Uhapšen nakon pokušaja ubistva

Lice čiji su inicijali N.N. /26/ uhapšeno je nakon što je danas u Trebinju iz vatrenog oružja ranilo V.R. i Đ.G, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje.

Republika Srpska 08.05.2016 | 21:54
Uhapšen nakon pokušaja ubistva

Hapšenje je izvršeno oko 15 časova. Povrijeđena lica hospitalizovana su u Bolnici Trebinje. Okružno tužilaštvo u Trebinju događaj je okvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju.

U saopštenju se navodi da se uhapšeni u službenim evidencijama CJB-a Trebinje evidentira kao povratnik u vršenju ovih i sličnih krivičnih djela.

Iz Centra podsjećaju da je uhapšeni 13. marta pucao u tlo pored druga dva lica nakon fizičkog obračuna koji se dogodio ispred ugostiteljskog objekta "Galerija", te ističu da je tada događaj okvalifikovan kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola Narančić pucao je danas na Vladana Radovanovića i Đorđa Govedaricu koji su se nalazili kafiću "Galerija" u starom gradu.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

skud.

08.05.2016 19:11

Odbrnite se bar malo popravite zakon o ubistvima i njihovim pokušajima.narod umire zaradi neodgovornosti odgovornih institucija.kad ste već sve kapitalistično kopirali bar 50% USA kaznenog zakonika, i tada? ko voli' neka proba.

ODGOVORITE