Ухапшен након покушаја убиства

Лице чији су иницијали Н.Н. /26/ ухапшено је након што је данас у Требињу из ватреног оружја ранило В.Р. и Ђ.Г, саопштено је из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Требиње.

Република Српска 08.05.2016 | 21:54
Ухапшен након покушаја убиства

Хапшење је извршено око 15 часова. Повријеђена лица хоспитализована су у Болници Требиње. Окружно тужилаштво у Требињу догађај је оквалификовало као тешко убиство у покушају.

У саопштењу се наводи да се ухапшени у службеним евиденцијама ЦЈБ-а Требиње евидентира као повратник у вршењу ових и сличних кривичних дјела.

Из Центра подсјећају да је ухапшени 13. марта пуцао у тло поред друга два лица након физичког обрачуна који се догодио испред угоститељског објекта "Галерија", те истичу да је тада догађај оквалификован као кривично дјело изазивање опште опасности.

Према незваничним информацијама, Никола Наранчић пуцао је данас на Владана Радовановића и Ђорђа Говедарицу који су се налазили кафићу "Галерија" у старом граду.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

скуд.

08.05.2016 19:11

Одбрните се бар мало поправите закон о убиствима и њиховим покушајима.народ умире заради неодговорности одговорних институција.кад сте већ све капиталистично копирали бар 50% УСА казненог законика, и тада? ко воли' нека проба.

ОДГОВОРИТЕ