Временска прогноза за 13. април

На западу Српске сунчано вријеме уз пролазно наоблачење. Јутарња температура од 7 до 9 степени, највиша дневна од 22 до 26 степени.

Босна и Херцеговина 13.04.2016 | 07:00
Временска прогноза за 13. април

На истоку претежно сунчано,поподне мало облачности. Минимална температура од 6 до 10, максимална дневна од 21 до 27 степени.

На југу промјенљиво облачно вријеме. Јутарња температура од 7 до 12,највиша дневна од 16 до 23 степена.

У осталим дјеловима БиХ претежно сунчано и топло вријеме. Вјетар слаб јужни и југозападни. Јутарња температура у интервалу од 6 до 12, највиша дневна од 16 до 27 степени.


Сутра на западу земље биће промјенљиво облачно са слабом кишом.Дневне температуре у паду,достизаће 20 подељак. И у вишим предјелима слично вријеме, док ће у осталим крајевима сутра бити промјенљиво облачно са сунчаним периодима. У петак и за викенд сунчано вријеме са температурама у границама просјека за ово доба године.

БИОПРОГНОЗА

Услед очекиваних биометеоролошких прилика извјесна опрезност се и даље савјетује срчаним болесницима. У вечерњим сатима тегобе су могуће и код особа са дисајним проблемима. Препоручује се адекватно одјевање у складу са очекиваним порастом дневне температуре ваздуха. Од метеоропатких реакција могући су главобоља и поремећај сна.

Коментари / 0

Оставите коментар