Najčešća želja kod plastičnog hirurga...

Danas uvećanje grudi kod žena uopšte nije tako rijetka pojava. Lijepe, velike i čvrste grudi su danas želja svake moderne žene. Međutim, nećete vjerovati šta sve srpkinje žele kada odu plastičnom hirurgu.

Srbija 05.05.2016 | 22:07
Najčešća želja kod plastičnog hirurga...

Korekcija dojki najčešća je estetska operacija u Srbiji, gde se godišnje obavi od pet do osam hiljada hirurških intervencija, od toga 80 odsto operacija ima za cilj uvećanje poprsja.

"Ugradnja silikonskih implantanata je najčešći posao za hirurga u Srbiji", rekao je profesor dr Marijan Novaković, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije za 'Srpski Telegraf'.

"Silikoni čine da male, opuštene grudi budu čvrste, velike i oble, ali postoje i aktivnosti koje nisu preporučljive damama koje su ih ugradile, kontrola jednom godišnje za njih je obavezna", rekao je doktor i dodao da bi sve žene trebale da idu na kontrolu bez obzira da li imaju implantante ili ne.

Takođe je istakao da je zabranjeno operisati djevojčice mlađe od 18 godina, kao i da postoji mnogo nestrpljivih tinejdžerki kojima je želja da im roditelji finansiraju nove grudi kao poklon za 18. rođendan.

''Napravite mi grudi za sve pare'' , ''Hoću grudi do pod gušu'', samo su neke od preteranih želja pacijentkinja dok odgovaraju na pitanja koja je njihova osnovna želja kada je u pitanju izgled njihovih grudi u budućnosti, rekao je dr Novaković i istakao da postoje i one koje žele da umanje svoje dojke, ali su ove intervencije znatno ređe od operacija uvećanja grudi.

Komentari / 0

Ostavite komentar