Гоца Божиновска млађа него икад

Фолк певачица је све изненадила изгледом када се појавила на концерту Марије Шерифовић. Естетски захвати које је урадила на лицу више су него очигледни.

Забава 13.04.2016 | 09:35
Гоца Божиновска млађа него икад

Позната као присталица естетске хирургије, Гоца Божиновска (51) се пре три године подвргла затезању капака и то пре уласка у ријалити „Фарма 4”. Она је већ тада признала да је редовна код стучних лица за убризгавање ботокса.

Међутим, једно време Гоца очигледно није желела да је „боцкају”, па су се боре убрзо појавиле на њеном лицу. Видевши да мора да парира млађим колегиницама и пошто ју је стигла криза средњих година, Гоца је одмах похрлила код естетског хируга да доведе лице до савршенства.

- Ја ништа лоше не видим у естетској хирургији. Мене су до сада затезали хиљаду пута - рекла је за „Блиц” Гоца Божиновска.

Певачица је покушала да се оправда и рекавши да на њено ново лице додатно утиче то што је почела здраво да живи.

- Више не пушим, а водим рачуна и о исхрани. Хвала богу да неко примети нешто лепо, углавном ме зову за лоше ствари - каже нам Гоца.

Како бисмо проверили које је тачно захвате урадила Божиновска, консултовали смо стручњаке из ове области.

- Према најновијим фотографијама, могу да закључим да се недавно подвргнула фејслифтингу. Најбољи период за то је пета деценија, па је Гоца урадила праву ствар. Судећи према фотографији, певачица је повећала и усне - каже један познати естетски хирург за „Блиц”.

БИЛО ЈЕ НАЈАВА: УЗИМАМ ОДМОР ДА СЕ СРЕДИМ

Гоца Божиновска је својевремено после раскида са Небојшом Тубићем Жапцем и најавила да је одлучила да се подвргне естетској хирургији.

- После празника узимам месец дана слободно и идем да се средим. Гледам и ове моје младе колегинице - доста њих има подочњаке, штета, тако млада деца. Размишљала сам и донела одлуку да средим цело лице - рекла је пре две године Гоца Божиновска, која је у овај подухват уложила око 2.000 евра.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар