Iza vrata najelitnije njujorške seks žurke

Na tajnoj lokaciji u nekom od potkrovlja na Menhetnu subotom uveče održavaju se seks žurke koje organizuju takozvane Mačkice ubice. 

Zanimljivosti 06.05.2016 | 11:40
Iza vrata najelitnije njujorške seks žurke

Muškarci i žene sa maskama na licu, jer je bez njih ulaz zabranjen, lagano ispijaju šampanjac i čekaju svoj red da ostave kaput.

Članovi kluba Mačkice ubice opisuju sebe kao mrežu seksualne elite gde žene imaju moć. U mračnim ćoškovima žurki Mačkica ubica, patrijarhat je ustupio mesto matrijarhatu.

 

Muškarcima je dozvoljen ulaz samo u pratnji žena. Među pravilima, koja su u detaljnom imejlu, poslati gostima stoji da muškarci ni u kom slučaju ne mogu prići ženama, samo mačkice mogu da prekrše to pravilo. Zabranjeni su i mobilni telefoni.

Prema rečima reportera Dejli bista, koji je boravio na ovoj tajnoj lokaciji maske su samo uslov za ulazak, a njihova glavna funkcija je da stvori ambijent intrige. Oko bara, gde su se svuda u činijama nalazili kondomi, mnogi ljudi su već skinuli svoje maske. Nekoliko muškaraca je bilo bez ženske pratnje.

Šta se dešava iza zatvorenih vrata

Ne iznenađuje da su pravila stroža na papiru, objašnjava novinar Dejli bista. Uprkos visokim kriterijumima kada je u pitanju spoljašnji izgled, ovaj novinar navodi da nije video dugonoge modele niti upečatljive crte lica ispod maski. Kako kaže, bilo je i onih atraktivnih, ali su u velikoj meri gosti ove žurke bili ili previše niski, ili previše visoki, bucmasti i ne baš posebno obučeni.

„Mačkice ubice pre izgledaju kao matrijarhat u kojem vlada demokratija, a ne kao eksluzivno mesto kao što se predstavljaju u javnosti“, opisuje ovaj novinar.

Razgledajući goste i posluženje novinar kaže da mu iz ove perspektive možda žurka i nije baš uspela. Ipak, usledio je preokret.

Kako opisuje, još je bio početak noći kada je pored bilijarskog stola ugledao ženu koja sa sebe skida odeću dok povremeno razgovara sa drugom ženom. Povremeno bi privukla glavu čoveka sa maskom i poljubila ga. Gestikulirala je rukama dok je pričala sa ženom, baš onako kako bi to uradila i u kozmetičkom salonu.

"Može sve to i nije tako tajno..."

Jasno je, navodi reporter Dejli bista, da Mačkice ubice promovišu žensko seksualno osnaživanje. Još jedan pokazatelj da ova žurka baš i nije tajna je što se okolo šetao i mladi reporter sa diktafonom.

U narednom trenutku, navodi novinar, bar je polako počeo da se prazni, a žene su počele da skidaju svoju odeću. Jedan stariji bračni par sa ženom u kožnoj odeći odlazi u veliki krevet u određenoj sobi za igru.

Bahanalije, tehno, vrisci...

„Uskoro su se bahanalije proširile po celoj kući uz pratnju tehno muzike i vrisak žena u različitim oktavama, tako da je sve delovalo kao da je u blizini mnogo divljih mačaka“.

„Između golih i polugolih udova zapazio sam jednu ženu koja grebe muškarca po licu, na drugoj strani muškarca sa kovrđavom kosom oralno zadovoljavaju dve žene. Ipak, kako navodi ovaj reporter, miškarci su tu u drugom planu, cilj je da se zadovolje žene, pa nikavo muško likovanje nije dozvoljeno. Takođe, nije dozvoljeno ni da muškarci imaju odnos između sebe.

Izvor: Daily beast

Foto: Killing Kittens

Komentari / 0

Ostavite komentar