Ужице чека "Орлове": За утакмицу Србија - Кипар 11.000 улазница!

Стадион крај Ђетиње спреман је за пријатељски сусрет Србије и Кипра – прве међународне утакмице коју ће у Ужицу играти најјача државна селекција.

Фудбал 14.05.2016 | 16:40
Ужице чека "Орлове": За утакмицу Србија - Кипар 11.000 улазница!

Ово је оцена емисара ФСС који су обишли реновинарно спортско здање и са домаћинима утаначили детаље организације утакмице.

Прву проверу пред квалификације за првенство Света, на којој ће као селектор дебитовати Славољуб Муслин, „орлови“ играју 25. маја. Биће штампано 11.000 улазница које ће се продавати по ценама од 500 (запад), 400 (исток) и 200 динара (југ и север).

- Многе наше селекције су гостовале на Кипру у време кад је због политичких околности било тешко изађи из земље и наћи ривала. Ово је прилика да се гостопримством реванширамо Кипранима - каже за „Блиц“ Здравко Јокић, менаџер организације у ФСС.

Кипрани у Београд стижу 22. маја и селе се у спортски центар у Старој Пазови. Дан касније у Београду ће се окупити и репрезентативци Србије. Обе селекције ће у Ужице допутовати дан уочи утакмице и биће смештене на Златибору.

- Ужице за сада задовољава критеријуме пријатељских утакмица репрезентације. Стадион је задовољавајући, хотелски смештај такође, али проблем су саобраћајне везе. Ниједна репрезентација неће да прихвати да игра толико далеко од аеродрома - преноси Јокић.

Утакмицу Србија – Кипар судиће тројка из Црне Горе на челу са међународним арбитром Павлом Радовановићем.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар