Најчешћа жеља код пластичног хирурга...

Данас увећање груди код жена уопште није тако ријетка појава. Лијепе, велике и чврсте груди су данас жеља сваке модерне жене. Међутим, нећете вјеровати шта све српкиње желе када оду пластичном хирургу.

Србија 05.05.2016 | 22:07
Најчешћа жеља код пластичног хирурга...

Корекција дојки најчешћа је естетска операција у Србији, где се годишње обави од пет до осам хиљада хируршких интервенција, од тога 80 одсто операција има за циљ увећање попрсја.

"Уградња силиконских имплантаната је најчешћи посао за хирурга у Србији", рекао је професор др Маријан Новаковић, специјалиста пластичне, реконструктивне и естетске хирургије за 'Српски Телеграф'.

"Силикони чине да мале, опуштене груди буду чврсте, велике и обле, али постоје и активности које нису препоручљиве дамама које су их уградиле, контрола једном годишње за њих је обавезна", рекао је доктор и додао да би све жене требале да иду на контролу без обзира да ли имају имплантанте или не.

Такође је истакао да је забрањено оперисати дјевојчице млађе од 18 година, као и да постоји много нестрпљивих тинејџерки којима је жеља да им родитељи финансирају нове груди као поклон за 18. рођендан.

''Направите ми груди за све паре'' , ''Хоћу груди до под гушу'', само су неке од претераних жеља пацијенткиња док одговарају на питања која је њихова основна жеља када је у питању изглед њихових груди у будућности, рекао је др Новаковић и истакао да постоје и оне које желе да умање своје дојке, али су ове интервенције знатно ређе од операција увећања груди.

Коментари / 0

Оставите коментар