , krenu ka autobusima.

14.13 "Tražimo od ove vlasti prijevremene predsjedničke i parlamentarne izbore zajedno sa lokalnim izborima, formiranje prelazne vlade nacionalnog spasa koja će sprovesti izbore, obezbjediti isplatu boračkog dodatka, invalidnina, podsticaje poljoprivrednicima, stavljanje van snage odluke o poskupljenju električne energije i zaustavljanje rasprodaje prirodnih bogatstava, rasvjetljavanje političkih ubistava i afera, uvođenje prinudne uprave koja će Javni servis staviti u službu objektivnog informisanja, poručio je predsjednik SDS-a Mladen Bosić. 

14.11 "Mislio je Dodik da će poniziti narod, ali izgleda da su sa njegovog kontramitinga došli na ovaj miting. Ne može niko podijeliti srpski narod.

Većina koji su bili na kontramitingu su naša braća, oni su bili ucijenjeni, morali su da budu na tom mitingu, jer bi ostali bez posla", rekao je Bosić.

14.08 "Republiko Srpska, nije Željka Cvijanović htjela da čuje male ljude, nije MIlorad Dodik htio da čuje ljude koji štrajkuju zbog nepravde.

Ali sada neka čuje - Mile, lopove", rekao je predsjednik SDS Mladen Bosić što su podržali građani.

14.03 "Mi smo danas počeli oslobađanje Republike Srpske od kriminala, zaduživanja, lopvske vlasti- zato što ste vi to odlučili", rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović i uzviknuo: "Dole Vlada. Milorade, ti si svoje otpjevao", što su okupljeni podržali burnim aplauzom.

13.56 "U parku slobodu mi slavimo pobjedu slobode, 20.000 glasova za slobodu. Ko vlada strahom, ode u najvećim strahom i to je sudbina sadašnje vlasti", rekao je predsjednik NDP-a Dragan Čavić. "Sve su učinili da zabrane ovaj skup, jer strahuju od vas. Onima koji se bahate u svojim milionima, poručujemo - izdajemo vaše lopovluke", poručio je Čavić.

13.53 "Ne donosim vam lažna pisma iz Haga, već bratski pozdrav i očinski savjet - do jutros se niste imali čega stidjeti, nemojte uraditi ništa zbog čega bi se stidjeli sutra", rekla je kćerka nekadašnjeg predsjednika Srpske Radovana Karadžića, Sonja Karadžić- Jovičević. "Mi imamo za šta da se borimo, samo nam narode daj šansu da možemo da pomognemo svima", rekla je Karadžićeva.

13.49 "Hvala vam što se došli, jer naša borba ne bi ništa značila, ovo je borba protiv diktature. Straha više nema , oni nisu računali na ovoliki broj građana. Ovo je pobjeda demokratije", rekao je sprski član Predsjedništva Mladen Ivanić. "Republika Srpska je sigurna i borićemo se za nju, ali ću se boriti i protiv nepravde", rekao je Ivanić.

13.48 "Ovdje sam da pitam vlast ko je ubio mog oca, nevinog čovjeka koji ukazivoa na kriminal", pitao je Miroslav Vukelić, sin ubijenog MIlana Vukelića.

13.42 "Miting vlasti je propao, oni se razilaze. NIje im pomogla ni Dodikova pjesma", rekao je predsjednik SRS RS Milanko MIhajlica i dodao je da je ovo početak njihovog kraja. "Neka zna vrhovni komandant kriminalne organizacije, uskoro će Srpskom vladati pošteni, a ne kriminalci", rekao je MIhajlica.

13.41 Miting vlasti je završen i okupljeni građani se razilaze.

13.39 "Da li je Zakon o privatizaciji legalan - nije, opljačkani smo da su nam porodice izgubile hranioce. To neće proći", poručio je Nebojša Jugović iz Udruženja "Mali akcionari".

13.30 "Nismo mi izdajnici, već oni koji uništavaju našu zemlju, našeg poljoprivrednika", poručio je semberski poljoprivrednik Bojan Savić.

13.28 Dodik ne haje i dalje pjeva - "Ovo je moja kuća".

13.27 "Gotov je", poručili su sa mitinga opozicije.

13.24 Ovdje ćemo biti još malo, pa u autobuse i kući, nas ne interesuje šta oni rade u parku. Ko pjeva zlo ne misli", poručio je Dodik i zapjevao : Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole.

13.23 U parku"Mladen Stojanović" građani poručuju Dodiku - "Gotov je!"

13.22 "Srpski narod ima dvije države - Republiku Srpsku i Srbiju", rekao je na mitingu vlasti Dodik.

13.19 "Partijska knjižica je danas jedina karta za posao, a ostalu omladinu vlast tretira kao građane nižeg reda", poručila je mitingu opozicije Jovanka Lukić, politikolog. 

13.17 "U parku su naša braća, kumovi, ali su ih drugi zaveli. Izdali su nas u Sarajevu, da ne možeš da u Sarajevu kažeš da si Srbin", poručio je Dodik.

13.15 Na mitingu opozicije, sin poginulog borca Bojan Kostić pitao je zašto su porodice poginulih boraca poniženi i dovedeni do ruba propasti. Dok su se naši očevi borili za Republiku Srpske, dezerteri su švercovali. 

13.13 Na mitingu vlasti predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da Republika Srpska mora da bude poštovana.

13.08 "Da je Dodik znao da će doći do ovakve pobune, nikad nas ne bi ovoliko opljačkao. Njemu mora da smrkne, da bi nama svanulo. Nisam htio da pokleknem, nisam htio da me kupe. Zar će neki ratni dezerter da nas naziva izdajnicima?", istakao je na mitingu opozicije sin poginulog borca Njegoš Tomić i dodao da je veliki broj djece poginulih boraca podnijelo odštetni zahtjev zbog uvrede.

13.05 "Prošlo je deset godina kada su obećali da će biti bolje, jedanaestu godinu dočekati neće. Ovo nije protest politički skup, ovo je najveći skup naroda Republike Srpske. Režim i Dodik su izdali jedno naređenje - pljačkajte i dalje. Mi moramo reći- stop pljački. Da vratimo budućnost mladima", istakao je predsjednik Stranke Napredna Srpska Adam Šukalo.

13.01 "Predstavljam srpsko Sarajevo gdje je poginulo 4500 boraca, i kada dođemo u Banjaluku da tražimo svoja prava, onda smo mi izdajnici. Predsjedniče, što su nam najmanja primanja u regiji? Koliko si izdvojio sredstava za naše optužene u Federaciji. Kada ste posljedni put prislužili svijeću našim saborcima na Sokocu, mi u Istočnom Sarajevu
nemamo bolnicu pa nam se borci liječe na Koševu u Sarajevu. Zašto ste dozvolili turskom premijeru da vrijeđa Banjaluku i Republiku Srpsku? Banjaluka neće biti nikada turska. Ko je ovdje izdajica", poručio nekadašnji borac Ilidžanske brigade Goran Šehovac.

12.52 Na mitingu opozicije prisustvuje kćerka nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića, Sonja Karadžić- Jovičević. Na mitingu vlasti - sin generala Ratka Mladića, Darko Mladić.

12.40 U parku, gdje je protest opozicije nalazi se  12.000 lica. Na Trgu Krajine, gdje je kontramiting vlasti nalazi se oko 6.000 ljudi.Narod i dalje pristiže.

12.34 Na mitingu opozicije u parku "Mladen Stojanović", pred više hiljada građana, predsjednik Mladih PDP-a Nikola Dronjak poručio: "Uskoro ćemo osloboditi Banjaluku od izdajnika i vratiti vlast". Na protestu opozicije građani uzvikuju: Mile, lopove!"

12:02 Više od 10.000 građana nalazi se u parku "Mladen Stojanović" na protestu opozicije. Građani i dalje pristižu. Nije zabilježen nijedan incident. 

12:00 Na Trgu Krajine na mitingu podrške više hiljade građana. Prisutne jake policijske snage.

Interesantni prizori nam dolaze sa ulica Banjaluke gdje se miting vlasti, ali i protest opozicije trenutno održava uz istu muzičku podlogu.

Radi se o pjesmi koja poziva na "revoluciju" u izvođenju Beogradskog sindikata - "Sistem te laže".Također, mnogi okupljeni građani pored brojnih parola i slogana ističu slike Vladimira Putina.  

11:40 Srpski član Predsjedništva BiH i član PDP-a Mladen Ivanić je kazao da će okupljanje proći mirno i dostojanstveno, te da neće doći ni do kakvihnemira.

11.30 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je nakon što je izašao iz Palate Predsjednika i obratio se okupljenima: „Svima želim uspješnu i stabilnu Republiku Srpsku, da vlada stabilnost i mir, da se uvažavamo i da političke razlike rješavamo u institucijama gdje im je i mjesto“.

Zatim se pješke uputio prema Trgu Krajine gdje uskoro treba da počne miting vladajuće koalicije "Srcem za Srpsku-Stop izdaji!"

Sa predsjednikom Republike na Trg Krajine krenuli su i premijer Željka Cvijanović, poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, poslanici i delegati u parlamentu BiH, te visoki funkcioneri SNSD-a.

11:00Nevjerovatna gužva na ulazu u Banjaluku.  Policija usmjerava saobraćaj. Kolona duga nekoliko kilometara, u kojoj je više od 50 autobusa.

Blizu 4.000 ljudi okupilo se u parku "Mladen Stojanović" gdje su došli kao pristalice opozicije, okupljeni pod parolom "Oslobodimo Srpsku".

Veliki broj pristalica mitinga "Srcem za Srpsku" pristiže i na Trg Krajinu.

Od osam sati obustavljen je saobraćaj u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića i širem centru Banjaluke. Pojačane su mjere obezbjeđenja, mogu se primijetiti izuzetno velike policijske snage, oko 2000 policajaca.

Pristižu autobusi iz svih područja Republike Srpske.  Očekuje se najveći priliv oko 11 časova. Prisutan je veliki broj novinarskih i televizijskih ekipa iz Republike Srpske, regiona, ali i veći broj ekipa  svjetskih novinskih agencija.

Okupljanja građana najavljena su za 12 sati. Prema najavama, na dva odvojena skupa trebalo bi se naći 15-tak hiljada građana.

Iz Istočnog Sarajeva za Banjaluku jutros je krenulo deset autobusa i više privatnih automobila sa aktivistima Saveza za promjene.

Iz Bijeljine na proteste krenulo je devet autobusa sa građanima koji podržavaju protest Saveza za promjene.

Kako saznaje BN televizija, grupa od 30 pripadnika Srpskog sabora "Zavetnici" koji su krenuli na protest u Banjaluci prešli su granični prelaz sa srbijanskoj strani, ali ih je Granična policija BiH vratila na dijelu granice sa Republikom Srpskom. 

"Nekoliko automobila sa članovima i rukovodstvom pokreta su prešli preko prelaza Rača, međutim, kada je došao autobus sa aktivistima ''Zavetnika'' koji je tehnički potpuno ispravan i imao je svu dokumentaciju, oni su po svaku cenu tražili razlog da ne dozvole njegov prolazak", rekao je predsjednik Srpskog sabora ''Zavetnici'' Stefan Stamenkovski.

BN televizija

foto: N1, BN televizija

 

 

Komentari / 311

Ostavite komentar
Name

Aco

14.05.2016 06:31

Uzas.

ODGOVORITE
Name

Kiki

14.05.2016 06:49

Svaka vam cast Srbi.Nikad niste bili jedinstveniji. U istom danu u isto vrijeme protestuju sve stranke. Osim HDZ I SDA.Izgleda da Bosnjaci i Hrvati najbolje zive u RS.

Name

Uzas

14.05.2016 07:18

Kada dronjci isplivaju na povrsinu, svi mladi posteni ljudi napustaju zemlju.

Name

Trx

14.05.2016 07:42

Kiki - tebi je najbolje!

Name

sasars

14.05.2016 07:56

Nadam se da danas počinje početak kraja najvećeg zla koje nas je zadesilo otkad postojimo, a to je Milorad Dodik i SNSD.

Name

odkrito.

14.05.2016 08:04

Aco:to su Dodikovi Dželati koji imaju zadatak 'da biju radni narod svoj. koji jih kruhom hrani!za njih mora biti,radnika deca'nemaju ni mleko.kakav banderaj. Zgadi mi se sve skupa.

Name

re Trx

14.05.2016 08:10

Mozda nije najbolje,al je jako dobro. Zato sam se ja i borio.

Name

Dragan

14.05.2016 08:21

Slobodan Milošević, 1989.god. "Niko vas ne sme da bije..."

Name

analitika

14.05.2016 08:26

Oni su tu da popune Dodikov kontramiting. Nece skupiti ni hiljadu obicnih gradjana. Zato ih dovlace silom pod prijetnjom otkaza.

Name

ČUJ...

14.05.2016 10:27

...10.ooo xa xa xa xa PREBROJTE PONOVO!

Name

DRONJAK....

14.05.2016 10:50

...VAM UZOR!XA XA XA XA XA

Name

l

14.05.2016 10:57

Kako javlja PINK na skupu opozicije ljudi su došli zbog besplatnog sendviča,

Name

Aco

14.05.2016 11:33

Vise je ljudi na trgu. Trg je pun a snimke su stare.

Name

niki

14.05.2016 11:42

Danas Mrkonjic Grad slobodan grad, otisla SEKTA u Banjaluku, cak i parking nema ko naplacivati!!!

Name

Keka

14.05.2016 11:44

Botovi iz SNSD su danas mnogo aktivni !!!

Name

Ma...

14.05.2016 12:37

SzP 100.000 a Baja 300!

Name

Banijac

14.05.2016 13:56

Svaka čast SzP.narode napišite samo na Google Darko Matijašević Komgrap.Vidjećete sve o njemu.Ja nisam uz SzP ,ako ovaj lik bude tu....Ne glasam.Križam listić.Forsirajte to i tražite od naroda i SzP.

Name

VRS

14.05.2016 14:41

LJUDI EVO SAD SAM DOSAO SA MITINGA, KRIMINALCU SMO DOKAZALI DA SMO BROJNIJI OD NJEGA, I DA NAS NIJE MOGAO ZAPLASITI ,OVO MU JE SAMO NAJAVA STA GA CEKA, "IZDAJNIKA" NAS JE BILO DUPLO VISE A SLJEDECI PUT DUPLO VISE, REZIMU I LAZNIM PATRIOTAMA DOLAZI KRAJ.

Name

dnk

14.05.2016 21:43

Uzivao sam danas sa narodom u parku!Atmosfera fantasticna!Ogroman broj ljudi-garantujem -preko 12-13 hiljada ljudi! Bravo braco Srbi-stvarno je gotov ovaj nas estradni umjetnik Mile!

Name

PA...

14.05.2016 21:58

...ĐE SI BIO DO SAD'? MI SE PRAVO ZABRINULI ŠTO TE NEMA...

Name

dno

15.05.2016 19:09

Vesernje novosti danas pisu da je Mup Srpske procjenio da je na oba skupa doslo otprilike isto ljudi sto znaci da je Lukac morao priznati lazi i demantovati Dodikov RTRS!

Name

P

16.05.2016 05:51

Živa istina-bilo nas je u parku najmanje 15 000!Euforija, stotine zastava,transtparenti,želja za promjenama....svaka vam čast pošteni Srpski narode!!! A za ovo što je izjavila rtrs(dodikovizija) da nas je bilo 5-6 hiljada a njih 35 hiljada je najveća laž na ovim prostorima u poslednjih 20 godina-jadno i zalosno od strane rezimske privatne televizije!

Name

TB-

14.05.2016 06:33

A šta je to izdao SZP pa ih tako nazivate POŠTENJAČINE ???

ODGOVORITE
Name

Replikar

14.05.2016 07:07

Srpstvo

Name

?

14.05.2016 07:22

KAKO ŠTA?

Name

Vasi

14.05.2016 07:34

Izdali su sve sto su mogli od kraja rata pa do sada

Name

adzenda

14.05.2016 08:06

Szp nije izdao nista nego zeli pohapsiti SNSD, DNS i SP kriminalce koji su uveli nezamislivu korupciju i kroz organizovani kriminal sve razvalili i opljackali narod. Veleizdajnici moraju krivicno odgovarati.

Name

Re

14.05.2016 08:58

Adženda marš pod rep.

Name

N.N.

14.05.2016 09:19

Izdali su 150.000 Sarajevskih Srba, za pocetak!

Name

Za otkrito

14.05.2016 09:23

Nauci čoveče prvo srpski jezik pa onda komentarisi srpske dogadjaje. Srbi kažu HLJEB .

Name

Dragan Banjaluka

14.05.2016 14:06

Srpsku pravoslavnu crkvu koja je pozivala da se narod ne dijeli a to im ocigledno nijd odgovaralo. I da napomenem posto to u tekstu ne pise, sin generala Ratka Mladica je takodje prisustvovao Mitingu i dao podrsku Republici Srpskoj.

Name

Čovjek objasnio

14.05.2016 16:49

Čovjek sve objasnio u jednoj rečenici... Dragan Bursać: Danas su mitingovali četnici koji bi željeli da su lopovi i lopovi koji bi željeli da su veći četnici.

Name

Igi - Banja Luke

14.05.2016 17:03

Srbi kazu da je hljeb jedinica mjere tijesta da se ispece jedan kruh. Dodik je imao vise ljudi jer je natjerao sve koji sade i manjaci je dao gorivo da dodju, i sve snimio kamerama, da se vidi ko nije doshao da dobije otkaz

Name

dule

14.05.2016 18:30

Ko je ovdje opozicija a ko vlast:opozicija na vlasti u 60% opština i na nivou BiH.Načelnici opština predvode stranačke vojnike(uglavnom one koji su već zaposleni u opštinama i koji sad pokazuju zahvalnost stranci)i to načelnici sa 4000 km plate.Na oba skupa je bilo najmanje nezaposlenih i ojađenih.Čista borba za vlast do kosti.

Name

bosko

14.05.2016 22:32

E CRVENI KMERI,DOSTA JE LOPOVA VASIH,VIDIT CEMO SE UBRZO,GOTOV JE

Name

x

16.05.2016 11:00

Ako, neka su nam Galijaševići, Vlajkiji, razni Stamenovski, neonacisti iz Austrije itd. objasnili ko su "pravi srbi". Dodao bih i Emira al ga nešto nema. Da mu nije došlo iz dupeta u glavu?! Bilo bi dobro da jeste. Npr. Putinu je došlo iz dupeta u glavu: RT je objavila samo izvještaj sa opozicionog skupa, vjerovali ili ne. Nije Putko od juče.

Name

Tuga

14.05.2016 06:35

Predsedniče samo mirno spavaj, isplati se zavadi pa vladaj...

ODGOVORITE
Name

sasars

14.05.2016 07:57

Otkad je Mektić ministar bezbjednosti, predsjednik spava kao mala beba...SAT SPAVA, SAT PLAČE!

Name

Kika

14.05.2016 10:00

Koji Mektić, je li onaj šabanu crvenom sakou sa leptir mašnom na tufne, kakav klovn, hahahhahahaha

Name

VRS

14.05.2016 12:34

Mektić je car , na vašu žalost, svakako su ga pokušali diskreditovati , na kraju sa diplomom ,odnosno u novije vrijeme da je Hrvatski agent zato što ima diplomu iz Zagreba.1 član moje porodice ima istu takvu -prestižnu diplomu.U krajini ima 20-ak takvih kadrova i gle čuda napadaju Mektića oni koji su završili kojekkve kurseve i pačije škole.Budala nikad malo a Mektiću puna podrška.Da se kladimo da je sljedeći preletač Špirić , toliko je stranaka promjenio vrijeme je da se stabilizuje u Buvari

Name

odg

14.05.2016 14:10

Drago mi je da je za tebe Mektić car, za mene nije i nikad neće biti. Živi bili pa videli.

Name

Mišo

14.05.2016 06:35

Da li je dovoljno 2000 policajaca?

ODGOVORITE
Name

OVI U PARKU...

14.05.2016 09:22

...MOGU DA SE LJULJAJU I KLACKAJU...NA TRGU NI IGLA PASTI NE MOŽE...TO JE JEDINA ISTINA!

Name

kontrapunkt

14.05.2016 16:31

Halo OVI U PARKU, glupsone par je 20 puta veći od trga republike.

Name

dadog

14.05.2016 06:44

Misljenja sam vjerovatno vecinskog dijela RS,da nisu trebali biti odrzana u isto vrijeme,a drugo da nista promijeniti nece u buducnosti.

ODGOVORITE
Name

Re TB

14.05.2016 06:44

Izdali su sve u savezu su sa SDA ta ista SDA koja je klala Srbe

ODGOVORITE
Name

TB.

14.05.2016 06:55

Pametnjakoviću sa kim je SNSD vršio vlast na nivou BiH dok je bio pozicija ?

Name

Sasa

14.05.2016 06:58

Al snsd nikad nije radio opstrukciju prema RS kao sto radi savez za promjene. Blokirate sve sto ide u korist RS samo da bi srusili snsd a narod to sve ispasta!

Name

Milo

14.05.2016 07:14

Milo ili Mile lopovi oba. Osam godina Mile i SNSD dijele pogaču na BH nivou sa SDA i SDP-om i sada oni pričaju o izdaji. Ko je legalno izabranog predsjednika Nikolu Poplašena izbacio iz Banskog dvora? Mile! Ko je na tenkovima SFOR-a došao i srušio legitimnu vlast u RS? Mile! I ko je onda izdajnik i strani plaćenik? Odgovor je kristalno jasan! On će zakuvati i pobjeći u vilu na Dedinju, a ti sirotinjo gini za ideale. Hoće li njegov sin stati na prvu liniju? Neće! Moj otac je dao život za Srpsku, dok je on švercovao Marlboro i on je sada patriota, a članovi moje porodice izdajnici. Sramota!

Name

re.Saša

14.05.2016 07:21

Kakve opstrukcije,što hoće da pametno utroše novac i ne daju lopovima da raspolaže sa istim.Jeste li svjesni da smo dotakli dno sa SNSD vlasti za ovih 10 god?Jeste li svjesni da ste podjelili srpski narod na SNSD i ostali,da li mislite da samo vi i vaše pristalice treba da živite i trošite te zajedničke pare ili je bolje možda otvoriti koje radno mjesto i zaposliti omladinu? Vaša je politika samo sebi drugi neka crknu.E neće moći više prijatelju.

Name

Igy

14.05.2016 07:24

SNSD je naprotiv vršio najveće opstrukcije, sve živo su blokirali! Da nije bilo SZP malo sutra bi izvozili u EU i Tursku... samo kad se sjetim nesposobnog Radmanovića, koji namjerno nista korisno nije radio. Ko ide protiv interesa naroda, procijeni sam.

Name

Obrazovanje

14.05.2016 07:25

Problem nije SNSD nego Milorad Dodik, vi niste SNSD, Dodik je SNSD, Vi ne znate ko ste. On diše za vas, on priča za vas, on misli za vas, vi nemate mozak, glas ni ime jer za takve u SNSD-u nema mjesta. Tamo samo treba dići ruku i zaokružiti broj. To je prava demokratija, kada vam Milorad komanduje "aport" iz Trna se autobus vraća u Trebinje. TO JE DEMOKRATIJA

Name

Top

14.05.2016 07:26

Kakva glupost. Pa na nivou BiH koalicije nikada nisu platformske. Uvijek ucestvuju najmanje dvije partije od svih naroda da bi to moglo da se oformi. Znaš li ti uopste kako se glasa u BiH parlamentu? Tamo se odluke donose gotovo jednoglasno. Pogledaj transkripte sa sjednica. Vidjećeš da je gotovo uvijek SNSD glasao za. Naročito za prenos nadležnosti.Naročito kad su bili u koaliciji Sloga.

Name

VETERAN

14.05.2016 07:34

SASA,NEMAS TI POJMA ...SHVATI DA MI NEMAMO NI ZA HLJEBA AKO NAM NE POMOGNE FEDERACIJA I BOSNA I HERCEGOVINA...DODIK I NJEGOVA KLIKA UNISTILI SU RASPRODALI SVE ZA SVOJE DŽEPOVE..TI ZIVI OVAKO JA NECU...SMRADOVI MORAJU POLOZITI RACUNE ..DODO DABOGDA TI U KUCI BILI PROTESTI SMECE BAHATO,ZAVADJAS NAROD..

Name

SAMO ISKRENO

14.05.2016 08:18

KAD SMO DOBILI ZAJEDNICKU VALUTU 1998.Disktikt Brcko 2000 .Vojsku 2006. Himna Grb 2008.Mnogo jos . Stranke imaju svoj sistem i drzava nikad nije uz narod bila vec napaceni narod uz drzavu . DAJMO POSALJIMO IH SVE U PENZIJU NEK ZABOLJAJU SVOJE UKUCANE NAMA JE DOSTA NJIHOVIH IGARA . HOCEMO MLADE LJUDE I BORCE NA CELU KOJI SU SVE STVORILI TO DVOJE KAD POVEZEMO BICE NESTO . SAMO ISKRENO

Name

Re VETERINAR

14.05.2016 14:31

NEMAŠ ZA HLJEBA ALI ZA INTERNET IMAŠ...SIKTER!

Name

GACKO

14.05.2016 06:48

Evo krenuli i mi iz Gacka pojes dva kila mesa u Jablanici, da nam daju degenek u Banja luci pa polako doma.

ODGOVORITE
Name

Tuzla

14.05.2016 06:56

Sretno i ne dajte se

Name

Janjetina

14.05.2016 06:59

Kovačević, Komadinovo Vrelo ili Zdrava Voda, moja preporuka... Joj a imaju i one lepine s kajmakom u Čelebićima, mmmmmmljac....

Name

TB.

14.05.2016 07:05

Ko će udariti na silne Gačane ? Bez brige brate oni su samo ušminkane p..ke.SRETNO

Name

Simo

14.05.2016 07:24

A vi ste Dodikovi čim imate za pečenje. Dodo plaća sve.

Name

re Gacko

14.05.2016 07:25

Krenulo je 30 Gačana. Banjaluka se već trese od straha.

Name

@GACKO

14.05.2016 16:32

Ti nisi iz Gacka.Mozda ustvari jesi al musliman koji se iselio pa je sad u Jablanici.

Name

ODGOVOR: RE TV

14.05.2016 07:00

Da imas imalo casti i mozga poklopio bi se i cutao. Sve ste unistili i razvalili a sa sda ste bili 20 godina i poslije zadnjih izbora se potrcali njima i slikali se ispod ljiljana i zastave zelene da bi bili u vlasti. SRAMOTA FUJ BAGRO JEDNA KOGA LAZETE!

ODGOVORITE
Name

Лаки

14.05.2016 07:02

Додикови полтрони стварно немају појма.Фино вас човјек пита шта је савез за промјене издао. Увјек је одговор у савезу су са СДА и друго ништа.

ODGOVORITE
Name

ZAR...

14.05.2016 08:49

...IMA NEŠTO GORE?

Name

x

16.05.2016 11:05

Naravno da ima gore: savez Dodik - Čović. Njegov savez sa HDZ-om koji nam je pobio hiljade i protjerao stotine hiljada sunarodnika.

Name

Petak 13.ti u subotu

14.05.2016 07:05

E danas ce biti ovakvih vijesti: Braco Srbi, upavo su zaustavili 50 autobusa vehabija koji su krenuli da ruse Srpsku; Upravo smo primili telegram podrske od Putina licno; I Kina ne ja nasoj strani; Svicarska nam je odlucila pomoci i oni su uz nas jer znaju da smo bogati....

ODGOVORITE
Name

Oprezni

14.05.2016 07:10

Je li dobro obezbijeđen Biro za zapošljavanje, mjesto gdje se čuvaju evidencije nezaposlenih..?? Ima razloga, jer mogli bi beznadežno nezaposleni da provale, zabarikadiraju se i u birou ostanu do samoga kraja, na vijek vijekova.

ODGOVORITE
Name

Rade

14.05.2016 07:42

Napred Mile,danas cemo dokazati da ce nas vise biti zadovoljni nego nezadovoljni u RS

ODGOVORITE
Name

Obrazovanje

14.05.2016 07:55

Uvrijediću Magarca ako te nazovem njegovim imenom. Kakva je to kuća u kojoj su roditelji zadovoljni a djeca nisu.

Name

re obrazovani

14.05.2016 16:24

A kako ti sve znaš. Šta si ti baba Vanga! A bolida ljudi!

Name

Don

14.05.2016 07:50

Srbija ne graniči sa RS, već sa BiH. Te ljude je jedino DGS mogao vratiti sa granice. Tek poslije bosanske granice dolazi RS. Ovo sa ovim skupom će biti, tresla se gora, rodio se miš.

ODGOVORITE
Name

domi

14.05.2016 07:55

EJ CRNI PRESJEDNICE,AL PODIJELI NAROD!SRAMOTA

ODGOVORITE
Name

jota

14.05.2016 14:14

Znači muka mi je od ovih komentara, podelili su narod svi, nećete krivicu bacati samo na jednoga, svi su zlo! Drago mi je sto su Banjalučani položili ispit danas i jednima i drugima rekli da se gone u pm. E sad bi ja samo kao Banjalučanin predložio da pravimo proteste i po drugim gradovima. Da npr mi dodjemo u Bijeljinu da protestvujemo, ili Trebinje, ili Doboj, pa da vidimo gde ćemo završiti!

Name

Bogoljub

14.05.2016 08:09

Ovog puta mogu samo reci,jadna policija,siroti ljudi ni krivi ni duzni u sendvicu.Okolo ne sposobna opozicija i narod na narod.Kome ovo treba? Kome ovo donosi nesto dobro?Zasto se ovakve stvari ne resavaju na izborima?Ovo je pocetak kraja Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

Jana

14.05.2016 08:13

Tuzno brate tuzno...ne trebaju nama hrvati i muslimani...sami cemo se poubijati izmedju sebe... Molim se Bogu da svi ucesnici i protesta i kontraprotesta ostanu zivi i zdravi... Politicari zrtvuju sopstveni narod da bi ostali na vlasti ili da bi vlast preuzeli...a cilj je isti...

ODGOVORITE
Name

majka troje djece

14.05.2016 08:13

Ljudi shvatite da ovako ne može dalje narod je gladan samo jedan dio živi na račun nerada i sile jednog čovjeka, djeca nam zatuplju od bahatog ponašanja presednika sramota me kao osobe da ljudi ne razmišljaju svojom glavom i odlučuju sami o svojoj porodici i djeci koja nemaju perspektivu u svoj državi a ne državi jednog čovjeka, dozovite se pameti i preuzmite odgovornost za borbu za svoju porodicu i svoju državu

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

14.05.2016 08:24

Bravo, sve tacno!

Name

brzi

14.05.2016 08:48

Drzite SE ljudi.J*be lud zbunjenog.

Name

IMAŠ. . .

14.05.2016 15:00

...PRAVO BRZI...OVA MAJKA TRI PUT' STRADALA...

Name

Брука и срамота

14.05.2016 08:14

Сада сам прошао поред автобуса гдје се окупљају демостранти и кловнови за одлазак у Бања Луку. Преко 20 аутобуса. Кловнови мирно улазе у луксузне автобусе ДНС-а, док су додиковци у мало старијим. Сви су нашминкани , дотјерани, затегнути. Пароле трпају у гепек. Сви задовољни и насмијани. Камере све снимају, форографију супротну страну и прстима упиру. А супротна страна, у доста мањем броју, улази у старе олупине, махом довежене из Федерације (види се по називу фирме), гдје их претресају као на царини. Видим само на једном пише ПДП, и ништа више. Овдје сам препознао многе. То су стари борци- војниви, као и дјеца погинулих. По одјећи се види ко су и шта су. Попиција на сваком кораку. Зато, позивам бањалучане да се одазову овоме протесту као и 1991 када су отишли да бране наш народ у Западној Славонији. Барем њих неће претресати, сликати и личне карте гледати.

ODGOVORITE
Name

TITO...

14.05.2016 15:26

...TI LI SI? KAKAV NADAHNUT TEKST...

Name

odg

14.05.2016 16:30

Upravo sam i ja prošao pored parka je živim odmah iza, video sam sve same limuzine,ne znaš koja je od koje bolja, bilo je bogami dosta i džipova, a izlaze Bosić, Ivanić, Čavić, Crnadak, Borenović, da li je potrebno više nabrajati da ti mozak shvati glavnu poruku koju su Banjalučani danas poslali svima.

Name

gladni

14.05.2016 08:16

Nezadovoljnih ima 90 % samo to neće svi da priznaju. Narode mi smo pokradeni i nemamo žute "banke" na državnom računu ,ostali samo krediti.Ko je kriv ? Svi smo krivi .Sami smo glasali ,a najviše su krivi oni što uopšte nisu glasali jer oni sad najviše i kukaju. Nema ovde izdajnika .Izdajnici su bili 90-tih .Danas smo svi zabrinuti ,ne zbog protesta nego zbo toga hoćemoli imati šta jesti ,pošto posla nema industrije nema ostali samo prirodni resursi i to pitanje do kada .Koncesije su opasna rabota. Uglavnom svi se slažemo nije dobro i živimo loše dok šaka političara živi Extra i na poziciji i u opoziciji .Oni imaju po 2,3 pa čak i 4 radna mjesta a narod 1 ili nijedno i to jedno 70% minimalac. Znači treba nešto mijenjati ,ili vandredni izbori ili selimo se braćo nema nam druge ,bar neće moći krasti kao do sada .Ja im više neću plaćati Pdv i ostale takse ako nešto ne dogovore i spasu što se spasti da .

ODGOVORITE
Name

nota bene

14.05.2016 08:21

Veci dio tih policajaca ce biti rasporedjen na trgu republike ne bi li se za lopova skupio forum. Jadni policajci,orace slusati isprazno, nebulozno lupetanje psihopate koji je davno dozlogrdio svakom normalnom covjeku.

ODGOVORITE
Name

sonja dulcina

14.05.2016 08:39

Vi muskarci sto ovdje dajete komentare sta pametujete zar niste na putu prema Banjaluci da branite cast RS ovde imaju pravo na komentar samo majke

ODGOVORITE
Name

Tuzlak

14.05.2016 09:19

Zato jer nismo svi iz RS - ima citatelja iz Federacije, a mi se ne namjeravamo mijesati u stranacke nesuglasice u Banjaluci. Imamo dosta svojih problema, hvala lijepa, a uostalom i vama bi bilo bolje da ne izlazite na ulicu. Eto izbora za par mjeseci, pa neka posteno pobijedi ko je jaci. Meni se ovako sa strane cini da je to Dodik. Sta se to promijenio nakon onih nemira prije dvije godine? Nista, jer su rezultati izbora ostali isti. Mada sam protiv vlasti na svim nivoima, opet smatram da se demokratski izabrana vlast ne mijenja na ulici, vec na birackom mjestu. A do izbora, ovaj cirkus ce se zaboraviti...

Name

Vuk

14.05.2016 08:44

Sirotinja raja protiv budzetlija,da nije jadno bilo bi smijesno!

ODGOVORITE
Name

jah..

14.05.2016 08:49

"niko ne sme da vas bije..."

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

14.05.2016 08:59

Kako izgleda došlo vrijeme za unutarsrpski obračun. Sada kada su većine (mislim na sve narode) raz..bali manjine došlo vrijeme za obračune unutar nacionalnih skupina. Ko se jednom nauči da razbija taj to radi cijeli život. Tako nam i treba...svaki narod ima vlast kakvu i zaslužuje. Ali nismo mi krivi, krivi su ovi, krivi su oni, itd...ne, mi stvarno nismo krivi, mi smo glupi i zato nam nema pomoći!

ODGOVORITE
Name

brzi

14.05.2016 09:04

I ja protestujem zena mi nije ptipremila rucak.

Name

Pellegrino

14.05.2016 10:54

Jadni mi Srbi,nikad pameti...

Name

Beg

14.05.2016 09:02

Evo ja sam budzetlija i sjedim pijem kafu i boli me ona stvar sto cu ici u BL. Idu samo polttoni i kukavice. Ljudi koji imaju svoje JA, ne podljezu nikome!

ODGOVORITE
Name

TEENWOLF

14.05.2016 09:14

PADAJ DODICE COVJECE.

ODGOVORITE
Name

Željko

14.05.2016 09:18

Prati li neko izveštavanje Pink televizije? Dno novinarstva, klasičan primer medijske manipulacije i ljudi koji ne znaju kako je u RS-u poverovaće lažima Pinka. Mitrović je Vučićev poltron a Vučić podržava Dodika. Ko god dođe danas kao podrška Miloradu Dodiku da Bog da mu ne rodilo ni njivom ni šljivom i sve im se osušilo živo. Borci prose po Banjaluci isto kao što su prosili borci u Beogradu posle prvog svetskog rata. Istorija nam se ponavlja. ČUJTE SRBI! PINK VAS LAŽE! DODIK VAS LAŽE! SISTEM VAS LAŽE!

ODGOVORITE
Name

Re Zeljko

14.05.2016 09:37

Svi Beogradski mediji, portali,intelektualci, analitičari, crkva??????????

Name

Željko

14.05.2016 09:44

Ne treba ti znak upitnika. Mediji, Patrijarh, svi tzv. analitičari, ovi izrodi od naroda na trgu Krajine su se prodali i lažno izveštavaju i lažu narod. Dodik je najveće zlo koje je zadesilo RS. Vučić je novi Dodik.

Name

odg

14.05.2016 17:20

Da bi pričala o lažima i pojmu sistem, prvo bi trebala da znaš šta znači sistem, sistem ti je dete moje i pozicija i opozicija i je.u te u mozak i jedni i drugi, a sad pola njih krka jagnjetinu i prasetinu zajedno! Nadam se da ti je sad jasno. A ovo što se danas desilo je jedan klasični fijasko i jednih i drugih. Hvalja ti Banja Luka na tome!

Name

majka tri odrasla sina

14.05.2016 09:19

Moji su po belom svetu! Suprug i ja u sestoj deceniji sami u svojoj kući! Sva trojica sinova bili bi danas u parku Mladen Stojanović! Valjda sam vam dovoljno rekla!

ODGOVORITE
Name

Vladimir Dutina

14.05.2016 10:55

Kako su ti po belom svetu kad su bili na protestu?

Name

palijativna metoda

14.05.2016 09:23

Dodikovih pristalica ima već sada 50000, Savez za promjene se danas ugasio, nemaju 3-4 hiljade na skupu. Ovo je lud narod i slijep. Zbogom živote.

ODGOVORITE
Name

x

14.05.2016 09:48

Ne laži nesrećo: eno ti web kamere sa vrha nebodera na trgu pa vidite istinu. Nema ih više od 2.000 - 3.000. dimenziej trga su vam 100 x 40 m + maksimalno sjošt toliko na bulevaru i pored. Narod raštrkan, udaljen po metar jednog od drugog na manje od pola ovog brostora... Za sada.

Name

Željko

14.05.2016 09:49

Trg oko 2000 ljudi, Park oko 5000 ljudi za sad.

Name

Tuzlak

14.05.2016 09:52

Tako je bilo i kod nas - skupila se rulja, krenuli da ruse i pale, kamenuju policiju, i onda posli da prave kao nekakvu "narodnu vlast" koju narod nije podrzavao. Na izborima ljudi opet glasali isto i kraj price. U RS zivi milion i kusur ljudi - nece im valjda par hiljada stranackih aktivista iz bilo koje politicke opcije birati vlast? Ko ce onda pitati ostatak naroda? Sta ce nam onda izbori? Bolje je da novac za izbore potrosimo na pametnije stvari, a prepustimo politickim liderima da unaprijed dogovore rezultate... Dok se to ne desi, a nece se desiti, valja napraviti stranku, program, odabrati kadrove, skupljati podrsku, i osigurati par stotina hiljada glasova. To je dosta teze od nosanja transparenata i vozikanja autobusima.

Name

za x

14.05.2016 09:55

Ne lazi molim te, web kamera banja luka trg krajine ne radi danima, jos od otvaranja ferhadije, tako da...

Name

Željko

14.05.2016 10:14

Park oko 10000, Trg oko 4000 za sad

Name

M

14.05.2016 10:51

Ne lazi dobro se vidi da u parku ima duplo vise ljudi. A kada se uzme u obzir da su ovih 80 posto na trgu primorani da dodju,sve je jasno.

Name

MutaTuta

14.05.2016 13:33

Koga lazete? Bio sam tamo sa kolektivom pod prijetnnom otkaza. Ljudi su tek sad izrevoltirani. I ukupno je bilo7-8000. Izmedju grupica je mogao autobus prolaziti. Samo ispod bine 30m su bili najvatreniji Bajini navijaci. Njih 1000. Ostalo pod prijetnjom doslo i nadgledano.

Name

majka troje djece

14.05.2016 09:40

Jadan je onaj čovjek koji dozvoli da ga gluplji i pokvareniji vodi kroz život, mi smo dobar narod samo TREBA DA SE OPAMETIMO I ODLUČIMO DA HOĆEMO DA ŽIVIMO NORMALNO, DA SE POŠTUJE OBRAZOVANJE, ZNANJE, MORAL I PORODICA KAO OSNOVA DRUŠTVA, DA ŠIRIMO LJUBAV SA DRUGIMA A NE BILO KOJU VRSTU DESTRUKCIJE, I TEK TADA MOŽEMO DA RAČUNAMO NA BOLJI ŽIVOT, ALI NE SA SADAŠNJOM VLASTI, MI ODLUČUJEMO DALI SMO ZA NAPREDAK ILI ZA STANJE KOJE ODGOVARA NEPISMENIM, LOPOVIMA I NEMORALNIM LJUDIMA, VJERUJEM U SVE DOBRE LJUDE I USPJEĆEMO U TOME

ODGOVORITE
Name

Dragan izsipova

14.05.2016 09:41

Zivio Kiki

ODGOVORITE
Name

Tanja BL

14.05.2016 09:42

Ma nemojte samo da mi DRONJAK I SUKALO vode Republiku Srpsku! Ne daj Boze, gluHo bilo!

ODGOVORITE
Name

za Tanja

14.05.2016 10:27

Bravo Tanja, slažem se s tobom. Dva neviđena baksuza !

Name

DE GOTHIA

14.05.2016 10:41

A ŽELJKICA, ĐOKIĆ, TEGELTIJA, KASIPOVIĆ I OSTALI SU BAŠ CVIJEĆE NARODA... UBIŠE U ZDRAVU LOGIKU SVOJIM PRAZNIM I OTRCANIM FLOSKULAMA

Name

Marko

14.05.2016 10:45

DRONJAK ZA PREDSJEDNIKA, ŠUKALO ZA PREMIJERA

Name

Milorad Dodik

14.05.2016 09:56

Koja sramota. ZIVJELA RS.

ODGOVORITE
Name

Jozo grlic

14.05.2016 11:58

Lako je Miletu pjevat opljačkao je RS a sirotinja nema sta da jede, sram da ga bude, dabogda mu pusto ostalo

Name

car.

14.05.2016 16:29

Milorad,promijeni već jednom tu otrcanu,nepravise lud.pesma ti je zastarala.

Name

budući stanovnik Novog Zelanda

14.05.2016 10:03

Sjasi Murta da uzjase Kurta !!! Jedni kradu a drugi bi guzicu za vlast prodali Svi gledaju koliko je ko ukrao a planova za buducnost nema - buducnost im se ogleda u osvajanju/ostajanju na vlasti a potom u prozivanju one suprotne strane. Lopove treba naci/osuditi ali ne mozes cijeli drzavni aparat koristiti u tu svrhu......treba neko i o prosperitetu gradjana razmišljati / raditi / stvarati I na kraju....ko posljednji izadje nek' ugasi svjetlo

ODGOVORITE
Name

Парк

14.05.2016 10:20

Тренутно се налази око 5-6 хиљада људи, атмосфера је супер, све је мирно , осим што од узвика и пиштаљки озвучење је слабо.

ODGOVORITE
Name

Kowalski

14.05.2016 10:34

Sluša li neko šta ova budaletina galami u megafon. On će čistiti gvozdenom metlom.

ODGOVORITE
Name

Jovo BL

14.05.2016 10:36

Stanje u zemlji je loše, niko nije zadovoljan. Ali šta mogu da promijene protesti? I da su opozicionari na vlasti (a kad bi došli na vlast, pobili bi se za fotelje: "mnogo krokodila, a mala bara"), nažalost ništa posebno trenutno ne bi mogli da urade. Pošto idu lokalni izbori, pravo mišljenje naroda može da se pokaže kao rezultat tih izbora i zato narode, izađite na izbore, pa "kom opanci, kom obojci." Od preotesta i mitingovanja nikom neće biti bolje i samo možemo da poslužimo kao paravan onima koji nas mrze da naprave gužvu i probleme. Zato braćo Srbi i sestre Srpkinje, dozovimo se pameti.

ODGOVORITE
Name

anti RTRS

14.05.2016 10:38

Kad ovi na RTRS kazu, mitingu vladajuce koalicije trenutno prisustvuje 20.000 ljudi, a mitingu tzv SzP. Drzavna TV i kaze tzv. Pa koga ja moram da placam!!!???

ODGOVORITE
Name

Pogledajte se u oci

14.05.2016 10:40

Jooj, pa Dronjak se obraća ... Joj moj narode na sta ste spali...

ODGOVORITE
Name

Starcevica

14.05.2016 10:42

Bravo glupi narode Republike Srpske. Evo vam dokaza kako mediji od sviju nas mogu napraviti rialiti program. Djelite se na torove pod patrolama da su drugi lopovi i pljackasi a ovi izdajice i patriote. A stvarnost je da ste i jedni i drugi siromasni, krezavi i bez posla. Mislite da ce se danas nesto mijenjati a znate da nece. Dosli ste samo da vas vase vodje vide da ste lojalni. Na jednoj strani Mladicev sin na drugoj Karadziceva cerka. Njih dvojica se nisu slagala ali su imali isti cilj i radili na njemu. Ovo nas podjelise! Zar stvarno ne vidite institucionalnu borbu RS i BiH? I na jednoj i na drugoj strani su srbi. Dakle, i jedni i drugi su ujedno pozicija i opozicija! Zivjeli i srecno danas i jednim i drugim. Ujedinjena Srpska ce ostati i poslije danasnjeg dana!

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

14.05.2016 10:46

Kakva notorna laz.Obisao sam oba skupa kao prolaznik,1 na prema tri je u korist Trga.

ODGOVORITE
Name

kontrapunkt

14.05.2016 14:10

Ono što je bilo u parku, ne bi moglo stati na trg, nema šanse. Najjači skup opozicije od kraja rata. Dodik gubi.

Name

PC

14.05.2016 10:46

Da je sloge kod Srba, pa da se ova dva skupa spoje, bace partijske zastave i parole, i uvis podignu zastave REPUBLIKE SRPSKE, pa da pokazemo svim dusmanima sta znaci CCCC ili SSSS.. a partijske stvari rjesavati samo na izborima ..

ODGOVORITE
Name

Aleksa

14.05.2016 10:49

Ovoliko ljudi da kontrolise 2000 policajaca,boze svasta pa to je nemoguce.

ODGOVORITE
Name

Jovo BL

14.05.2016 12:36

A ko je mogao da zna koliko ljudi će biti prisutno? Svakako je dobro što je naša policija sve imala pod kontrolom i što su se izjalovile nade onih koji su govorili:"Danas počinje rušenje Republike Srpske!" Živjela Republika Srpska!!!

Name

Realist

14.05.2016 10:49

Bruka i sramota!!!! Zao mi je zivota datih za ovu nasu malu republiku da bi se lopovi sa obje strane danas sepurili po Banja Luci. Samo jedni druge optuzuju a isti! Strasno! Strasno! Jadne majke onih jedinaka i ostalih koji su dali zivote za ovo sto smo danas docekali! O ,Boze,oprosti im jer ne znaju sta rade! Otrijezni se narode,dodji sebi!

ODGOVORITE
Name

Borac

14.05.2016 10:53

Ovo je miting lopova protiv lopova. Znamo mi da su to iste fele. Kako ih nije stid i jedne i druge. Samo ako bi se pojavila kakva nova lica izasao bi na miting a da se borim za lopove iste nisam vise ovca.

ODGOVORITE
Name

Francuz

14.05.2016 10:53

Ravnoteza :) u parku stoji 4000 policajaca u civilu u masi ..

ODGOVORITE
Name

Gradjanin

14.05.2016 10:55

Kakve promjene?! Pa jedina promjena sa ovima iz SZP je ta sto ce nam umjesto rusa i srba sve pokupovati arapi! Pogledajte sta se radi na Trebevicu i opstini Istocni Stari grad! Pa to jesu velike promjene jer srpska zemlja ode u ruke arapa!

ODGOVORITE
Name

dan

14.05.2016 10:57

Realno na Dodikovom mitingu se okupilo 5 do 6 hiljada, a na mitingu Otporasa ne vise od 3 do 4 hiljade, a to sto i jedni i drugi preuvelicavaju broj ljudi poput Jelene Karleuse je stvar srpskog folklora

ODGOVORITE
Name

hamis

14.05.2016 10:58

Sad nam predstoji prepucavanje ko je vise skupio pristalica.Niti ce opozicija skupiti 40 000 ni pozicija 30 000 a najbitnije je da je srpski narod pokazao da nije glup i da njime ne mogu hohstapleri u vlasti i opoziciji manipulisati.Mrs more i jedni i drugi i cizmice i dronjci spremni ste za vlast u sopstvenom narodu mrtve brojati.Mrs bagro 20 godina zivite i jedni i drugi na grbaci naroda

ODGOVORITE
Name

Francuz

14.05.2016 11:09

Bravo za komentar .. svaka ti je na mjestu ..

Name

Nekad i sad

14.05.2016 11:01

Uvodni dio Vaše vijesti upravo oslikava ko je bio dr Radovan a ko general Mladić. Doktor Karadžić patriota i covjek koji je predvidio crne dane, a general Mladic je tih godina (1990/91) spavao jugoslovenski (komunistički) san. Vremenom se on probudio, hvala Bogu. Hvala im obojici, al da se zna ko je kako mislio nekada.

ODGOVORITE
Name

Srbin

14.05.2016 11:02

Zivio savez za promjene stop mafiji i korupciji.

ODGOVORITE
Name

MALO IH JE

14.05.2016 11:03

Kod Dodika nema ni 2000 ljudi.

ODGOVORITE
Name

NADA

14.05.2016 11:03

Ovo je dokaz da Dodik voli samo novac i bogastva RS koju on krade cijelo vrijeme! Voli RS to je tacno jer je pokro i moze da krade i usvaja teritorije, firme i sve sto pozeli a bijeda umire! Bijeda mora da radi za sitnu paru a Dodiku se trpaju dzepovi milionima EURA nije KM! ZASTO DODIK NIJE SINA POSLO U FABRIKU ZA !==KM DA RADI KO SVI NORMALNI LJUDI_SIROTINJE? JER DODIK VOLI SR DODIK VOLI SVOJ SRBSKI NAROD DA SAM UBIJA! OVO JE DOKAZ; DOVEO JE SVOJ NAROD PROTIV SVOG NARODA DA UBIJA SVOJ NAROD KOJI SU PROTIV NJEGA I NJEGOVE KRADZE! KAD SE RADI O NJEGOVOM DZEPU I NJEGOVOJ POZICIJI I NJEGOVOM KOMADU HLJEBA ONDA JE SPREMAN SVE SRBE POBITI SAMO DA SE ON NE ODREKNE BOGASTVA SR! SUTRA CE MOZDA DOBITI POMOC OD SDA ILI DRUGE DRZAVE SAMO DA SE SPASI NAROD DA NE POUMRE OD SLIJEDECEG MIJESECA PA CE OPET TAJ NOVAC DODIK I NJEGOV SIN NASLIJEDITI_POKUPICE SVE A VI ZVIZDITE I JEDITE PSE! TO JE VAS PRIJATELJ RS I SRBSKOG NARODA! GLEDA SVOJ NAROD KAKO PATI I UMIRE GLADZU! NADAM SE DA CE NAKON VASE DANAS DEMONSTRACIJE NAUCITI SE PAMETI I BOSANCI U FEDERACIJI PA CE SLIJEDECE DEMONSTRANIJE NAPRAVITI I ONI DA SKINU LOPOVE SA VLASTI A SIROTINJA ZAUZETI POZICIJU VLADE JER SU PISMENIJI I SPOSOBNIJI DRZAVU IZVUCI IZ PAKLA I SIROTINJU POMOCI DA SE PODIGNU NA NOGE! DOSTA JE LOPOVLUKA! DOSTA JE KRADZE NARODA! DOSTA JE UBIJANJE VLASTITOG NARODA! OVO JE GORE ZIVOT NEGO U RATU! OVO SU UBICE! IZEDBEGOVIC JE POSTAVIO ZENU ZA DIREKTORA SVIH BOLNICA!? ZASTO? JEL NIKO NIJE PAMETNIJI DOKTOR OD NJEGOVE ZENE ILI JE TOLIKO JAK I SNAZAN DA VLADA BiH KO DA JE IMOVINA NJEGOVOG OCA? OTKAKO JE IZEDBEGOVIC ALIJA NA VLAST DOSO LJUDI NEMAJU VAZDUHA U SVOJOJ DRZAVI! SAMO LAZ I OBECANJA! RATOVI NAS SNADZOSE; RASTURISE SVOJ VLASTITI NAROD! ZAR TO NISU UBICE SVOG NARODA? STA CE BITI SUTRA KAD SAV MLADI NAROD ODE; STARCI POMRU CIJA CE DRZAVA BITI VLASNISTVO? I DODIK; VUCIC; IZEDBEGOVIC;COVIC CE JEDNOG DANA NE STATI KO CE ONDA DRZAVOM VLADATI? OPET DODIKOV SIN/ KCI/ZENE/ZETOVI/SNAHE/UNUCADI; COVICEV; VUCICEV I IZEDBEGOVICEV! TOME NEMA KRAJA! RUMUNI SU CAUSEVSKOG SKINULI SA VLASTI I KAZNILI ! DODIK IGRA IGRU SA VAMA I VLADA SA SVOJIM NARODOM KO PUTIN! NE SMIJES NISTA RECI PROTIV NJEGA ILI CES BITI UNISTEN! CIRKUS! SKIDAJTE DZUBRADI SA POZICIJA! UDRUZITE SE NARODE PO SVAKU CIJENU JER I TAKO UMIRETE OD BOLESTI I GLADI!

ODGOVORITE
Name

TI PREĆERA!

14.05.2016 19:05

SAMO SI TREBALA KOMENTAR NAPISATI...KO ĆE TI TO ČITATI...

Name

x

14.05.2016 11:05

Park: narod na površini 120 x 80 m, Trg: 60 x 60 m. Koliko god da je naroda u hiljadama duplo više ih je u parku a njihova energija je neuporedivo veća nego onih nateranih nesretnika na trgu. Vala, hvala i ovim drugima što ne skrivaju svoju pasivnost.

ODGOVORITE
Name

Gagi

14.05.2016 11:06

Budite realni u parku nema ni 5000 hiljada na trgu oko 10000 i to je realna slika ocemo bilo kada govoriti istinu i to je to 15000 clanova svih stranaka zajedno je na oba mitinga..pametan narod je sa svojima i gleda ovaj ja

ODGOVORITE
Name

Republika S

14.05.2016 11:14

Čestitam narodu RS i pored tolike mobilizacije pritisaka svih stranaka ukupno na oba skupa nema ni 20000 hiljada ovo je pobjeda ljudi koji misle svojom glavom

Name

ribizla

14.05.2016 16:37

Gagi, nepismena si budala. Park je površinom 20 puta veći od trga. Park je izledao prilično popunjen. Masa se skupila tek oko 13.00h. Kad su nakon skupa, ljudi izašli na ulicu i krenuli prema Malti bilo ih je ko pljeve. Više od 15,000 sigurno.

Name

Očevidac

14.05.2016 23:10

Slažem se da je bilo više od 15 000 ljudi lično sam vidio, veoma fascinantna povorka i naravno energja ljudi. Ovo je sasvim dobra signal Dodiku da ne prospava noć.

Name

građanin

14.05.2016 11:08

Ko ih je to začas prebrojao??????

ODGOVORITE
Name

seka

14.05.2016 11:12

Da na Trgu oko 25000 a u parku 5000-6000 hiljad

ODGOVORITE
Name

diplomirani inženjer

14.05.2016 16:43

A ti si istovremeno bila i na trgu i u parku. Pa znaš.

Name

đop

14.05.2016 11:12

Nemaju skupa 20000.dosli su samo govnari koji imaju interes ili koji se nadaju da ce imati.a posteni ljudi rade svoj posao.sami sljam na vlasti.dodik.cavic.bosiv.tegeltija.ivanovic.djokic.cvijanoviv.svi su puni kao brodovi.a vi sirotinjo sisaj

ODGOVORITE
Name

rs

14.05.2016 11:13

Zar 8000 ih ima na budzetu.mimo policije i zdravstva.strasno koliko ih se zaposlilo.

ODGOVORITE
Name

BL

14.05.2016 11:14

Xaxaxa 12 000 nebudite smjesni, nema ni 5000 u parku, ovdje sam i gledam

ODGOVORITE
Name

IH

14.05.2016 11:15

Malo su brojke o prisutnim na mitinzima zamijenjene.

ODGOVORITE
Name

Francuz

14.05.2016 11:15

SRBI SE NE DIJELE CCCC velika vecina je ostala kuci ... okupili se partijasi .. bravo narode moj nedaj da te iko dijeli ..

ODGOVORITE
Name

Sss

14.05.2016 11:17

Malo pecem rostilj i gledam tv prenos.Pivo i tako...

Name

RE: SSS

14.05.2016 18:29

Исто сам и ја, роштиљчић скроман и ракијца, салата. Ма уживанција и наравно на крају велики СМИЈЕХ!

Name

Ja

14.05.2016 11:15

Nigdje u svijetu nema ovo da pozicija org. Protest zbog opozicije i svakom je jasno zasto se dik bori na vlasti da ostane

ODGOVORITE
Name

Sumadija

14.05.2016 11:17

Kao neutralac mogu vam reci, da kod Dodika na mitingu ima bar tri puta vise ljudi.I meni se u Srbiji ne svidja Vucic i njegova politika ali je narod tako glasao.Onaj ko poziva na nasilnu promenu vlasti, ne zeli dobro srpskom narodu.Pozivam bracu preko Drine da smire strasti i menjaju vlast na izborima.

ODGOVORITE
Name

SNSDovac

16.05.2016 11:23

Ja kao SNSDovac moram priznati da je vas u parku bilo tri puta više.

Name

mirko

14.05.2016 11:21

Netacni su vam navodi o broju ljudi,mnogo ih je vise na trgu

ODGOVORITE
Name

Sumadija

14.05.2016 11:35

Prijatelju, koliko mogu videti preko prenosa, tako mi izgleda.Zabrinut sam medjutim sto se sa mitinga opozicije upucuju pretnje aktuelnoj vlasti a to nije dobro.Mislim da ce opozicija pokusati najgore,"ukrajinski scenario".Ako se to desi, nece biti dobro Srbima u RS!

Name

Tb

14.05.2016 11:25

SZP se raspada!!!

ODGOVORITE
Name

Игор

14.05.2016 11:25

ахахахахаха.....морате пребројати поново

ODGOVORITE
Name

sonja dulcina

14.05.2016 11:25

RTRS se nije udostojila da emituje prenos mitinga a hoce rtv taksu sram ih bilo.Sve pohvale za TV BN

ODGOVORITE
Name

sramota

14.05.2016 12:37

Malo Bajinih doslo i recenO NE PRENOSI.

Name

Gradjanin

14.05.2016 11:25

Ni gore zemlje ni losijeg naroda!

ODGOVORITE
Name

rakija pa

14.05.2016 18:01

Vati se ti druze Bureka.

Name

Doboj P

14.05.2016 11:26

Xa 12 000 ? Pa nema ni 4000 u parku, cista laz.

ODGOVORITE
Name

n

14.05.2016 11:36

Naravno da nema naroda kada režimska štampa i mediji javljaju da će biti nereda,rata,da su ubačeni ljudi sa strane da naprave haos,pretnje...

ODGOVORITE
Name

Ogi

14.05.2016 11:37

12 000??? :D podijelite sa 3 i toliko ima ljudi . Ja zivim u BL u zgradi preko puta parka.

ODGOVORITE
Name

ko

14.05.2016 11:42

Tako je BOTE ILI BOTOVI SNSD !!!

Name

lav

14.05.2016 11:39

Vukan je kralj!

ODGOVORITE
Name

gavrilo

14.05.2016 11:41

Zašto lažete? Ja sam u BL. Dodik ima preko dvadeset hiljada,a opozicija nema ni šest.

ODGOVORITE
Name

x

14.05.2016 11:47

E moj druže, da ti nisi u Banji Koviljači? BAJAzit već poslije pola sata soliranja utekao. Nigdje nikoga na trgu. To pokazuju veb-kamere, BN ali i druge TV stanice.

Name

odg

14.05.2016 17:06

Upravo tako, na trgu je bilo puno više ljudi, preko 20000 sigurno mislim i slepom je očigledno, došli, podržali, rekli svoje i otišli mirno kućama, pa neće satima čekati da bi vama bilo jasno da ste doživeli fijasko. Ne znam u čemu je tu problem.

Name

x

14.05.2016 11:43

Dodik bukvalno pobjegao poslije pola sata. Trg krajine je već ispražnjen! GOTOV JE!

ODGOVORITE
Name

Beli

14.05.2016 11:45

Ljudi ne volim Dodika ali posteno treba reci da ih je tamo mnogo mnogo vise..ne mogu da vjerujem..!

ODGOVORITE
Name

Lazo

14.05.2016 11:45

Park je prazan mozda samo 3-4 hiljade ljudi.Dodikovaca je dosta vise 15 hiljada.Ne obmanjujte narod

ODGOVORITE
Name

x

14.05.2016 11:50

Sva je sreća pa živimo u 21. vijeku. Biće snimaka koliko hoćeš. Sve se razišlo na trgu - nema niko, o čemu ti pričaš?! A bilo ih je do pola trga, maksimalno 8.000. Mada broj i nije toliko bitan, mnogo bitnije je što se opljačkanom narodu ne ide kući, imaju volju da ruše bandu.

Name

Vrle

14.05.2016 11:52

Bio sam na Trgu Krajine bilo je 5000 maksimalno 6000 ljudi i to mogu precizno reci, Mile je zapjenio, mislio je da ce biti pet puta vise ljudi, za 3 minute se Trg ispraznio prema tome nema govora ni o pola od 15000. Za Park ne znam nisam bio.

Name

sonja dulcina

14.05.2016 11:46

Gdje slonovi jedu i mrve su krupne

ODGOVORITE
Name

Viki

14.05.2016 11:48

SNSD botovi daju sve od sebe da minimiziraju skup opozicije !

ODGOVORITE
Name

Jovan

14.05.2016 11:52

Kakva laz,nevjerovatno..... Ja sam tu i ima u parku ne vise od 5000 ljudi,a bogami trg i centar su puni sto jest,jest

ODGOVORITE
Name

LOSMA

14.05.2016 11:57

Haj.nemoj lagat, trg je prazan vec 20 minuta

Name

x

14.05.2016 11:58

Ponoviću, još jednom: hvala Bogu postoje snimci kamera. Pukli ste brale ko zvečka! Mnogo bitnije jeste da Narod u parku ima energiju, volju i želju da nešto čini a oni jadnici se raziđoće poslije samo pola sata. Pošumljeni dio parka ima dimenzije 200 x 300 m a trg sa bulevarom 120 x 60 m. Snimale kamere, maksimalno je bilo na trgu pola ovog prostora.

Name

ttttt

14.05.2016 14:56

Dal je moguce da se raspavljate koliko je gdje bilo ljudi?? Zna se da je na Trgu bilo manje ljudi i to dosta manje. Znamo svi koliko je bilo gdje. Ako ce vam biti lakse samo govorite da je na Trgu bilo vise iako ne znam zbog cega. Jeste, na Trgu je bilo vise ljudi.

Name

neutralan

14.05.2016 11:53

Obisao oba skupa i zajdno nisu okupili 12000. Onaj mali Kostic i zena mu zaposkeni u mtel u, a nama prica kako je ponizen. Svi samo hoce vlast, a narode glupi ti vidi sta cea sutra jesti.

ODGOVORITE
Name

Srpska

14.05.2016 11:54

Bravo Mile 25000 do 30000, szp 4000 haha

ODGOVORITE
Name

Bot

14.05.2016 12:42

Kolega, niste u pravu, kod nas je bilo 100 hiljada, a kod izdajnika je bio deset baba koje su pobjegle sto iz ludnice sto iz starackog doma. Molim Vas da ubuduce bolje citate stranacka saopstenja. Hvala! I da, sutra se Banka Srpske rekonstruise jer je likvidacijom samo hibridno resetovano fakticko stanje tako da je od ponedeljka nova institucija koja ce biti rekonstruisana u specificnu finansijsku organizaciju uz sugestije MMF-a.

Name

Gradiscanina

14.05.2016 11:55

Ovo je neko brojao vladajuci miting kada se poceo rasipati, a opoziciji je brojen broj nogu koliki je dosao. Pogledajte malo snimke iz vazduha.

ODGOVORITE
Name

borac

14.05.2016 11:55

Istina je vidjena pored svih represija vise opozicionara da li to vlast moze shvatiti.

ODGOVORITE
Name

borac

14.05.2016 11:58

Pitam se sta bi baja naredio da su bili brojcano veci ovako se povukao kao i inace .

ODGOVORITE
Name

foca

14.05.2016 11:58

Smjesni ste i vi i bosic i ostali

ODGOVORITE
Name

Hahahaha

14.05.2016 12:33

Ne moze se vlast na silu oteti,savezuu za promjene. Kakve promjene pa svi ste bili i vladali. Da su neki novi,pa hajd. Lopovi obicni. Pogledajte snimke pa cete vidjeti gdje je vise bilo

Name

Bl

14.05.2016 12:46

Kakva nam je opozicija uspeh je sto su okupili 4000 ljudi

Name

OBILIC

14.05.2016 12:12

Idite na sAjt RTRS pa da vidite koliko je naroda bilo, Dodik je otkinuo ove .

ODGOVORITE
Name

x

14.05.2016 13:32

Pogledajte te svojim očima baš te dvije fotografije kojima se RTRS šepuri. Na trgu naroda ima do Boske (pola trga) raštrkan, na preko pola prostora po par metara od čovjeka do čovjeka, prostor ne veći od 60 x 80 m. Na UMANJENOJ desnoj slici iz parka se vidi samo dio koji nije pod krošnjama drveća a to je svakako manji dio prisutnih, imate Google Earth pa mjerite, daj dio nije manji od 80 x 80 m, a glava do glave, ko sardine. Naivna manipulacija jer su slike u različitim srazmjerama i to se lako da provjeriti pomoću Google Earth.

Name

Kowalski

14.05.2016 12:12

Све смо вас побројали, виђећете већ кад стигнете кући!

ODGOVORITE
Name

Mile lopov

14.05.2016 12:15

Kaze Bosic Mile lopov, kriminalac, Mihaljica da ce doci posteni na vlast... a o postenju toliko.. ko iz sds i kojim novcem placa transfere odbornika u Bijeljini... samo da bi sds i svita oko Mice ostala u poziciji trosenja budzeta.. svi ste vi olos i sljam...

ODGOVORITE
Name

S.D

14.05.2016 13:12

Pa zbog MICE MICICA posteni BOSIC nikada nece doci na vlast a to ce debelo iskoristiti SNSD u Bijeljini...neka tako im i treba

Name

xxx

14.05.2016 12:21

Dodik je pokazao svoju nemoć tako što je naredio svim rukovodiocima u organima državne uprave da naprave spiskove radnika koji moraju ići na kontramiting. Da je nevin kao što priča nikada to sebi ne bi dozvolio. Tipičan dokaz da je zaveo jadni neuki narod i sa njim manipuliše. Na kontramitingu su zavedeni i ljudi pod prislom. Na mitingu u parku su ljudi kojima je dosta diktature i kriminala. To je razlika naša. Masa ljudi koja koja nije na tim skupovima daje veću podršku onima u parku. Mnogi pošteni članovi SNSD-a su ogorčeni na Milu i napustće ga sigurno. Ko ima išta u glavi neće podržavati lopovluk.

ODGOVORITE
Name

Andjeomm

14.05.2016 12:27

Koja laz nevidjena pa vidjelo se sve opozicija saka jada

ODGOVORITE
Name

Srcem za Srpsku

14.05.2016 12:33

Laz...Na mitingu je bilo oko 35 000 ljudi a na protestu tkz. SZP je bilo oko 5500 ljudi...Srpska u Srcu.Srpska pobjedjuje!!!

ODGOVORITE
Name

Tupan

14.05.2016 16:33

Ti si ocit primjer tupana zatupanag informacijama RTRS-a...Park sa krosnjama i trg nisu isti.Park je veci sli su kamere RTRS -a to iskoristile da danas citav dan siju propagandu o navodnom neuspjehu SzP.Danas se vidjelo da vam se blizi kraj.

Name

Srbin

14.05.2016 12:34

Ja bih tako volio da mi neko pametan, a ko nije bot ovih ili onih, objasni sta je poenta ovih protesta? Zaista nisam nikako shvatio iako sam se trudio da procitam. Ne zivim u RS ali je volim. Ovi hoce vlast od ovih drugih, koliko mi je jasno. Pa da i oni dokrajce vec poprilicno glupi i priprosti narod.

ODGOVORITE
Name

nina

14.05.2016 12:38

Mozda ih je bilo vise u parkicu ali energija koja je izbijala sa govornice opozicije jako negativna.

ODGOVORITE
Name

Lud, Zbunjen, niko Normalan

14.05.2016 12:43

Prestanite sluđivati ovaj jadni narod. Koja opozicija: Ivanić, član Predsjedništva, Bosić predsjednik Parlamenta, Tadić, predsjednik drugog doma u Parlamentu, Šarović, ministar, Mektić, ministar. Sve opozicionari koji dijele tešku sudbinu boraca, penzionera, nezaposlenih!

ODGOVORITE
Name

Dule BL

14.05.2016 12:48

Ljudi moji, ko god je iz Banja Luke, vidio je danas da je na Trgu Krajine bilo barem tri puta više ljudi nego u Parku. Toliko.

ODGOVORITE
Name

Лија

14.05.2016 12:51

Коме вјеровати, вама или својим очима. Ако вјерујем вама онда сам слијеп. Али Богу драгом се захваљујњм, нисам слијеп. За мене је много битније да су оба скупа, за сада прошла без инцидената.Као неутралан, аполитичан грађанин РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, разумио сам поруке и једних и других. Разочаран сам и сада потпуно сигуран да и са једним и са другим, нама у овој држави живота нема.ЈАДНА МАЈКО ЈАДНИХ СВАТОВА.

ODGOVORITE
Name

Bl

14.05.2016 12:53

Danam se me je sramota što sam stanovnik RS. Mladi treba da što prije bježe odavde.

ODGOVORITE
Name

S.D

14.05.2016 13:00

Ah dragi moji zavrsi se i ovaj miting a pitam sad ja nekog ko ce meni platiti za naruseno zdravlje i pretrpljen strah.Sinoc ja zavrsi na hitnoj sto mi je jedan clan porodice MORAO prisustvovati mitingu.Juce su citav dan najavljivali krvoprolice...za koga za sta.Bravo uspjeli ste da mi pozli e moj miiileeee...

ODGOVORITE
Name

tri

14.05.2016 13:00

Tri vladara: Đukanović, Vučić i Dodik, i svima narod kaze istu parolu.

ODGOVORITE
Name

california dreamin

14.05.2016 13:12

RTRS kaže 35.000 ljudi na mitingu vlasti, a na opoziciji 5.500. BN tvrdi SzP okupio 15 000 a SNSD 8000. Dijametralno suprotno, šta je prava istina?

ODGOVORITE
Name

brabonjak

14.05.2016 13:26

Prava istina je da je Dodiku odzvonilo!

Name

micko

14.05.2016 13:52

Pogledaj "dronov" snimak na rtrs ..nema lazi nema prevare ..5-6 puta vise na trgu..Valjda je to normalno.

Name

Ana

14.05.2016 13:26

Nije tačno da je bilo više ljudi na Trgu, nisu u Parku bili pregledni, iza bine ih je bilo najmanje pet hiljada, i između drveća je teško b ilo snimati. Sad su mi javili iz Banja Luke da je kolona koja je išla prema autobusima nepregledna. A da ne pričamao o energiji građana. Mnogo bolja u Parku nego na Trgu. Džaba je Mile pjevao.

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

14.05.2016 14:06

De ba ne lozi se!Najmanje tri puta vise je bilo na Trgu.Ja sam rodjeni Banjalucanin i isao sam u setnju obisao oba skupa i legao kuci odspavati jer nisam u stranci i zabole me za proteste i kontraproteste!

Name

divlja jabuka

14.05.2016 14:06

Tačno da je kolona bila nepregledna. Bio sam tamo. Uopšte nisam bio svjestan koliko ljudi je bilo u parku dok na kraju nisu izašli na ulicu. Više od 15,000 sigurno. Park Mladen Stojanović je ogroman, a bio je solidno popunjen. Ne odmah u 12 sati nego su ljudi kasnije pristizali.

Name

odg

14.05.2016 17:16

Znaci ti porediš kolonu i otvoreni prostor. Mislim da je suvišno komentarisati sa tobom. Stavi hiljadu ljudi u kolonu i prepast ćeš se!

Name

Bojan

14.05.2016 13:32

Bravo narode, mi smo nadmudrili i poziciju i opziciju. Ostali smo kući, nismo nasjeli na huškanje i jednih i drugih. A nadam se da ce se nekad pojaviti kvalitetna opozicija i smijeniti ove jadnike zeljne vlasti.Još jednom narode svaka ti čast!

ODGOVORITE
Name

Pero

14.05.2016 13:36

Kako vidim, sve je prošlo u najboljem miru i redu. Beogradski i domaći dušebrižnici, da vas pitam: Gdje su svi ti silni teroristi i nasilno rušenje vlasti? Šta ćemo sad, kakvu priču složiti sledeći put? A biće još mnogo ovakvih protesta u narednim mjesecima.

ODGOVORITE
Name

Milan

14.05.2016 13:45

Vidim na sajtu RTRS cifre koliko je gdje doslo, a ko god zivi u BL i isao je na koncerte i skupove na trgu zna da na trgu moze stati 15 hiljada najvise a nije ni pun trg bio. Evo slika :http://i66.tinypic.com/f3e0k1.jpg

ODGOVORITE
Name

Sve si ti to...

14.05.2016 15:10

Nama lijepo objasnio samo nam nisi rekao u koliko sati je snimak napravljen....što je priznaćeš ključno! Da li u 10,11,12,13 časova...kad?

Name

oči

14.05.2016 17:01

Ovde je jedino očigledno da ti nisi išla ili da ne znaš oceniti. Zdravka Čolića je na trgu kad se uzme i park Petar Kočić pratilo 25000 ljudi, a ako uzmeš sliku u 13:00 sa trga videćeš da je sve do Palasovog parkinga puno što se nikada ne popunjava kad je koncert. A o 12000 u parku M. Stojanović je glupo pričati! A da su bili u parku glasniji to jesu. Generalno teški fijasko i jednih i drugih

Name

Francuz

14.05.2016 13:47

Ja sam srecan sto su obadva mitinga skroz lose prosla to nisu cifre ni za dobar koncert ni utakmicu ... Kad se odbroje na obe strane partijasi , policija ,novinari i sluzbe obezbedjenja nije tu bilo puno naroda .. Bravo SRBI !! ne dajte da vas broje ...

ODGOVORITE
Name

masa

14.05.2016 13:52

Bila sam u parku Mladen Stojanovic bilo je dostojanstveno mirno

ODGOVORITE
Name

Dejan

14.05.2016 14:13

Poslušajte novi intervju Dejana Lučića gdje govori između ostalog i o protestima...

ODGOVORITE
Name

x

14.05.2016 17:26

One sline što tvrdi da je Mektić Hrvat. Ukucajte u Google pretraživač ili na sajtu "Ime Hrvatsko" oba prezimena pa vidite šta kažu sami Hrvati kolliko ih ima sa prezimenom Mektić a koliko sa prezimenom Lučić.

Name

predlog

14.05.2016 14:16

Evo ja bi sad predložio da sledeće proteste održimo u Bijeljini protiv vlasti tamo, pa onda u Dobiju, pa onda u Trebinje, da i mi iz Banjaluke malo putujemo do tim vlastima tamo kažemo šta mislimo!

ODGOVORITE
Name

srbin

14.05.2016 14:18

15 000 hiljade je govorilo MILE LOPOVE,to se nije ni jadnom predsjedniku RS govorilo

ODGOVORITE
Name

Re

14.05.2016 23:33

Potpuno zasluženo.

Name

Мишко

14.05.2016 14:31

Како само она Додиковизија лаже: http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=201595 . Намјерно су парк гдје се је окупио Савез за промјене снимили са веће висине да испадне скуп мањи и написали да их је било само 5500 а Додикових 35 000. Па знамо сви који смо били у Бања Луци колики је велики парк Младен Стојановић а колики је мали простор Трг Крајине гдје су биле Додикове присталице које су или натјеране на протест или су његови пљачкаши и њихова родбина.

ODGOVORITE
Name

Re:Misko

15.05.2016 10:06

Misko, u pravu si. Jasno se vidi da je snimano sa razlicitih visina. I nam slike iz helikoptera kada je setnja krenula ka Malti. To bi bila prava slika... Ma jasno je i Mili o cemu se radi... osjeti se jasan strah u govoru. A o radnjama i manipulacijama prije mitinga da i ne govorimo. Koje je pare morao pljunuti da mu se posalju onilika pisma podrske... Vucic, Irinej, Putin, strucnjaci za bezbjednost. I opet vise opozicije... Pa nek ih je bilo isto... 10,000 opozicije koja uglavnom dolazi van BanjaLuke se moze porediti sa Beogradskih 100,000 kad je padao Milosevic... Samo polako. I za Milosevica su trebale godine. Plus opozicija u Srbiji je imala logistiku i finansije s vana, a za SzP se vidi da je protest i domacoj reziji - iz cistog ocaja jer je vlast dovela RS na ivicu propasti tako bezobzirnom kradjom. Dosta je bilo! Samo nastaviti sa protestima... strpljivo...

Name

borac.

14.05.2016 14:35

Slusajte vi stranacki navijaci!Mozete vi procjenjivati koliko je ko imao navijaca, ali ipak morate priznati da su i jedan i drugi miting dozivjeli fijasko. Sto se tice opozicije ,mislim da jos dugo nece moci obezbjediti kriticnu masu i pokusati srusiti rezim M.DODIKA.GOVORITI O VELIKOM MITINGU OD NEKIH 20 000 DO 30 000LJUDI, AKO JE UOPSTE I BILO TOLIKO JE NEOZBILJNO. Mislim da ce Mile i njegova svita jos neko vrijeme mirno spavati i isisavati krv ovom opljackanom narodu.

ODGOVORITE
Name

mimo

14.05.2016 14:40

NADO< SJAJAN KOMENTAR!

ODGOVORITE
Name

NN

14.05.2016 14:48

Ovaj podatak je u potpunosti tacan. RTRS je napisao nebulozne, fizofrene podatke. Isla sam na miting u park i prolazila pored Trga Krajine i uvjeravam vas da je bilo mnogo vise ljudi u parku. To oni i sami znaju, sad je jedu :D A neka govore i pisu nebuloze, dzaba im.. :DD

ODGOVORITE
Name

odg

14.05.2016 16:42

Znači ni očima ne veruješ i one ti uveličavaju. Vidiš li ti slike. To što su ovi u parku više urlikali pa si ustvari ušima poverovala to na izborima ne vredi!

Name

NN

15.05.2016 16:06

Vjerovatno nisi iz Banja luke i ne znas niti koliki je park niti kolika je ulica pored parka.. Park je toliko bio pun da su ljudi stajali do ulice i na ulici, pa neka je i 5000 hiljada. Na fotografijama park, drvece pa neka livada(u njihovim glavama) kilometarska pa zgrada a nigdje ulice. Mislim, losaaa fotomontaza. Pogledaj na youtubu Pametnom dovoljno pa ces vidjeti moreeee ljudi. Mada to pozicija zna kao i svaki normalan covjek.

Name

tiosav

14.05.2016 14:49

Ljudi vidi se po fotografijama da je na Trgu Krajine bilo bar pet-sest puta vise ljudi. Svako ko se malo razumije u fotografiju primjetice to

ODGOVORITE
Name

odg

14.05.2016 16:39

Kod nas je uvek ono što je očigledno bilo ne-očigledno.

Name

Jedan iz mase

14.05.2016 14:56

Dronjak i onaj izgladnjeli predvodnici opozicije! Dronjka za predsjednika!

ODGOVORITE
Name

posten

14.05.2016 15:04

RTRS pise daje Dodikovi bilo 35000 a SZP samo 5000 ljudi.Dali je to nacijonalna il privatna tv?

ODGOVORITE
Name

Vidim sve

14.05.2016 15:53

Lazu da je 35000-Tv Bastilja!

Name

posten

14.05.2016 16:10

Znam da lazu.Sad sam na N1 gledao kolonu SZP i bilo ih je stvarno ok 15 000.Na trgu bilo 50 % znatizeljni koji su se tu slucajno nasli.

Name

odg

14.05.2016 16:35

Lupate i jedni i drugi. Kakvih 15000 u parku ljudi, da li ste vi normalni, pa živim preko puta, pogledajte sliku iz visine, ja gledam sa 5 sprata, čak sam i bio dole kratko. Ovo je sramota za ono što su najavljivali. Za ove na trgu ne znam I ne zanima me.

Name

odg

14.05.2016 16:38

Glup komentar. Evo i ja sam se slučajno našao u parku jer živim u blizini. A morona brate mili! Je..li vas i protesti i kontra protesti sa svom tom bagrom na čelu. Marš

Name

REALNO

14.05.2016 15:16

VRIJEDNIJE JE U PARKU HILJADU LJUDI KOJI SU DOSLI SLOBODNO I SVOJOM GLAVOM NEGO NA TRGU DESET HILJADA POD PRITISKOM KOJI CE VISE OD POLA SUTRA DIKTATORU LEDJA OKRENUTI.

ODGOVORITE
Name

odg

14.05.2016 16:22

Čini mi se da si u velikoj zabludi. Ja ipak mislim da je ovih 10000 vrednije. Vidiš li sad da si jedino ti ovde smeće, jer ne dozvoljavaš da neko ima kontra mišljenje i da podržava nešto što ti ne podržavaš i odmah ga kvalifikujes da ne govorim kako. Nema od toga ništa!

Name

romeo

14.05.2016 18:41

Upravo je to sustina!

Name

re sasars

14.05.2016 15:29

CITAM TVOJE KOMENTARE 4GODINE I PO PRVIM KOMENTARIMA DODIK BI VEC BIO DAVNO ZABORAVLJEN A ON JE DANAS OTISAO PJEVAJUCI-1998 JE SADASNJI OPOZICIONAR REKAO KO SA DODIKOM IMA POSLA ODNIO JE GACE NA STAPU I BIO JE U PRAVU NEMOZE MU NIKO NISTA:

ODGOVORITE
Name

Tupan

14.05.2016 16:47

Ti si ocit primjer tupana zatupanag informacijama RTRS-a...Park sa krosnjama i trg nisu isti.Park je veci sli su kamere RTRS -a to iskoristile da danas citav dan siju propagandu o navodnom neuspjehu SzP.Danas se vidjelo da vam se blizi kraj.

Name

re tupan

16.05.2016 07:50

Ove ste oba u zabludi, na mitinzima i kontramitinzima se videlo da ste svi doživeli fijasko i to teški fijasko.

Name

realno

14.05.2016 15:34

RASTURILI STE REZIMLIJE

ODGOVORITE
Name

re

14.05.2016 16:17

Jedino je Banja Luka rasturila sve vas i jedne i druge. E sad malo protest protiv vlasti u Bijeljini, Doboju, Trebinju. Pa ne mogu ni tu Baje večno!

Name

Posavac

14.05.2016 15:40

Dzabe lazete i jedni i drugi,izbori ce sve pokazati!

ODGOVORITE
Name

Joja

14.05.2016 15:42

Slusam sad Milu,kralj je..kaže okupljenom stadu "Hvala Vam što podržavate naš način života",reče Mile i sjede u auto od 450.000 EUR i ode na ranč od 3 miliona,nema ga jačeg !!!

ODGOVORITE
Name

mrcevci

14.05.2016 16:13

Koliko vas je bilo mogli ste protestovati i u parku Petar Kocic

ODGOVORITE
Name

#

14.05.2016 18:11

Miting je održan u ogromnom parku. Nemaš osjećaj koliko ljudi je bilo prisutno. Više od 15,000.

Name

cubri

14.05.2016 16:20

Zatvoreni kafici svi a samo jedan je radio normalno u emporio centru ciji li je kad jedini moze on raditi

ODGOVORITE
Name

???

14.05.2016 16:47

Dzabe ste protestovali,ko god da je na vlasi pijesma se uvijek ista pijeva

ODGOVORITE
Name

Prisutan

14.05.2016 17:02

Nisam politicki opredeljen ali sam bio u parku.U prvi mah je izgledalo da nema puno ljudi.Kada se na kraju masa pokrenula prema Malti to je more ljudi.Gledajuci te ljude samo se jedno moglo zakluciti:jad,cemer,bijeda.Sada sam skoro siguran da su promjene neizbjezne i vrlo blizu.

ODGOVORITE
Name

Realni Dule

14.05.2016 18:12

Pa 250 naspram 130 autobusa, to govori da je samo 12 500 došlo van BL na trg

ODGOVORITE
Name

Really?

15.05.2016 07:36

O kakvih 250 autobusa ti pricas, 90% tih kpji su izasli na Dodikov miting, zive u Banjaluci, i rade u institucijama sistema. Dusanka Majkic je zauzela pola trga. Spiric se ppet nije dao primijetiti medju stalcima za mikrofone, nema razlike izmedju njega i stalaka.

Name

Realni Dule

15.05.2016 12:40

Ja ne pričam napamet i nesprdam se kao ti. Ja sam bio u jednom od buseva.Svaki bus je zaustavio policajac i pitao koliko ima putnika, 130 buseva SZP A 250 Koalicije oko SNSD, uzmimo da je prosjek 40 ljudi po busu znači,SZP 5200,SNSD 10 000,Ako realno uzmemo da je snsd jači u BL,još 1500 u PARK I 4000/5000na trg Banjalučana, dolazimo do realne cifre 6000/6500 SZP A SNSD 15000. Ostale informacije su spinovanje medijskoi stranačke manipulacije.

Name

x

16.05.2016 10:54

Spinovanje je ovo što ti radiš. Uzimaš kao premisu neprovjerenu informaciju o broju autobusa. Namjerna greška u startu. Pola trga je bilo popunjeno, postoji više fotografija sa nebodera i iz vazduha. To je manja površina od one u parku, ne veća od 4000 m2. To se lako može provjerti. Pobogu, postoji taj snimak od 9 minuta sa kolonom naroda koji ide iz parka. Cesta je široka 10 m (bez trotoara a naroda je bilo i tamo), brzina kretanja neka je samo 4 km/h (običan hod je 5-6 km/h). Ta masa ljudi (kojoj se ne vidi kraj, ima još, ali ne bih mogao reći koliko) zauzima minimalno 7000 m2. Opet, mnogo je bitnija energija protestanata i totalna inertnost budžetlija (sem kad je BAJzit zapjevao). Njegova subina je zapečaćena i to ne mogu promijeniti nikakvi botovi.

Name

marko

14.05.2016 18:45

neznam ni zašto pišem pa zar mi nemamo nikog pametnijeg majko božija jadni svatova

ODGOVORITE
Name

Antisektaš

14.05.2016 19:04

Dajte ljudi, nemojmo se zavaravati. Pa vidilo se dobro da je sektaša mnogo više, ali to i ne čudi sa ovako jadno organizovanom opozicijom. U Mrkonjić Gradu nije bilo ni jednog jedinog letka o protestu, a kamoli plakata ili bilborda! Jel' takvom organizacijom da srušimo sektu? Bojim se nikad!!!

ODGOVORITE
Name

brzi

15.05.2016 07:30

Kad CE opet protesti.Ala volim ovaj rezim Plata IDE a ja lezim.

Name

sinisa

14.05.2016 20:07

Ja bih samo volio znati ko je to brojio ljude u vase ime. Izmedju ostalog na trgu krajine je najmanje bilo nas banjalucana koji smo u procentima 60 % opredjeljeni za poziciju u RS-u. A ipak je na trugu bilo duplo vise ljudi nego u parku, i nemojte obmanjivati narod lazima. Naredni izbori ce pokazati svoje.

ODGOVORITE
Name

Zavetnik

14.05.2016 21:37

Zavetnici su krenuli na miting, a ne na protest!

ODGOVORITE
Name

Andjeomm

14.05.2016 21:50

Nelazite miting 35000 protesti 5500 ovo je istina

ODGOVORITE
Name

modrica

14.05.2016 21:57

Kaze mi juce prijatelj,valja ici na miting ili cu ostati bez posla.Na protestima sirotinja a na mitingu drzavne jasle.Na jednoj strani med i mlijeko a na drugoj jad i bijeda.Ko nas predstavlja jadna nam majka,pjevac,ko da je vasar

ODGOVORITE
Name

Rasho

14.05.2016 22:02

Obican narod je danas ili radio ili sa zebnjom gledao i iscekivao sta ce se desiti. I u parku i na trgu su se nalazili stranacki aktivisti svih nivoa koji su dosli autobusima koje su im opet platili oni koji su dosli privatnim limuzinama i dzipovima. Mozda su se ta sredstva mogla utrositi u neke druge svrhe... Zahtjevi opozicije su smijesni jer i sadasnja pozicija je nekad bila opozicija i pricala isto. Samo sto su oni (SNSD) tada imali Cavica kao predsednika Srpske da im ponudi mandat i PDP koji je uvijek bio tas na vazi. Na trgu pjevali ovi u parku igrali kolo,a onaj sebe uporedi sa vozdom... Boze sacuvaj

ODGOVORITE
Name

Aki

14.05.2016 22:34

Ako padne Dodik pada i R. Srpska.... To se ne sme dozvoliti... Karadziceva cerka podrzala Bosica, Mladicev sin Dodika... Jel neko stvarno misli da ce Srbi podrzati Karadzica pre Mladica.... Nisu se Karadzici dovoljno nakrali za vreme rata pa sad bi jos ako moze... E pa nece moci!!!

ODGOVORITE
Name

x

15.05.2016 11:45

A čega su se to nakrali Karadžići? Jedva sastavljaju kraj sa krajem, radvan se skrivao u zadnjim rupama. Zna se dobro ko je švercovao duvan, gorivo i bogatio se u ratu - tvojh Dodik!

Name

Aki

17.05.2016 12:47

A ko je drzao granice za vreme rata. Jednu granicu drzao brat Radovana a drugu brat Krajisnika... Mladic je jedino neokaljano ime u tom ratu. Pravi Srbin. Nazalost ne volim ovo kad su Srbi razjedinjeni, bojim se da nista dobro ovo ne moze doneti.....

Name

107

14.05.2016 23:45

Postalo je normalno da se tolerisu ljudi koji se bave kriminalom ,lazi,nemoralu,prevari itd.Ljudi se dive onom koje je bogat a ne onom Covjeku sto je skolovan a kako su ovi bogati stekli bogastvo to je druga stvar. Dok se mi ne dignemo na noge,nista se promenit nece. kakav Narod taki Rezim !!!

ODGOVORITE
Name

Učesnik protesta

14.05.2016 23:47

Vidim da se uporno nastoji umanjiti broj građana prisutnih na protestu. To me ni malo ne brine , jer znam da je broj zaista velik. Sigurno nešto više od 15 000. U ostalom mnogi su snimali i sve će se jasno vidjeti. Na protestima su dominantno govorili građani koji nisu političari. Sad sigurno znam da će Dodik morati pasti.

ODGOVORITE
Name

lupaš

16.05.2016 07:47

15000 u parku, nemoj da lupetaš, očigledno ne znaš ni park, a ne znaš ni šta je 15000 ljudi.

Name

laz

15.05.2016 00:14

8.000 szp snsd 18.000 niko danas nije toliko nepismen

ODGOVORITE
Name

Borac za RS

15.05.2016 05:13

Smijesno ko je sve dosao u park sve moj do mojega sve iste face 25 godina i jos ona Karadziceva hoce nesto to postaje monarhija tata bio predsednik pa kcerka naslijedila pa tako u nedogled da je njen otac pravi predsednik ne bi dozvolio zivog da ga uhvate da nas prikaze kao ratne zlocince a jos njegova kcerka sad vodi srbe na srbe ma necu vise nikad glasat za sds samo zato sto su poveli srbe na srbe a nisam ni dodikovac da naglasim al je on trenutno srbenda nad srbendama Savez za promjene ima sansu na izborima u oktombru al vidjece kako ce proci vucic je potuko sve u srbiji tako se to radi a ne srbe na srbe moj POBRATIME BOSICU (VUCE BRANKOVICU) proda srbe za JUDINE srebrenjake

ODGOVORITE
Name

DJOLE S D S

15.05.2016 17:02

Nisi ti nikada ni glasao za SDS, ne spinuj.

Name

Bogoljub

15.05.2016 05:42

Eto, opozicija (sve ostale stranke) skupila 15000 ovaca a oni drugi (samo jedna stranka) osam hiljada.Ako se moze verovati objektivnim brojacima.Hvale se i jedni i drugi kako su uspeli.Uspesno poslali poruke kontra-pristalicama. Mislim da je opozicija i ovog puta dokazala svoju slabost.Na predstojecim izborima ce se boriti svi protiv svih za vlast.Znaci opet 8000 jedinstvenih, protiv 15000 razjedinjenih, koji gore od zelje da se docepaju vlasti.Po meni se vec sad zna ko ce nazalost pobediti na sledecim izborima.Jucerasnji cirkus (igraci i pevaci) ce se brzo zaboraviti.Pare bacene u vodu za organizovanje istog, nece niko nikome namiriti. Da je srece da su te pare zavrsile u bilo kojoj kasi imali bi svi koristi od toga.Ovako nista,narode prezivljavaj i cekaj,neki novi cirkus ce pre ili kasnije opet doci u vas grad i ne zaboravi oni su uvek na jednoj a mi smo na drugoj strani.

ODGOVORITE
Name

dzoo

15.05.2016 05:46

Sramota moji rodaci rade u opcini gde su na vlasti dodini i morali su da idu cak jadnu djecu morali vuci za sobom

ODGOVORITE
Name

Autoprevoz

15.05.2016 07:44

Ovdje najdeblji kolač imali su Autoprevoznici!

ODGOVORITE
Name

Gradjanin BL

15.05.2016 07:47

Svi u Parku su bili dobrovoljno.Mile je za popunjavanje trga koristio slican recept onom iz '97. kada je SFOR razoruzao CSB B.Luka i natjerao policiju da potpise lojalnost Bilji.Juce je tovar ljudi pod prijetnjom otkaza moralo doci na Trg.I bez obzira na sve,u Parku nas je bilo vise.Narod se prestao bojati rezima-led je probijen.

ODGOVORITE
Name

pele

15.05.2016 08:02

Samo mi nije jasno, je li vi smatrate da je neko budala pa da ne vidi,na mitingu opozicije bilo je u najmanju ruku duplo manje ljudi.Pa dokle vi iz bn idete to je nevjerovatno, a u ostalom dolazi oktobar opozicija ce dozivjeti tezak poraz ako sta u međuvremenu ne promjene u svojoj politici.

ODGOVORITE
Name

jj

15.05.2016 15:50

Ni meni nije jasno da postoje ljudi koji smatraju da je ljudi bilo vise na trgu. ukucaj na youtubu Pametnom dovoljno.. Pa samo govorite da je na trgu bilo vise hahahaahhaahahaa

Name

re

16.05.2016 07:10

Pa treba gledati i jednostavno je videti da je oko jedan sat kad je baja držao govor sigurno puno više ljudi bilo na trgu da su se tada formirali u kolonu kao što kolone predstavlja opozicija to bi bila golema masa, ne bi puno ni trebali šetati do parka već bi bili tamo, e to što im je ovaj rekao da se raziđu to je nešto drugo i da su ovi u parku bili glasniji i to je nešto drugo, a isto ko zna park, zna i to da je tamo bilo kako kažu 15000 ljudi ne bi se trava videla, sve u svemu teški fijasko i jednih i drugih, Banja Luka ih ignorisala najstrašnije, mogu rtrs i bn da lupetaju koliko heće, fijasko je bio za sve!

Name

racio

15.05.2016 08:59

Problem je veći nego što mislite. Tzv SZP odnosno čelni ljudi su dobili pare koje moraju opravdati, a to znači može nam se desiti Skoplje ili ne daj bože Kijev. I nemojte biti naivni, svi rade za pare i jedni i drugi. Bosić bi samo da bude "kalif namesto kalifa", ali nažalost nema tu harizmu. Čavić je dobio veliku lovu koju mora opravdati ili ga nema nigdje, a naručioci će insistirati da se prolije srpska krv. Zato braćo u pamet se, nijedna politika nije vrijedna srpske glave.

ODGOVORITE
Name

upravo tako

16.05.2016 07:03

I ja se još pitao otkuda Tiboru (inače za one koji ne znaju to je Čavićev sin) pare za stan kod Merkatora u blizini stana Dodikovog sina, stan je stvaro deluks kategorije!

Name

Banja Luka

15.05.2016 09:24

Kad ce te vise prestati lagati narod kakvih 15000 mogli ste skoro stati i u park Petra Kocica koliko vas je bilo

ODGOVORITE
Name

Srbin

15.05.2016 09:30

A jal mi srbi volimo lagati pa ni mi narod nismo bolji nista od politicara koliko lazemo i koliko samo cekamo od nekoga neku pomoc kliki smo neradnici, na trgu je bilo malo manje od 30000 hiljada a u parku nije moglo prijeći 70000 hiljada. Stvarno smo cudan narod!

ODGOVORITE
Name

maja sarajevo

15.05.2016 09:37

Gledam ove snimke sa zapadnog ulaza u sarajevo ,impresionirana sam koliko je automobila i autobiusa bilo ..samo ne znam jesu imali gratis koristenje autoputa ?

ODGOVORITE
Name

bn

15.05.2016 09:52

Narode ja vas stvarno ne mogu da razumijem ovi protesti nisu sigurno za bolje Vase sutra bosic covic ivanic i dr, elita vas iskorisavaju samo da sebi napune djepove da dobiju sto vise punkti pred izbore bore se samo za svoje dobro nista nece biti bolji od ove vlasti samo gori jedino ako je vama iz dosade da sedite kod kuce pa idete ali to je sve bez veze nicemu ne vodi pogledaj samo te face i sve se vidi oni su toliko providni ali mi to ne vidimo

ODGOVORITE
Name

5.000

15.05.2016 10:31

5.000 na prostestu opozicije, ako im pokloni hiljadu, dvije, priede da ljepše izgleda brojka. Osramotili su se po ko zna koji put i svima pokazali kakvo narod RS nisko mišljenje ima o toj grupi građana

ODGOVORITE
Name

x

15.05.2016 12:55

Ta grupa građana voljom naroda vlada na nivou BiH i 70% lokalnih zajednica u RS. Tvoji poslodavci tek uz pomoć papaka nekako sklepaše vlast na nivou RS. Toliko o tome.

Name

Neko iz mase

15.05.2016 11:46

Ode Ćilim aga u istoriju !!!

ODGOVORITE
Name

Mladen

15.05.2016 12:17

Okos bokos prde kokos!

ODGOVORITE
Name

Prozirno

15.05.2016 14:18

Miloradove "pristalice", po nalogu Dodika (kao sto su i na miting dosli po USLOVLJENOM nalogu Dodika-dodji ili otkaz)su nosile transparente Putina, kako bi narodu pokazali da Putin stoji iza Dodika. Jedino maloumni mogu nasjesti na ovu podvalu. Putin jeste za srpski narod, ali za Dodika sigurno nije. Putin ga davno oznacio kao americku protuvu. Zato sto ga voli, zato mu je dao kredit...

ODGOVORITE
Name

Митинг

15.05.2016 15:21

Додиков аутогол !

ODGOVORITE
Name

re

16.05.2016 06:54

Ne bih se složio, on i dalje suvereno vlada, hteli mi to videti ili ne, ne bi me čudilo da sad krene u kontra ofanzivu, kako ovaj gore reče, pa krene u Bijeljini i Doboju praviti proteste protiv tamošnje višedecenijske vlasti, i šta ćemo onda!

Name

ogd

16.05.2016 07:36

Pre bi rekao bajin gol, za mene je ovo teški fijasko protesta, e sad što je vas većina naoštrena i neće malo da mućne glavom to je nešto drugo, kakvi drugi protesti pa tu tek neće doći niko, imaš izbore za par meseci, treba se na to koncentrisati, pa tu kad se naprave dobri rezultati onda tek tražiti proteste i parlamentarne prijevremene izbore, ovako samo revolt kod neutralnih građana, ja govorim za Banjalučane, praviti plakate po bilbordima i bahatiti se kao što se bahate ovi na vlasti je samo revolt izazvao kod Banjalučana zato su bukvalno i ignorisali ove skupove, sve ukupno Banjalučana nije bilo više od 5-6 hiljada na oba skupa, pametnom dosta!

Name

RE za re i ogd

16.05.2016 13:29

Ne bi da zamaram sa mnogo pisanja. Svima nam je jasno da stvari ne stoje dobro i da su promjene na bolje nasušno potrebne. Ovo što ste naveli ima rezona, ali nije baš sve tako. Vrlo ubrzo biće vidljivo.Mene više brine da nova garnitura ne bude isto gramziva samo za svoj lični interes jer i među njima ima onih koji se u ne tako dalekoj prošlosti nisu baš pokazali kako valja. Generalno na političkoj sceni manjka pravih moralnih vrijednosti. Eto nadam se da nikog nisam uvrijedio. Volio bi da svima bude bolje ma koliko različito mislili. Baja je pokazao svoje domete, dosta više. Šteta što opozicija nije za protekle godine odnjegovala nove ljude, nove zdrave snage, koji bi narodu bili prepoznatljivi. Svima svako dobro !

Name

Pobjeda

15.05.2016 16:17

Ko god smatra da je u parku bilo manje ljudi neka sad pogleda na youtubu PAMETNOM DOVOLJNO i neka se uvjeri koliko je bilo ljudi. ILI neka ostane u zabludi i nastavi gledati RTRS.

ODGOVORITE
Name

some

16.05.2016 06:48

Šta treba da gledam i jedne i druge, teški fijasko svih, i hvala Banja Luci što ih je sve ignorisala, prošao sam i pored jednih i pored drugih. Na trgu u 13:00 pre Bajinog govora je bilo daleko više ljudi, za to ti ne trebaju ni youtube ni rtrs ni bn, ako si prošao pored obe sve je jasno, samo su se brzo razišli na trgu kad im je Baja rekao da idu kući pa se stekne drugi utisak možda!

Name

kosa

16.05.2016 06:51

Ma nemoj gledati kolone, to je nebo i zemlja, sreća pa se ovi sa trga nisu u kolonu poredali, ne bi trebali ni šetati do parka već bi bili u koloni dole, uzmi samo hiljadu da po deset stoji u jednom redu to je 100 redova, mislim da bi za tebe važila upravo ta tvoja "Pametnom dosta".

Name

Ama ljudi

16.05.2016 08:07

Nije bitno koliko je gde koga bilo.Bitno je da ce se pre ili kasnije svi kajati.Jedni da su svojevoljno dozvolili manipulisanje,ispiranje mozgova a drugi sto su dozvolili da ih uslovljavaju i iskoriste. Da se razumemo,govorim o narodu.Istorija nas uci da se politika i politicari menjaju i padaju u zaborav,samo narod ostaje isti ma koliko ga delili.

Name

REALNO

16.05.2016 13:35

BEZ IMALO PRISTRANSOSTI ZA OVE ILI ONE (SVI SMO MI JEDNO). SAMO POLAKO , NE DONOSITE PREBRZO SUDOVE. BAJA JE DOBIO IZ PARKA OŠTRU "PESNICU".

Name

Ана

22.12.2019 06:20

Шта је с ама дајете вјери старе још мало четири године ни код вас нешто нештима.

ODGOVORITE