Иза врата најелитније њујоршке секс журке

На тајној локацији у неком од поткровља на Менхетну суботом увече одржавају се секс журке које организују такозване Мачкице убице. 

Занимљивости 06.05.2016 | 11:40
Иза врата најелитније њујоршке секс журке

Мушкарци и жене са маскама на лицу, јер је без њих улаз забрањен, лагано испијају шампањац и чекају свој ред да оставе капут.

Чланови клуба Мачкице убице описују себе као мрежу сексуалне елите где жене имају моћ. У мрачним ћошковима журки Мачкица убица, патријархат је уступио место матријархату.

 

Мушкарцима је дозвољен улаз само у пратњи жена. Међу правилима, која су у детаљном имејлу, послати гостима стоји да мушкарци ни у ком случају не могу прићи женама, само мачкице могу да прекрше то правило. Забрањени су и мобилни телефони.

Према речима репортера Дејли биста, који је боравио на овој тајној локацији маске су само услов за улазак, а њихова главна функција је да створи амбијент интриге. Око бара, где су се свуда у чинијама налазили кондоми, многи људи су већ скинули своје маске. Неколико мушкараца је било без женске пратње.

Шта се дешава иза затворених врата

Не изненађује да су правила строжа на папиру, објашњава новинар Дејли биста. Упркос високим критеријумима када је у питању спољашњи изглед, овај новинар наводи да није видео дугоноге моделе нити упечатљиве црте лица испод маски. Како каже, било је и оних атрактивних, али су у великој мери гости ове журке били или превише ниски, или превише високи, буцмасти и не баш посебно обучени.

„Мачкице убице пре изгледају као матријархат у којем влада демократија, а не као екслузивно место као што се представљају у јавности“, описује овај новинар.

Разгледајући госте и послужење новинар каже да му из ове перспективе можда журка и није баш успела. Ипак, уследио је преокрет.

Како описује, још је био почетак ноћи када је поред билијарског стола угледао жену која са себе скида одећу док повремено разговара са другом женом. Повремено би привукла главу човека са маском и пољубила га. Гестикулирала је рукама док је причала са женом, баш онако како би то урадила и у козметичком салону.

"Може све то и није тако тајно..."

Јасно је, наводи репортер Дејли биста, да Мачкице убице промовишу женско сексуално оснаживање. Још један показатељ да ова журка баш и није тајна је што се около шетао и млади репортер са диктафоном.

У наредном тренутку, наводи новинар, бар је полако почео да се празни, а жене су почеле да скидају своју одећу. Један старији брачни пар са женом у кожној одећи одлази у велики кревет у одређеној соби за игру.

Баханалије, техно, врисци...

„Ускоро су се баханалије прошириле по целој кући уз пратњу техно музике и врисак жена у различитим октавама, тако да је све деловало као да је у близини много дивљих мачака“.

„Између голих и полуголих удова запазио сам једну жену која гребе мушкарца по лицу, на другој страни мушкарца са коврђавом косом орално задовољавају две жене. Ипак, како наводи овај репортер, мишкарци су ту у другом плану, циљ је да се задовоље жене, па никаво мушко ликовање није дозвољено. Такође, није дозвољено ни да мушкарци имају однос између себе.

Извор: Даилy беаст

Фото: Киллинг Киттенс

Коментари / 0

Оставите коментар