Užice čeka "Orlove": Za utakmicu Srbija - Kipar 11.000 ulaznica!

Stadion kraj Đetinje spreman je za prijateljski susret Srbije i Kipra – prve međunarodne utakmice koju će u Užicu igrati najjača državna selekcija.

Fudbal 14.05.2016 | 16:40
Užice čeka "Orlove": Za utakmicu Srbija - Kipar 11.000 ulaznica!

Ovo je ocena emisara FSS koji su obišli renovinarno sportsko zdanje i sa domaćinima utanačili detalje organizacije utakmice.

Prvu proveru pred kvalifikacije za prvenstvo Sveta, na kojoj će kao selektor debitovati Slavoljub Muslin, „orlovi“ igraju 25. maja. Biće štampano 11.000 ulaznica koje će se prodavati po cenama od 500 (zapad), 400 (istok) i 200 dinara (jug i sever).

- Mnoge naše selekcije su gostovale na Kipru u vreme kad je zbog političkih okolnosti bilo teško izađi iz zemlje i naći rivala. Ovo je prilika da se gostoprimstvom revanširamo Kipranima - kaže za „Blic“ Zdravko Jokić, menadžer organizacije u FSS.

Kiprani u Beograd stižu 22. maja i sele se u sportski centar u Staroj Pazovi. Dan kasnije u Beogradu će se okupiti i reprezentativci Srbije. Obe selekcije će u Užice doputovati dan uoči utakmice i biće smeštene na Zlatiboru.

- Užice za sada zadovoljava kriterijume prijateljskih utakmica reprezentacije. Stadion je zadovoljavajući, hotelski smeštaj takođe, ali problem su saobraćajne veze. Nijedna reprezentacija neće da prihvati da igra toliko daleko od aerodroma - prenosi Jokić.

Utakmicu Srbija – Kipar sudiće trojka iz Crne Gore na čelu sa međunarodnim arbitrom Pavlom Radovanovićem.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar